Aspirante optimiste > 20 ani (8)
Raspunsuri - Pagina 17
mirella76 spune:
Vreau si eu cu voi la Odisee!...
La mamici de iulie-august...
Laura ia-ne si pe noi...
Si eu Z24 ...
mirella
AndraZ spune:
irlandeza, am intrebat in farmacii daca exista vreun test care sa se faca inainte de venirea ciclului si mi-au raspuns inteligent: "da, doamna, exista....testul de sange"....ce potzi sa mai zici la o replica de genul asta?
te face sa te simti tampit si idiot ca nu stii ca nu exista....
in Ro inca avem farmaciste comuniste....
Andra
irlandeza spune:
TMihaela , desi nu te cunosc , FELICITARI , bine ca ai reusit. Sarcina usoara.
Noi 2 singurei
kory spune:
Felicitari Laura sigur esti insarcinata, a doua liniuta nu iese niciodata foarte clara.Iti doresc sa ai o sarcina usoara!
Andra - iti tin pumnii in continuare!
Mary
irlandeza spune:
Andra , chiar ca ramai tampita de raspuns. Aici sunt altfel , te ajuta , si-ti explica cum sa-l faci ....Parca totusi noi traim intr-o alta lume , Ro. mai are inca mult de parcurs
Noi 2 singurei
Laura Ioana spune:
Kory, Catty, AndraZ multumesc, sa va dea Dumnezeu si voua bebelusul dorit!
Va iau cu mine, cum sa nu va iau?
Kory anul trecut cand am ramas insarcinata (si povestea e de pomina ca in luna aia ne protejam cu preze) in prima zi de intarziere am facut testul si s-a pozitivat in timp ce-l tineam in urina, de m-am si speriat! Era foarte, foarte clar, a doua linie era cel putin la fel de colorata si intensa ca prima, de asta acu mi-e cam teama (ca de fiecare data cand au fost mai sterse au fost sarcini cu probleme).
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Laura Ioana spune:
Liana pt tine am multi pupici Sa dea Domnul sa reusesti din prima Multumesc mult!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
ancadragoman spune:
Laura stai linistita ca nu o sa fie nici o problema.Nu te mai agita ca faci rau la bb.
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
Liana30 spune:
Laura pe mine nu ma pupi mama?
editez ca vazui acu ca ma pupasi
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"