Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

quote:
Originally posted by Yael

Scuze, http://disneyshopping.go.com
si.. 'si danseaza'

Ma scuzati pentru off topic dar nu m-am putut abtine.
Yael, tu comperi de pe site-ul lui disney online s-au l-ai pus aici numai ca exemplu? Eu cumpar mult pe internet si daca ei trimit in Israel as fi si eu interesata.

Danielle a mea este inebunita dupa Ariel, mica sirena ca are parul rosu ca mami.
Cea mare, Shirly, este cu Alba ca Zapada. Si ca un facut, chiar seamana cu ea.

Va pup si sa va traiasca copilasii!

Sivi - mami de doua printzese
Shirly & Danielle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Multumim fetelor pentru urari....spunem si noi "La multi ani!!!!!" lui celor nascuti zilele astea, si lui Matei pentru maine, petrecere frumoasa , sa va traiasca frumuselul si sa aduca numai bucurii.Apropo Carmen..v-am vazut pozele, e frumusel foc, o sa rupa inimile fetitelor.Cred ca de aia stam la distanta...glumesc desigur.Poate ne intalnim si noi intr-o zi, uite ca suntem aici si nu ne-am vazut decat o singura data.
Supermami..fara cuvinte Izabela, e o scumpa, scumpa...
Noi am chefuit ieri..intai la gradinita si pe urma acasa.Am facut poze daca vreti sa le vedeti.Nu sunt prea multe...
Altfel....ma regasesc si eu in povestile mamicilor cu 2 copilasi, cateodata e ca la nebuni aici, mai ales cand sunt singura acasa si ii apuca pe amandoi plansul si urlatul.Imi pare si mie rau ca de multe ori ma revars pe Andrea, dar am momente cand simt ca nu mai fac fata cu amandoi.Imi trece insa imediat ce o vad pe Andrea ca merge la el sa-l pupe si sa se joace cu el, si ii trage cate un zambet ca-mi vine sa-i mananc pe amandoi.Sunt niste scumpi.
Gata...ca s-a trezit micutul.
Va pupam si revin mai incolo daca mai pot.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI FERICITI! micutilor sarbatoriti azi!
sa cresteti mari si sa aduceti parintilor vostri numai bucurii!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumim la toata lumea pentru complimente. Adevarul e ca suntem tare norocosi cu asa o fetita. Nu numai ca e frumusica (modesta de mine....vai vai ), dar e si f simpatica. In general toata lumea o iubeste. E tare vesela si buna.
Cateodata cand cearta cate un baietel care o impinge sau o supara, tati tot timpul zice "waw, daca ar face asa si la 18 anu...."
Isabella ma oftic de nu mai pot, trebuie sa duc sotul la aeroport si nu am timp sa ma uit acum la jucarii....abia astept sa vina seara ca sa ma informez.
Dvd avem...la tati in masina din fabrica, iar la mami unul portabil.
I l-am luat de mult timp...de cand avea un an si ceva. A functionat tot timpul.
Vin acasa si ma uit la jucarii.
Livingul nostru e full. Chiar am mai aruncat din ele, ca ne-am dat seama ca intr-un an ne-am rupt de 4 ori degetele mici de la picioare (extrem de dureros as spune) din cauza ca era plin pe peste tot de.....de toate pt copil.
Camera ei e mult mai mare, mi-a zis si cumnata mea ca pare patul intre pereti. O sa fac o poza mai clara. Eu nu-mi dadusem seama ca asa se vede. Ce se vede alb e dulapul ei...in cealalta parte e peretele roz cu printese. Lasa ca fac poze.
Oricum n-am terminat camera...mai am de luat mobilier...dar timp nu-i deocamdata.
Va pup ca trebuie sa plec.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Carmen77 - Matei Gabriel
Boeru - Radu

LA MULTI ANI !!!

Tutzi - Iasmina
Ana68 - Luana

Vera si Vladutz( 2 ani si 11 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI, MATEI!
LA MULTI ANI, RADU!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Matei si Radu!!!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

poftiti la atelierul piticilor
Nicole

spor la lucru si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI MATEI, RADU SI LUANA !!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti. La multi ani mamici fericite, sa va bucurati de puiutii cei frumosi .
Petrecere frumoasa si cadouri muulllteeeee.
si un milion de Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput