Aspirante optimiste > 20 ani (8)
Raspunsuri - Pagina 9
anaoi spune:
Buna dragele mele,
N-am mai scris de mult pe aici, insa de citit am citit tot. Felicitari celor care au devenit mamici si sanatate multa celor care au acum probleme cu sarcina.
Bine inteles ca saptamana trecuta mi-au venit musafirii nepoftiti si ca de obicei jale mare. Am fost destul de suparata si cand am incercat din rasputeri sa trec si peste asta am avut vreo 2 zile niste dureri de cap de mama-mama. Cred ca am avut o migrena puternica fiind ca pe langa aceasta durere nici lumina nu o suportam, imi mai era si greata la greu iar de obosita numai spun.
In week-end mi-am revenit insa, fiind ca aveam de lucru, cu oboseala cam greu. Asta e, din cauza de finante mai lucram si pe acasa - tin contabilitatea la o firmulita de distributie. Acum sunt in Z9 si incepem sa prestam, poate luna asta va fi altfel. Chiar am luat si cele necesare pt un tratament naturist; niste ceaiuri, tincturi si alte cele care sper sa ne ajute.
catty spune:
ANDRA, modul meu de a vedea lucrurile asa se datoreaza incercarilor nereusite de 3 ani incoace. Pana in iulie am crezut ca eu sunt de vina pt ca nu apare bebe din cauza unei operatii suferite acum 4 ani, de unde am si infectia asta nenorocita cu mycroplasma dupa cum este de parere dr meu. Pana in iarna acestui an plangeam luna de luna cand veneau rushii, imi terorizam sotul sa o facem la program, etc. Cand am vazut eu ca el nu este prea cooperant am lasat proiectul bebe deoparte si asa a stat vreo 7 luni pana in iulie. In perioada asta m-am ingrijit de mine, am slabit, am facut tratamente faciale, etc. Intr-un cuvant mi-am incarcat bateriile pt ceea ce ma asteapta. Cand am aflat acum dupa o luna si mai bine de investigatii si tratamente ca de fapt sotul meu este de vina, avand o oligospermie severa si ajungand acum la una moderata pt ca ia naturiste, mi-am dat seama cat de bine mi-a facut sa iau pauza aceea de 6 luni.
Am bateriile incarcate acum, m-am resemnat la ideea ca bebe va veni mai tarziu, ma rog destul de mult sa am forta sa trec peste toate si astept. Va veni si ziua in care fiecare dintre noi vom fi mamici, la unele mai repede, la altele mai tarziu, dar eu vreau sa cred ca va fi bine si sa lupt pana la capat.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
corinuk spune:
doamne avem aceleasi simptomeCatty te admir
ptr ceea ce poti face...eu nu stiu daca pot!
Mcrissa sper sa treaca greturile odata!Sa fiti sanatosi!
AndraZ,Anaoine facem noi mari!!!!!!!!
Pam eu sunt z 19 albus am avut si aseara!Am prestat ozi da una nu...oare a iesit ceva?Acum lucram si dintr-o data m-a luat o greataaaa dar cred ca instinctul asta ma omoara...trebuie sa ma controlez....UM A FOST PE 30 SEPT DECI MAI AM 11 ZILE DE ASTEPTAT
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
AndraZ spune:
Catty, sper ca nu ai avut impresia din mesajul meu ca te judec pentru cum gandesti, ci din contra iti apreciez taria de caracter si rabdarea. Esti demna de toate laudele.
Imi pare rau de problemele pe care le aveti, dar am invatat ca ceea ce nu te omoara te intareste. Important este sa va sustineti unul pe celalalt si sa incercati intotdeauna sa mergeti mai departe si sa sperati. mamei mele i-au spus ca nu poate avea copii pt ca este sterila.....dar uite ca sunt mare....iar dupa mine a mai avut o serie de sarcini neduse la capat. S-a chinuit 4 ani, cu tratamente, cu ceaiuri, cu medicamente, investigatii etc....toti i-au spus sa o lase balta...dar n-a facut-o si a venit si ziua in care a aflat ca este gravida. a stat in pat o mare perioada, s-a chinuit 9 luni de zile pt ca a fost o sarcina mare si cu probleme....dar a meritat. De aceea iti spun: ia-te dupa ce iti spune sufletul si nu renunta niciodata! DD va va rasplati cu un ingeras pt toata asteptarea voastra. Nu inceta sa crezi ca va veni si ziua in care vei fi mamica.
cu drag,
Andra
AndraZ spune:
corinuk, o sa ne facem toate mari! cu siguranta!
si eu apreciez mult taria lui Catty...as vrea sa am macar 20% din rabdarea ei...fiecare dintre noi cred ca ar vrea sa se culce seara si sa se trezeasca abia in dimineatza in care vor aparea cele 2 liniutze...insa cred ca atunci am trece peste toate momentele emotionante din viatza. trecand prin toate astea vom aprecia mult mai mult ce inseamna acea mica viatza care se dezvolta in noi si vom avea mult mai multa grija de noi pt ca vom sti cat am asteptat acest moment. le vom duce pe toate, important este sa nu pierdem increderea, iar faptul ca scriem aici in fiecare zi inseamna ca avem nevoie de cineva care sa ne inteleaga si sa ne ofere sprijinul de care avem cea mai mare nevoie. De aceea e important sa ne sustinem si sa fim prietene in adevaratul sens al cuvantului, si la suferintza si la vesti bune. Chiar daca nu ne cunoastem decat din ceea ce scriem, o vorba buna si o mana intinsa poate ajuta mai mult decat credem. de aceea fetelor, haideti sa fim optimiste si sa ne ajutam una pe cealalta sa trecem peste momentele grele si sa ne bucuram pentru cele care au ajuns deja in odisee.
va pup dulce,
Andra
catty spune:
CORINUK, chiar daca suntem firi diferite, eu sunt de parere ca simtim toate la fel si toate trecem prin perioade mai bune sau mai rele. Important este sa avem forta sa nu ne pierdem credinta si speranta. Restul lucrurilor se vor rezolva de la sine si DD va fi alaturi de noi, parerea mea.
ANDRA, sunt de acord cu tine. O vorba buna, o manuta intinsa atunci cand esti in butoi fac minuni. Am spus-o si o repet, acum un an si ceva cand am descoperit DC eram cu nervii la pamant. Plangeam din orice, eram irascibila, aveam caderi nervoase, etc. Apoi am invatat incet incet cum sta treaba cu sterilitatea, am vazut ca sunt fete care sufera mult mai mult decat mine si care merg mai departe, intru-un cuvant DC mi-a dat o lectie f importanta de viata. Apoi cu timpul mi-am calit singurica nerabdarea a fi mama, si acum am ajuns la perioada de credinta, speranta si resemnare pt ziua de maine si ceea ce mi se intampla. M-am calit destul, am trecut prin multe si cred cu tarie ca destinul meu care sta scris undeva acolo sus imi va rezerva si bucuria de a fi mama.
As vrea sa pot da la toate putin din felul in care m-am schimbat si putin din linistea mea sufleteasca, dar asta nu se obtine decat rugandu-te si sperand, tot parerea mea. Si fara sa "ma umflu in pene" pot spune cu tarie ca am vazut ca DD ma asculta si imi calauzeste pasii spre minunea mea care ma asteapta.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
AndraZ spune:
Catty, esti mare!!!!!!
Eu stiu de DC de foarte multa vreme, insa abia acum mi-a venit randul sa fiu membru. Imi place atitudinea ta si sper sa ne poti da si noua putin din ea. Intr-adevar, fara DD nu putem face nimic, oricat am incerca. Fiecare are un destin, pe care din pacate nu il poate invinge. Si eu cred foarte multa ca DD ma ajuta. L-am rugat sa imi dea langa mine omul de care aveam nevoie, si acel om a aparut in momentul in care credeam ca nu-l voi mai gasi niciodata. Si stii ce mi-a mai dat DD atunci? Puterea sa-l simt apropae chiar inainte de a aparea in viatza mea. Am simtit dinainte ca se apropie momentul in care el va aparea si a aparut. Toti mi-au zis ca sunt nebuna, dar a fost adevarat ceea ce am simtit. si a fost dragoste la prima vedere. apoi m-am rugat sa ma ajute sa ne luam o casa....si m-a ajutat. cu credit....dar e a noastra...Acum ma rog sa ne dea copilul pe care il asteptam...si simt ca acel copil e pe aproape.
Trebuie doar sa iti asculti sufletul si atunci vei uimit cat de repede se intampla minunile in jurul tau. Eu am incredere ca o rugaciune face mai mult decat orice analiza medicala....dar trebuie sa o spui din suflet si sa ai incredere ca te va ajuta. In 2004 eram in pragul unei depresii urate....imi recomandasera Xanax dar am refuzat sa iau pastile. M-am dus din biserica in biserica si m-am rugat. In una singura mi-am gasit linistea sufleteasca si acolo m-am si cununat religios. si de atunci nu am regretat nimic....DD mi-a dat inca odata o lectie de viatza. Dar mai bine mai tarziu, decat niciodata.
Te pup!
Andra
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
corinuk,iti tinem pumnii sa fi iesit ceva!
Liana,Laura Ioana,unde sunteti?
eu sunt ziua 16,vreau sa nu-mi gasesc simptome false ca datile trecute si astept pana in ziua 26-27 sa fac testul,mai am aproximativ 10 zile
Va pup!!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
adela achim spune:
Buna fetele![black]
Catty ma bucur mult pentru atitudinea ta si ai perfecta dreptate...trebuie sa o luam pas cu pas,sa ne pastram optimismul si credinta ca Dumnezeu ne va asculta si ruga aceasta,si intr-o zi ne vom tine in brate...Fiecare dintre noi trece luna de luna prin aceasi perioada:speranta ca poate-poate luna aceasta e cea norocoasa....dar trebuie sa invatam sa mergem mai departe,mai ales ca sint atatea fete care ne dau cate o lectie de viata-ma gidesc la draga noastra Mirela...
PamElla si Corinuk sa dea Dumnezeu ca luna aceasta sa fie cea fericita...cu
ADELA
adela achim spune:
Andra bun venit printre noi si sa dea Dumnezeu sa treci cat mai repede a mamici si sa ne tragi si pe noi dupa tine...
Mcrissasarcina usoara in continuare...lasa ca scapi si de greturi...
ADELA