Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

M-am trezit la 6 fara ceva, dupa ce am visat ca ma ataca cineva si ca i-am muscat un deget (ca sa ma apar) pana am ramas cu el in gura....brrrr mi se face rau si acum...bleah Asadar ca sa ma gandesc la ceva frumos, am inceput sa ma gandesc la cadourile de Craciun di de 3 anisori.
Voi ce ati luat copiilor de ziua lor ?
Eu as vrea asta.....dar sincer nu cred ca am unde sa-l pun in casa.
http://www.elcorteingles.es/multitienda/producto/producto.asp?hddref=49817
Cred ca ocupa toata camera copilului.
Pentru Craciun i-as lua asta:
http://www.elcorteingles.es/multitienda/producto/producto.asp?hddref=30635&cpam=45&tpam=ssc
E lesinata dupa carucioare, are vreo 2 dar mici.
Are si bebelusi, dar asta e mai mare si face altceva:
http://www.elcorteingles.es/multitienda/producto/producto.asp?hddref=11901&cpam=45&tpam=ssc
De Mosulica Nicolae o sa-i iau jucarii micute si asta ca i-a placut tare:http://www.elcorteingles.es/hogar/producto/producto.asp?hddref=21546&cpam=80&tpam=ssc si http://www.elcorteingles.es/hogar/producto/producto.asp?hddref=21545&cpam=80&tpam=ssc
De ziua ei nu prea stiu....vazusem niste castelute de jucarie...dar au multe piese mici care sigur or sa se piarda prin casa.
Sau o bicicleta cu doua roti..desi parca n-as cocota-o inca pe asa ceva.
Vreo idee ?
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Ii povestisem Elenei de carnet.....de 15min asta fac si la sf in loc de vizualizeaza dau reseteaza. Ptiu.
Acum nu mai am timp, dar iti pov mai tarziu, promit. Sorry. Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Am ajuns cu bine la gradinita a comentat el ceva dar nu a plans. Uf bine ca am trecut.
Elena capul sus si invata. Eu am luat carnetul acum 12 ani de ambitie ca toate pustioaicele aveau si eu nu dar de condus frica mare. L-am cunoscut pe sotul meu care are rabdare(ardelean) si mi-a explicat si m-a ajutat mult de tot iar acum de 2 ani conduc singurica cu masina mea zilnic si nu-mi vine nici mie sa cred ce bine ma descurc. Asa ca se poate!!!
Liliana scoala era buna dar era de protocol decat eram eu mica (cei care stateau pe Kiseleff si restul care stateam in blocuri ) deci erau cam 2 tabere distincte. Acum m-am uitat si eu numai masini de masini cand ies copiii. Dar se face scoala, multi ajungeau la licee Mate fizica nr 1 ,la Sava.
David unde face germana la gradinita sau acasa??. Ca la noi la gradi nu s-au strans destui pentru germana si deci o sa trecem la engleza dar de la anul vrem sa-l ducem la gradinita germana. Acum face sotul meu cu el acasa dar nu are timp foarte mult.Dar asculta cantecele in germana la tati in masina si la mami cantecele romanesti. Si a prins de la amandoi cate ceva.Si acum vrea sotul sa luam antena pentru nemti ca sa se uite la desene , si se mai uita si pe DVD si carticele in germana dar cum eu nu stiu si el vrea mai mult cu mine...
Super mami numai jucarii frumoase pentru printesa ta. Si daca ii place calul ia-l ca nu ocupa f mult , dar e cam scump.
O zi buna.

Mergi la inceput

Intru repede sa va spun ca am gasit un calcul pe net pt inaltime:T = 5 x varsta copilului + 80Adicatelea la 3 ani...ar trebui sa aiba 95. Ceea ce e ok.
Asta daca e un calcul intr-adevar valabil.Marioan....stiu ca e scumpi...dar face cateva chestii super:
E ca un ponei adevarat, ii poti da sa manance morcovelel lui, misca capul, ochii, urechile, face zgomot ca un ponei real. Il poti mangaia. Sustine pana la 90 de kg.
Sa vedem daca incape
Pupici
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Fain ponei!!! Eu am vazut la cineva unul (care seamana cu cel ales de tine ca dimenisuni) dar nu cred ca facea atatea.
Cat despre inaltime eu l-am masurat pe Andrei si mi-a iesit 1 metru dar asistenta de la policlinica a zis 96cm dar eu nu-mi fac probleme ca amandoi suntem inalti eu 1.77 sotul 1.82 deci sigur o sa fie si el inalt.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Chestia asta cu inaltimea copilasilor,cu calcule si calculele...e oarecum relativa.Parerea mea este ca mostenirea genetica are o puternica amprenta asupra dezvoltarii copilului...exact cum scrieti si voi,ca sunteti si voi si sotii vostri personae inalte...atunci si copilutii sunt inalti,cu toate ca si varianta asta e oarecum relativa.De ce spun asa...barbatul meu are 1.90 inaltime,e cel mai inalt dintre fratii lui(sunt 4 frati),iar tatal lui e fiarte micut de inaltime,o persoana undeva la 1.65-1.68....Mama lui tot o persoana la inaltimea de 1.65 a fost...Uite insa ca primul lor copil,adica sotul meu,a mostenit inaltimea bunicului din partea tatalui sau,un barbat la aproape 2 m...
Luana,de exemplu,arata ca o fetita de aproape 4 ani,la inaltimea ei.Si sunt convinsa ca multi dintre copilasii vostrii sunt mai inaltuti fata de varsta lor...
Important e sa fie sanatosi si fericiti...prichindeii nostri!
Sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

gabitzica: Tudor -22 octombrie & Sympa: Andrea -25 octombrie; urmeaza Matei si Boeru: Radu -27 octombrie

SuperMami... Of, ce 'tragi' tu de mine sa scriu... Pai cum sa nu-ti raspund!? In primul rand superbe pozele... Ce sa zic... si.. si... ce camera frumoasa i-ati facut Isabelei.. Ce vroiam eu sa te intreb.. Camera e doar cat sa incapa patutul? Vazui patul ca e asa, intre pereti, fix hmmm... Sau mai e loc in fata patului si atat...
In ceea ce priveste poneiasul... e bine ca la 400 de euro sta sa-l si mangai Insa de ce tb. neaparat sa stea la ea in camera? Ia pune-l in salon.. Eu am jucarii si.. nu stiu, PESTE TOT!

Eu vreau sa-i iau lui Yael de ziua ei ceva de genul: www.amazon.com/Disney-Little-Mermaid-Speical-Styling/dp/B000JULE3I/sr=1-163/qid=1161866386/ref=sr_1_163/104-1663455-3179919?ie=UTF8&s=toys-and-games" target="_blank">Ariel Styling Head mi se pare super... Sa se joace cu parul ei, sa i-l faca in toate felurile... are multe accesorii.. o poti si machia... face unghiile... si are un par asa frumos si lung... Uite-l aici, desfacut: Ariel Styling Head1

Ce i-as mai lua: TVs ,DVD Players -ala roz e mortal... sau de ce nu: CD Players -tot asa, pe roz... Insa mai bine ia si tu site-ul l-a puricat si spune-mi ce-ti mai place...

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 11 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 6 luni -01May'05)
Poze cu noi :)

Mergi la inceput

of, am trimis din greseala.. SuperMami, nu e dragut CD playerul cu Jewelry Box? Si zic ca Yael ar avea nevoie de un DVD portabil... cand mai mergem la drum lung... cu masina, cu avionul.. e super sa-si puna ce-i place si sa stea linistita... Si un MP3 n-ar strica.. E atat de dulcic site-ul... numai frumuseti, nu alta: www.disneyshopping.go.com Si 'cele' de craciun... Sau cutiuta muzicala... Ce i-ar mai place lui Yael.. Cu balerina care iese si sa danseaza...

Uite ce i-am mai luat: Ariel -insa e pe roz si e cu 3 princesses... Superb... Daca nu ma insel si Isabel are, nu? Parca i-ai luat tu mai demult...

Va pupic!!!

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 11 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 6 luni -01May'05)
Poze cu noi :)

Mergi la inceput

Scuze, http://disneyshopping.go.com
si.. 'si danseaza'

Mergi la inceput

tot eu...

Nu stiu daca ati auzit de Comfi: http://www.comfyland.com/ -este atat de educativ... nici n-am cuvinte sa ma exprim, e ceva revolutionar... Totul la SUPER. Pacat ca nu e si-n romana...

Mergi la inceput