Aspirante optimiste > 20 ani (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc Corinuk si Aurel_cris

Multumesc fetelor pt incurajari! O sa incerc sa gandesc pozitiv (tre' sa ma straduiesc ffff tare)!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Aurel_Cris imipare rau pt IA nereusita, dar nu-ti pierde speranta! Noi am reusit natural, dar si noi, desi ramanem "insarcinati" relativ usor, pana acum am avut doar esecuri si nenorociri, dar nu ne pierdem speranta si credinta!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

MULTUMESC PT SFATURI. FELICIA, AI ZIS CA DE PREFERAT ESTE SA FACI ANALIZELE DIMINEATA. EI BINE, DIMINEATA LE-AM FACUT. TOATA NOAPTE N-AM PUTUT DORMI DE GANDUL CA A 2 A ZI MERG LA ANALIZE, IAR DIMINEATA TREMURAM TOATA. IMI ESTE FRICA CA-MI VA IESI TOT MARE PROLACTINA, CHIAR DACA REPET ANALIZA, PT CA NU POT SCAPA DE STRES SI DE GANDURI. NICI NU STIU CE SA MAI FAC...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DIDI, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te linistesti. Citeste o carte, iesi in oras, mergi la biserica in seara premergatoare analizelor, sau fa orice iti face tie placere si te ajuta sa te relaxezi. Bea un ceai de tei sau de valeriana seara si nu te mai gandi atata. Daca o sa o tii tot asa in veci nu o sa scada nivelul prolactinei. Eu sunt calma si am spus cateva pagini in urma cum am reusit sa devin asa. Citeste si poate te va ajuta si pe tine.
Succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetele, va pup si va urez week-end placut!

Sper sa gasesc putin timp in week-end sa mai intru si sa vad ce mai faceti. daca nu, ne auzim luni. Poate pana atunci venitzi cu vesti bun!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Week-end placut va doresc la toate. Sa aveti parte de liniste si odihna.
Va pupacesc pe toate

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna fetelor!!!!
eu sunt o fosta aspiranta, in prezent la odisee-martie aprilie. am intrat pentru Laura Ioana sa o felicit, sa ii urez sarcina usoara dar mai ales BB sanatos si papacios.
ma la DD sa fie totul bine, sa ajungem sanatoase sa ne tinem BB sanatosi in brate, sa ii ajutam sa creasca mari si frumosi..

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibebe spune:

Pupici de aspirante! BAFTA TUTUROR ! Ma la Dumnezeu sa ne indeplineasca marele vis:,,cu ! Va urez ,,weekend super reusit si calduros" Sa auzim numai de bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

Laura Ioana,FELICITARI!! ,SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!FII OPTIMISTA,DUMNEZEU A VAZUT SUFERINTA TA SI ITI VA DA MULT DORIT!IMI IMAGINEZ CA RADIEZI DE BUCURIE,BRAVO!!

eu ziua 18,mai am o saptamana de asteptare!

Va pup!!

"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"

Mergi la inceput

Loina_ln multumesc mult Sa ai si tu o sarcina usoara in continuare

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput