Aspirante optimiste > 20 ani (8)
Raspunsuri - Pagina 6
mexxa spune:
Fetelor...va pup pe toate aspirantele..tare dragi mi-ati mai fost.
Stiu ca nu am mai intrat de mult sa va salut...insa acum bebe imi fura tot timpul..dar merita.
Aveti poze cu noi in albumul Sebastian-Mihai ...
Va dorim ca dorintele voastre sa devina realitate cat mai repede...si sa fiti cu bebeii vostri in brate cat mai curand.
Va pupacim.
_
mamica de ingeras lupatorpoze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
Liana30 spune:
mexxa doamneeee da ce repede a trecut timpul..parca mai ieri ne dadeai vestea..felicitari mamicutzo..sa'ti traiasca ficiorul luptator!!!parca asa se spune pe la voi pe'acolo
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
.................................
Impotriva banarii luiJocelyn
"Nimic nu-i imposibil!"
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
mexxa,noi am fost colege la odisee din cate imi amintesc,sau pe aproape,cand am vazut ca deja ai mi s-au umplut ochii de lacrimi!sa fie sanatos,sa creasca mare si voinic!
eu ziua 14,am ,dar dupa aproximativ 4 ore a inceput sa curga ,s-or fi eliminat toti? macar unu norocos sa mai fi ramas!am stat cam 2 ore in pat dupa! ma doare spatele ca la ciclu si burta jos,poate de data asta o iesi ceva!
Va pup!!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
corinuk spune:
Pam suntem in aceesi perioada fertila!Si eu simt dureri de ovare si rinichi(adicadin zona rinichilor) si vad ca este prezent "albusul" dar abia de azi!Nici nu stiu ce sa cred...
Hai sa venim aici cu vesti bune,sa vedem dublu!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
PamELLA spune:
corinuk
fetelor,voua vi se intampla sa curga dupa prestare?daca curg inseamna ca se diminueaza sansele de a ramane ?am citit intr-un articol ca drumul pana la ovul dureaza aproximativ 2 ore,pana atunci nu a curs nici o picatura,dar dupa vreo 4 ore eram din zecile de milioane poate totusi au mai ramas cativa acum ma simt ca o cu burta foarte tare si inca mai curg stropi,de unde tot curg nu stiu
Va pup!!
irlandeza spune:
Pam , e normal sa curga . Nu are cum sa stea toata sp.... inauntru. Oricum in 2 ore cat ai stat tu in pat au ajuns destui si la out.Daca cervixul e deschis sperma ajunge mult mai repede la out. Eu stau cam 15-20 min cu picioarele in sus pe perete si cand imi reiau pozitia normala imi curge sp......
Noi 2 singurei
PamELLA spune:
irlandeza,asa mi se intampla si mie!cum ma ridic,cum ! ma gandesc ca daca o fi fost ziua 14 poate o fi fost ovulatia,chiar daca scurgerea mea nu a fost nici pe departe "elastica" ci apoasa!temperatura e normal sa fie mai mica daca imi e frig chiar daca sunt la ovulatie sau indiferent de starea corpului(frig,cald) trebuie sa fie foarte ridicata(peste 37)?
irlandeza spune:
De la Fertility Friend am inteles ca trebuie sa ai dupa ovulatie ,3 zile consecutiv temp. ridicata , ca sa sti ca ovulatia a avut loc. Si temp. ta , daca e 37 , atunci e f. buna , a mea nu a fost niciodata mai mare de 36.3, asa ca tu stai bine. Probabil depinde de la persoana la persoana.
Sti ca temp. trebuie luata cand te trezesti , fara sa te ridici din pat sau sa deschizi gura ? Si trebuie sa ai parca 3-4 ore de somn inainte de a lua temp.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Si eu am avut albus de ou cu trei zile inainte de ziua ovulatiei, dar cred ca n-are nimic chiar daca-i mai apoasa. Asa-i si a mea.
Noi 2 singurei
Carmen_Marieta spune:
Corinuk mama eu is veche pe ici, dar cand sa intru ca-mi ia tot timpul serviciul(am doar 20 de firme!!! )... dar cel putin sunt linistita... azi mi-a fost rau dar pana sambata cand ar trebui sa nu mai vina rushii nu fac nimic... nici-un test nimic... doar ma
Va doresc multa sanatate si cat mai repede....
Sa auzim de cat mai multe ...
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.