Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

Vlad Stefan

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

mai mamicutelor, pai in loc sa scriem despre pitici, am ajuns sa facem subiectul cu doar intrare sa spunem La Multi ani !!!

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Elena, trebuie sa fie super fain la voi acum.Aici e deja frig, ploua si acum de 2 zile e un vant de nu-ti vine sa-ti mai scoti capul pe geam.Ma gandesc cu groaza la iarna...ca vine indata si pana la prin aprilie sigur nu trece frigul si zapada.Asa ne bate un gand sa mergem in Florida dar imi e greu tare cu doi acum.Teo e prea mic si lui Andrea sigur ii trebuie numai iesiri.Nu ma pot ocupa de ea acolo asa cum trebuie...macar aici o duc la gradinita si mai scap si eu sa stau mai linistita cateva ore...M-am uitat la pozele voastre...a crescut si s-a maturizat Al...tu cum te mai simti???Cred ca de-abia astepti sa nasti...
In rest...noi suntem bine....Andrea il iubeste pe Teo, in mai chinuie din cand in cand, trebuie sa fiu pe faza....ca o mai apuca cateodata sa-l mai ia in brate.
S-a trezit Teo..am plecat..
Va pupam si asteptam sa mai scrieti ce mai fac copilasii vostri...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Elena...stiam eu ca mai trebuia sa-ti spun ceva....Sa stii ca si eu te incurajez cu permisul.Nu e asa de greu precum poate iti imaginezi mai ales ca stiu ca tu ai mai condus si inainte.O sa vezi ca o sa-ti para rau ca nu te-ai dus mai repede.Mai ales cu 2 puiuti ai nevoie de permis.Bafta multa...tinem pumnii la examen...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Noroc cu mine...femeie singura de doua zile, cu copil culcat de cateva ore, fara nici o treaba importanta.... salvez subiectul.
Adevarul e ca v-ati cam puturosit....macar despre perle am putea povesti. Acum e perioada lor.
Sau despre gradi..sau despre sarbatori....
Spre ex Isa nu pricepe si nu pare absolut deloc interesata de Mos.
O discutie pe aceasta tema a esuat azi in felul urmator:
eu: ...vine mosul la copiii cuminti si aduce jucarii...
ea: de ce ?
eu: pt ca sunt cuminti si Mosul ii iubeste
eu: pt ca e bun
....si am tinut-o asa vreo 10 min...
e: copii il iubesc pe Mos
ea: de ce
eu: pt ca si el ii iubeste pe copii
ea: plecam afara?
dupa care am renuntat.
Chiar vorbeam cu prietena mea care-l santajeaza pe pitic cu succes cu jucariile...ca Isabel nu cere niciodata jucarii.
Chiar nu s-a intamplat niciodata sa ceara ceva. Se plimba cu bebelusi sau carucioare prin magazin dar nu vrea sa le cumparam. Le pune frumos la loc...nu-i normal totusi nu ?
Ea vrea dulciuri si pantofi din magazine. Atat. In alta ordine de idei, am pus poze cu camera din toate colturile.
http://family.webshots.com/album/554969683oJcYSG?start=24
Corpul mare alb o sa dispara si o sa fac un semineu (de forma) f dragut pe care l-am vazut intr-un catalog si o sa cumpar 2 corpuri de mobila noi.
Poate saptamana viitoare.
Si alte poze super de azi cu o rochita pe care o va purta la un botez
http://family.webshots.com/album/555200447mamFxPPS am hotarat sa cumpat martoaga miscatoare si haraitoare Iupi...am mai putin de 90 de kg...sa vedeti distractie pe moa. Pot sa ma catar si cu Isa impreuna....waw ce imagine

Elena super pozele...chiar acum ma uit la ele.
Ah si ce-am mai ras de mesajul taau. Pai vino la mama sa-ti faca o camera roz de te ustura ochisorii si sa-ti cumpar un milion de volane si sa-ti fac poze zilnic...dim, pranz si seara.
Pai tu ce crezi, ca-i asa simplu sa fi fata mea ? Noooo, Isa stie Pe maine plini de veselie Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Tot eu:
Elena...care-i povestea sarpelui ? E al vostru ? La voi in casa ?
Ce burtica sanatoasa ai foarte frumoasa
Pozele cu tati in spital si cu puitul langa el sunt tare frumoase. Intelegi ce vreau sa spun...nu gasesc cuvantul potrivit acum.Iar cu carnetul...nu stiu cum ai stat fara pana acum...in special in America.
Lasa frica, esti o doamna...pe bune...ai nevoie de masina.
O sa-ti placa dupa cateva saptamani ....sau zile chiar.
Iti iei o masina mare pt inceput ca sa te simti in siguranta si la drum.
Eu la inceput eram....un pericol public. O sa-ti povestesc intr-o zi...mai da varza. Nici nu-mi dadeam seama ce vad in oglinda. Intr-o zi am stat vreo 2 ore in masina pt ca ..credeam ca nu am loc sa ies din locul de parcare. Normal ca aveam, dar l-am asteptat pe cel din masina din fata sa vina...putea sa vina si a doua zi evident.
Acum nimic nu ma relaxeaza mai mult decat condusul...pe strazi frumoase sau la drum lung...cu muzica care-mi place .... perfect.
Imi place sa conduc si o fac tare bine...asta daca nu apare un paianjan....daca stiti ce vreau sa zic
Trebuie sa conduci. Tinem pumnii si nu-ti fie teama...iti garantez ca o sa-ti placa dupa ceva timp. Tinem pumnii.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Adriana, scuze acum am citit ca ai intrebat ce ii dau la pitic pentru muci!!! eu sunt cu Advil si Tylenol ca nu prea il am asa de bolnavior...cand se ingroase treaba eu ajung cu el la urgente...sau direct antibiotic

va multumim pentru complimente si incurajari.

eu sunt slaba rau cand vine chestia de condus , dar am mai condus si in japonia (fara carnet) , deci nu ar trebui sa imi fie frica...
Azi am condus sa zic 10 minute pana la un magazin aici langa mine(sotul langa mine si piticul in spate)si cand m-am dat jos din masina simteam ca nu mai ma tin picioarele (imi termurau de emotii)dar sper totusi sa reusesc sa iau carnetul. am examen pe 7 noiembrie.

fetelor cu 2 copilashi, sa stiti ca sunt asa de stresata acum ca nici nu imi vine sa nasc...nu am pe nimeni sa ma ajute aici in afara de sot,dar nici nu vreau sa am pe soacra pe cap.

macert cu sotul ca vrea sa imi aduca IAR soacra pe cap...iar eu i-am spus ca ori ajung eu la spitalul de nebuni ori sa se duca cu mumasa incolo ca eu nu accept sa stau stresata cu ea pe cap 4/5 luni ...

cand l-am nascut pe alvarica mi-a facut capul patrat 6 luni de zile pe capul meu , de asta nu o mai vreau ...ce poata sa ma ajute ea la varsta ei de 70 de ani!!! in loc sa am grija de pitici mei si de sot mai trebuie sa am grija si de ea

revin....ma cam doare burtica cand stau jos ...sau ori fi contractii1!!!

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Elena, eu sincer nu prea am ce sa povestesc despre Alexa. Este cu drumul ei si cu evolutia specifica boli si nu ma pot da in barci cu asta. Intru si eu cu La multi ani!
Daca deranjez nu mai intru nici pentru asta si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Paula, povesteste-ne chiar si acele amanunte "specifice", adica evolutia ei normala ... nu ne asteptam sa ne povestesti ca joaca sah ... dar cum zicea Alexandra, povestioare amuzante de zi cu zi ... asta daca ai timp ...

Recunosc si io ca ne-am cam puturosit pe subiect, dar pe bune ca io una chiar nu am timp, mesajele care le scriu sunt intotdeauna scris la 6 dimineata, in timp ce imi beau cafeaua inainte de servici ... si incapand cu 11 noiembrie cred ca nici asta nu o sa mai fac, ca sotul isi schimba shiftul la munca, si eu va trebui sa il duc pe Matei la gradi, asa ca la ora 7 el tre sa fie la gradinita, ca eu la 7.30 incep munca, prin urmare ... la 6.30 va trebui sa il scol .

Ziua lui a fost f draguta, s-a jucat frumos cu prietenul lui Andrei, noi adultii am stat la o tacla, a primit cadouri frumoase, si promit ca am sa pun un filmulet comprimat cu momentul in care sufla lumanarea, dar azi nu am avut timp sa il prelucrez ... incerc saptamana asta totusi .. .

Perlute de a lui Matei: se juca acu 2 zile cu o masinuta de a lui care are o groaza de suruburi, pe care le scoti cu o surubelnita electrica de jucarie, si apoi o asamblezi la loc ... ma rog ... chestii care sa il tina ocupat, si nu ii intra un surub cum trebuie, il vad ca incearca de vreo 2 ori, apoi ofteaza din toata inima si zice: "Of viata mea!"

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Am sa va povestesc maine, acum am putina treaba si nu pot sa ma intind.
Revin. Sper sa nu va deranjeze.

Mergi la inceput