Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)
Raspunsuri - Pagina 9
Elenalove27 spune:
La multi ani Matei
La multi ani Radu
vreau si eu o feliuta de tort plizzzz, acum cat mai am voie sa bag in mine
Elena34+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
super mami spune:
Asaaaa, Isabellaaaaaa
M-am uitat pe jucarii....cutiuta de bijuterii nu ii place. A vazut-o si nu a interesat-o.
Capul lui Ariel ar fi dragut. Nu l-am vazut in magazine, dar o sa ma uit.
Tele si dvd chiar ma gandeam sa i-l cumpar dupa ce termin cu mobilatul...dar in general nu voiam sa aiba tele in camera ei...idee fixa.
Cand stateam la ai mei aveam tele, telefon i camera si baia langa camera. Il vedeam pe tata la o suta de ani cand aveam chef.
Ideea e ca imi place si vreau sa petrecem timp impreuna, mai ales ca o sa mearga si la gradi....nu o vreau la ea in camera cu ochii in tele.
Totusi ma gandeam sa-i iau ca e super frumos sau mai bine zis... .
Dar ala nu-i cadou ca nu-i genul ei. Nu mestereste nimic la el
Uite masuta ei, a primit-o cand a facut 2 ani: http://travel.webshots.com/photo/2824827400084130401FaBcgB
Am mai vazut asa ceva...adica aproape la fel...dar nu-i loc
http://www.elcorteingles.es/multitienda/producto/producto.asp?hddref=20590&cpam=5&tpam=scc
MP3...iar nu cred ca o pasioneaza, insa mi-ai dat o idee tare buna...un microfon karaoke (nu cred ca se scrie asa totusi) i-ar place teribil de mult.
Si uite ce mai vreau...INTERESANT PT MAMICILE DE FETITE:
http://www.elcorteingles.es/multitienda/producto/producto.asp?hddref=34439&cpam=42&tpam=sscComfy e super ai dreptate, si cica o sa apara curand in Corte...super.
Mai puricam putin si vedem ce mai gasim.
Multumesc tare pt raspunsuri.
Ah si sa nu uit...martoaga buna de mangaiat e la reducere mei...costa 300 si ceva...ca 400 nu dadeam Silvana...in cazul in care mai citesti aici....ai niste papusele de fetite. Iar cea mare...chiar zici ca-i alba ca zapada. Doamne cat e de frumoasa. E superba, serios. Iar la A ca Z ne-am uitat in seara asta...chiar e la fel de frumoasa ce printesa disney.Gataaaaa, mergem la nani. Suntem singure zilele astea si mi-e urat tare seara.
Isabel a cazut in cap de pe un scaun...s-a lasat pe spate crezand ca are spatar...si nu avea....si buf cu capul de gresie. Urat rau PS daca enerveaza pe cineva discutiile astea despre jucarii...inteleg. Asa ca spuneti-mi si incetez. Mie-mi place sa ma uit la ele...si sa le cumpar din pacate
Pe unele le-am cumparat mai mult pt mine decat pt copil....dar inteleg si nu-i suparare, ok ?
Alexandra si Isabelita Isabel
ciuf spune:
La multi ani, Matei si Radu! Viata frumoasa, fara griji si cu multa sanatate!
Alexandra, faine de tot pozele cu Isabella! Ce costumase de vedeta are ea! Imi imaginez ca a voastra casa geme de lucruri de-ale ei si jucarii. Ma insel?
Faine si acele jucarii care ai vrea sa le cumperi. dar ma uitam la pret. Nu prea sunt ieftioare.
In rest, Eva are infectie la ureche, Luca e asa de plin de energie ca ma oboseste teribil cand il vad cum se "lupta", se arunca pe jos, fara nici o exagerare, imi vine cateodata sa fug acasa sa il las pe sot sa mai stea si el singur doar cu copiii, fara nici un ajuotr de la mine. Ca simt ca nu mai poooooot.
V-am pupat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Elenalove27 spune:
ciuf, imi pare rau pentru micutza Eva , sper sa ii treaca infectia cat mai repede si sa faca bine.
despre LUCA , no coment ca il stiu pe Alvarica ce imi face , chiar si bolnav de este tot nazdravan mare este ....
pupici
mei super mamico, stai linistita ca eu ador sa ma uit la jucari(ceea ce fac zilnic cand am timp de intrat pe net)si mai ales ca jucariile de fetite sunt adorabile ...ca sa nu mai zic ca sunt geloasa ca isabela ta are atat de multe jucari ...si o gramada de rohcite,coronite,pantofiori...etc....vreau si eu sa fiu fetita tapup la cucui la isabela
Elena34+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
carmen77 spune:
Multumim de urari.
Maine ii facem ziua oficiala ca vineri (cum a picat ziua lui) era mai greu sa adunam musafirii... o sa pun si poze, promit ...
Eu la capitolul jucarii incerc sa ii iau chestii care sa il tina ocupat, gen puzzle, lego, etc ... masinile il incanta pentru 10 minute si dupa aia uita de ele si devin chestii care aduna praful ... in schimb are rabdare sa stea sa se joace cate o ora sa facem puzzle-uri si sa construim ... asa ca anul asta i-am luat doar jucarii educative , poate la Craciun sa luam si prostioare .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
paula2003 spune:
La multi ani pentru sarbatoriti de azi!
Alexander Constantine
Aris Alexander
Andrei Cezar
Iasmina
Luana
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
quote:
Originally posted by paula2003
La multi ani! Matei si Radu
adameasca spune:
sarbatoritilor de azi!!! Sa fiti cuminti si sanatosi!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
sympa spune:
LA MULTI ANI!!!!!!tuturor sarbatoritilor de azi......sanatate, fericire si numai bine.....
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006