Aspirante optimiste > 20 ani (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Meeey, Liana! uita-te mai sus, mai bine! Hai ca te mai pup o data Tocmai pe tine sa nu te pup eu?!?!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Kory, merci pt sustinere!sa dea DD sa ne auzim cu vesti bune!

irlandeza.....Ro mai are multe de invatat la capitoul bun sumt si serviabilitate....inca te mai duci la magazin sa iei o paine si trebuie sa faci temenele ca te-a servit si ca nu ti-a dat si una ca ai avut tupeul sa ii ceri ceva cand ea completa integrame sau citea nu stiu ce carte siropoasa.....

TMihaela, felicitari! ne vedem in odisee!

Laura, o sa fie bine! Trebuie sa crezi ca o sa fie bine! In tine e puterea si vointa de a duce sarcina la capat fara probleme! Ai incredere in tine si in DD!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

Fetelor, ati auzit de testul postcoital?A facut careva din voi asa ceva?Eu am inteles ca este vorba despre mediul in care traiesc spermatozoizii la noi dupa contasexual.Este adevarat?

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Mary, am citit despre asta pe net....dar nu am auzit pe nimeni sa fi facut asa ceva.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

LAURA IOANA!!!!!!!FELICITARIII BRAVOOOOOOOOOOOO AI REUSIT!SA FITI FERICITIIII!IA-NE SI PE NOII REPEJOR LA ODISEE!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor. nu am mai intrat demult,pt ca nu am avut net. din pacate, sunt tot pe lista cu aspirante...vreau sa va retin putin atentia cu problema mea. din analizele facute mi-a iesit c-am prolactina la un nivel prea mare.dr mi-a dat sa repet analiza,dat am citit pe net ca se poate sa fie si din cauza stresului.vreau sa spun ca imi este foarte frica sa merg la dr, toata seara nu dorm, dupa ce ies de la analize, ma ia cu lesinul,ma invinetesc la buze si la unghii, imi este tare frica. credeti ca se poate sa fie prolactina la un nivel prea mare si din cauza asta?ma enervez usor din orice prostie,plang si ma necajesc tot timpul ca sunt departe de familie si prieteni<sunt in ISRAEL>.ma gandesc ca merg iara cu frica la analize si-mi ies la fel... sotul meu si-o facut spermograma, iar dr a spus< nu este bine, dar nici rau> . a mai spus ca, daca imi iese bine prolactina, sa facem inseminare. imi este tare frica, pt ca nu stiu in ce consta mai exact. am citit de ceva injectii...ceea ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca nu l-a pus pe sotul meu sa-si mai faca analize, sau sa-i dea ceva tratament.. ne-a zis direct de inseminare.. a facut careva dintre voi? ati reusit sa ramaneti gravide? imi cer scuze ca v-am retinut atat cu povestea mea, dar nu am cu cine vorbi aici. multumesc. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Didi, intra la "inseminare", ca eu nu stiu ce sa spun . acolo vei gasi cu siguranta toate informatiile pe care le doresti, dar si suport.
Laura , la ultima mea sarcina oprita in evol. am facut test barza si a iesit f . pozitiv , asa ca nu cred ca are legatura intensitatea culorii. L-am facut in z 28.Eu cred ca mai curand are relevanta cate z au trecut de la mom. fecundarii ovulului. Spune-mi te rog, la ce tratament de sustinere te refereai? Daca poti, da-mi amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Didi_ana, e fff probabil ca prolactina sa fie mare din cauza agitatiei , daca zici ca esti asa speriata! Stiu ca e recomandabil s-o faci dimineata , tocmai pt a fi cat mai linistita, odihnita etc.
Kory, testul postcoital se face pt a verifica compatibilitatea... uneori( rar) se intampla ca "mediul" femeii sa nu accepte sperma sotului, si mor instant, inainte de a ajunge in uter.
Se face asa: mergi la dr dimineata, dupa contact, fara sa te speli ( e jenant, dar asta e...)

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LAURA IOANA FELICITARI cind vad ca se mai misca ceva tare ma bucur eu am ratat IA numarul 5.
IRLANDEZA vb despre testele care se fac cu 4 zile inainte de venirea rushilor,eu am facut in londra unul a iesit negativ si eu eram gravida totusi deci nu stiu cit de sigure sunt.Din pacate sarcina sa oprit in evolutie.Dar in tara nu exista asa ceva deocamdata.la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Laura Ioana inca o intrebare scuza-ma dar nu imi aduc aminte ai facut IA sau natural,suntem asa de multe ca incep sa incurc borcanele.Hai ca poate mai subtiem un pic rindurile
Bafta felelor.Eu imi sarbatoresc esecul.

Mergi la inceput