Aspirante optimiste > 20 ani (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipetro spune:

buna seara, ma numesc adina si dupa o grea incercare, un avort la 22 sapt, un copil mult mult dorit, am intrat pe internet si am gasit acest forum.
sunt o aspiranta, nu as vrea sa fiu in afara subiectului, vreau , de fapt vrem, e si sotul implicat, din toata fiinta noastra sa devenim parinti.
trecerea peste acest moment a destul de grea si frica s-a instalat bine in mintea noastra.
Suntem la 8 zile de la chiuretaj, mai avem sangerari-nu abundente si nici intense la culoare si fara dureri.
De azi dupa-amiaza au inceput niste dureri asemanatoare celor ce vestesc menstruatia dar clipele prin care am trecut imi intuneca gandirea si nu reusesc sa gandesc clar, sa identific durerile de menstruatie.
Ne e teama de o eventuala infectie, desi alte semne nu sunt, doar mici crampe de burta.
AJUTOR!
DACA AM GRESIT TEMA DE DISCUTIE VA ROG SA NE INDRUMATI CATRE PAGINA CU PROBLEME CA ALE NOASTRE.
MULTUMIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

adipetro, n-ai gresit subiectul, dar cred ca asta ti-ar fi mult mai de folos in aceste momente.
Si poti sa citesti si www.desprecopii.com/info.asp?id=891" target="_blank">acest articol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am intrat sa va salut, sunt Z 15 si muncesc din greu , sper sa fie cu noroc.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
am o intrebare, cum trebuie sa fie petele maro de implantare?
pentru ca am pete maro din z15, azi fiind in z 17, si tot le am.
daca nu e de la implantare inseamna ca a venit menstruatia la 15 zile ceea ce nu este normal decloc, si sint foarte speriata.
daca stie cineva si poate sa ma faca sa inteleg ce se intimpla cu mine ii multumesc din suflet.
pupici

bun venit noilor aspirante.

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

Liana,sa dea Domnul sa ai dreptate,uite ca eu am gura aurita si iti zic ca sigur in foarte scurt timp ne dai vestea cea mare!!
pusichet,petele de implantare sunt maronii deschis si ca o scurgere apoasa,dar din cate stiu apar cam la 6-7 zile dupa fecundarea ovulului!iti tinem pumnii sa fie !!

eu ziua 13,temperatura dimineata 36,3,nici nu stiu ce sa mai cred,iar acum cateva minute era 36,5!daca e asa mica inseamna ca ovulatia nu a fost,nu?dar se poate totusi sa fie maine?

Va pup!!

"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"

Mergi la inceput

PamELLA as vrea tare mult sa fie de la implantare, dar dupa cum se arata cred ca e menstruatie , desi nu e rosu.
ceva e in neregula cu mine, merg saptamina viitoare la medic ca nu e bine deloc sa am ciclu la 15 zile.

sint un pic speriata, ma gindesc sa nu fi facut iar chisti, sau altceva mai grav.
pupici, si multumesc de raspuns
fa un test de ovulatie si in paralel ia-ti si temperatura, daca azi e testul pozitiv, inseamna ca miine ovulezi.

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pusichet daca nu sunt pete de implantare, poate fi vorba de raceala sau candida. Mergi la dr si vezi ce-ti spune

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Laura Ioana racita nu sint, dar candida e maro?,ca eu nu mai inteleg ce se intimpla cu mine.
nu este normal, miine o sun pe dr. si emrg la ea, ca nu e bine.
eu parca as avea ciclu numai ca e inchis la culoare, maro.

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna seara aspirante dragi. am intrat mai rar pentru ca programul nu-mi mai permite sa mai fiu alaturi de voi asa de des. Eu sunt Z25, si cam de 2 zile am o durere foarte puternica de ovare, dar mai mult pe partea dreapta, pt care am facut stimulare, si ca niciodata pana acum am sfarcurile foarte tari si dureroase... or fi semne de rushi sau de bb???
Corinuk iubita imi este tare dor de tine.....

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

la toate fetele dragutze de aici!
Carmen lumeeeee noua!Eu te astept cu vesti duble!Sa dea DD sa fii nu ai facut un test?Te astept sa vbim....
Eu z17 cred ca inca ovulez ptr ca ma inteapa ovarele!Noi am fost foarte constiinciosi la acest capitol dar acum nu ramane decat sa asteptam sfarsitul lunii sa vad daca s-a prins ceva acolo!
Va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput