Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzica spune:
Multumim pentru urari
La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum!
Avem poze de la aniversare.
Gabi si Tudor 22.10.2003 si Ioana 11.09.2006
Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani
marioan spune:
Buna,
In sfarsit suntem mai bine azi mergem la doctor sa luam avizul si maine mergem din nou la gradinita. 2 zile ca apoi e vacanta o saptamana . El zice ca nu vrea la gradinita dar se vedem cum o fi din nou acomodarea.
Super mami sigur ca ne-a fost dor de povestile voastre si de Isabel cea frumoasa!!!
Liliana am citit la scolarei si mi-ai trezit amintiri si eu am invatat la scoala 11.Inteleg ca stati prin zona??
Pupici.
super mami spune:
Am mai pus cateva poze frumoase....cu mica Alba ca Zapada...si cateva de aseara de la plimbarica.
Asta-mi place cel mai mult
http://family.webshots.com/photo/2511396710084130401DnsUlf
Restul sunt aici
http://family.webshots.com/album/554969683oJcYSGSympa...frumos foc golanelul vostru Eu cand incep sa ma vait ...ma gandesc imediat ca timpul trece repede si ca o sa-mi fie dor de anii astia...si ca nu-i mai pup inapoi ... si-mi trece.
Deja tanjesc dupa primii doi....mi-e dor de ea bebe mic.
gabitzica superbi copilasii tai....superbi !!!!
Marioan....succes.Cu sfaturi nu pot sa ajut....noi suntem singurele care nu mergem la gradi de pe aici...mai e cineva ?
Uki voi mergeti la gradi ?Noi o sa iesim in parc acum.....sa vedem ce bebelusi mai gaseste Isa....prinde cate unul si il face praf...il cere in brate, il mangaie, intreaba tot despre el...daca a papat, daca a facut nani, daca a facut pipi....si muuulte altele.
Daca aveti nevoie de cineva care sa aiba perfecta grija de bebelus (da mic, cei mari nu sunt buni ca atenteaza la bunurile duduii ) stiti la cine sa apelati.
Are o grija incredibila. Prietena mea care are un bb de 3 luni o lasa sa-l ia in brate...sa-l ingrijeasca Isa...normal langa noi fiind. Dar are incredere in ea, stie ca se poarta super cu bebe.
Gata, am plecat.
Alexandra si Isabelita Isabel
paula2003 spune:
La multi ani Andreea!
La multi ani Andreea!
La multi ani Anna Criatina!
Nu am gresit, sunt doua de Andreea pe 25.oct.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Elenalove27 spune:
sympa, am asteptat muuult sa vad poze noi cu TEO si bineinteles cu Andreea !!! sunteti minunati iar TEO este leit TU!
Noi suntem bolnaviori , adica de 1 sapt alvarica cu muci si tuseste ca magarusul...
eu mai am putin si nasc si parca nu mai am rabdare.
am vazut pozele cu ISABELA, care ma lasa cu ochi cat cepele cand ma uit la ea...parul adorabil...ochisori cu genele superbe...pup la ISABELA.
eu am mai vb cu VIKINGA noastra draga dar deocamdata nu stie ce are , si eu sper sa aibe tot fetita ca asta isi doreste si ea.
pupici , merg sa invat pentru carnet de sofat...acum cat mai am timp inainte sa nasc ca am examen pe 7 noiembrie...
care dintre voi mai este ca mine? adica sa nu conduca si sa ii fie frica sa urce la volan!!! haideti fetelor incurajatima si pe mine ca de nu , nu stiu ce o sa ma fac acasa cu 2 pitici fara sa conduc!!!
apropo, mariana(sympa) aveti planuri de venit in Florida?
noi am vrea sa ne mutam ,dar nu prea avem noroc ca acum in florida nu se mai vadn deloc casele...avem casa la vanzare de 3 luni si nimic , nici macar 1 persoana...am vrea sa mergem in North carolina (sau Texas , dar cald rau sia colo)...acum ramane sa vedem cand vindem aici...m-am saturat de caldura asta ...de asta vreau mai mult la Nort carolina ca sunt 4 sezoane ...pupici lui Teo.poza asta este superba !!!
http://good-times.webshots.com/photo/2337850770097198745gXPttO
Elena34+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
paula2003 spune:
Elene, eu te incurajez dar nu cu burta la gura. Daca eu am avut curaj sa conduc in buc. unde e jale mare daca nu ai tupeu...tu de ce nu ai conduce?
Succes si sa auzim ca esti o buna soferita.
Felicitari pentru curaj si ca vrei sa devii independenta. Curaj ca mai rau de atat nu se poate. Succes.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
adriana spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
Noi suntem bolnaviori , adica de 1 sapt alvarica cu muci si tuseste ca magarusul...
eu mai am putin si nasc si parca nu mai am rabdare.
pupici , merg sa invat pentru carnet de sofat...acum cat mai am timp inainte sa nasc ca am examen pe 7 noiembrie...
care dintre voi mai este ca mine? adica sa nu conduca si sa ii fie frica sa urce la volan!!! haideti fetelor incurajatima si pe mine ca de nu , nu stiu ce o sa ma fac acasa cu 2 pitici fara sa conduc!!!
Elena34+
POZE
Elena, sa stii ca si eu am dat examenul de sofat aici in USA tot cand eram gravi cu baietelul, deci acum 4 ani.. Aveam temeri pentru ca eu am invatat sa conduc intai pe masina manuala(cu 3 pedale) si apoi am trecut la cea automata, dadeam tot timpul cu piciorul stang in gol si a fost ok. Am bibilit sala si am avut oarecare emotii la traseu, am avut o negresa ciufuta ca examinatoare.. insa a fost destul de usor.. fata de Romania(unde a fost criminal examenul, si mai ales politistul examinator)
Eu zic curaj sper sa-ti dea carnetul cat mai repede si sa te URCI la volan mai.. ca sa stii ca e taaare frumos sa conduci(mai ales in USA), decat sa mergi cu copchilul nr.1 de mana, copchilul nr.2 agatat de tine, carutul tras si vreo 2-3 sacose in mana
Mie imi era frica si am inceput sa conduc in fiecare zi de sambata cand ma duceam la piata, nu prea era trafic si era acelasi traseu.. merita sa incerci.. drumuri scurte si bine stiute, dupa aia prinzi curaj.
Succes
A... spune-mi si mie ce-i dai lui Alvaro, ca si ai mei sunt raciti si nu prea stiu ce medicamente sunt bune aici.. tylenol, motrin, ce pisici merge aici la inflamatii si la tuse, muci, etc?
Eu sunt in New York.
N-am masurat-o pe Olga inca, tre sa ma duc s-o culeg de pe jos ca acum e catel si numa in 4 labe o vad...
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
liliana csaki spune:
Sympa, ce dragalas e Teo, sa va bucurati de el.
Super mami, de printesa ta nici nu mai vorbesc, e absolut superba, cred c-o sa inebuneasca tati cand o creste si-or veni baietii la usa. Si ce camera frumoasa i-ati facut, dar nu mai scrie pe pereti?
Marioan, Laura e la 11 dar nu stam in zona, stam tocmai prin 13 sept. si dimineata e ca naiba, aglomeratie, facem in jur de 40 min. pana la scoal. Am dat-o acolo ca ne-a fost recomandata ca fiind o scoala f. buna, asta o sa vedem, pana acum am vazut doar ca e plina de celebritati si figuri.
Elena, pupa piticotul bolnavior sa se faca bine.
David e bine, merge la gradi si-i place, acum nu mai vrea sa plece acasa, face progrese cu germana si educatoarea il tot lauda ca-i f. istet. Partea proasta e ca dr. a zis c-ar trebui sa-l operam de amigdale si a trecut aproape o luna de cand ma tot gandesc daca s-o fac sau nu.
ciuf spune:
Adriana, cauta Pediacare. Te duci la raionul de raceli si gasesti o multime. Eu lui Luca ii dau Pediacre sau ceva cu T, dar sa ma tai de imi mai amintesc. Da, Triaminic. Pe cutie scrie si dozele
Vrei sa-mi dai nr. sa te sun? Ai tzarlifon?
Pup si sanatate la pitici
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
adriana spune:
Valeria
ti-am trimis un mail pe yahoo.. l-ai primit?
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica