Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani Tudor!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

La multi ani Sandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alexandra, cred ca Isa e absolut in grafice la inaltime. Fi-miu avea acum o luna jumate 1 metru fix.
Carmen, super frumoase pozele!
Tudor si Sandra!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dupa o noapte de nesomn m-am trezit si eu cu o problema: copiii vostri pronunta prepozitiile? Ca fi-miu le ocoleste, orice cuvant de legatura e inutil pentru el. Nu zice "ciorba de perisoare ci "ciorba perisoare", nu zice "merg pe trotuar" ci "merg trotuar", si tot asa.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Si Isabel mai renunta la prep...."striga tati"..adica pe tati
Sau mai foloseste "a"..."vine a mine", "da-i a mami"....
Dar asta i se trage de la combinatia spaniola/romana.
Face niste fraze minune....trei in una, doua in alta. Despre inaltime: cam cum si cat ar trebui sa creasca ei dupa 3 anisori. Cat pe luna ?Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Paula, imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Dupa aia te-am sunat si eu dar nu ai raspuns.. Noi am plecat si acum suntem toti raciti. O sa stam cam 6 luni pe aici.. pana atunci creste Paulica mare
Carmen, Mateiu tau pare un copil tare intelept
Super mami, si mie mi-ai lipsit cu povestirile tale, pupici Isabellei
Ileana, succes cu bebelusii.. tu te descurci bine, io plangeam de oboseala langa ei. Abia acum la al treilea ma simt mai stapana pe mine..nu ma mai dau de ceasul mortii asa repede..yeahh.. greu
Pe celelalte fete le pup, si la multi ani tuturor sarbatoritilor

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

adameasca, stai linistita ca si alvaro este la fel...adica el vb numai engleza ca dehh asa l-am obisnuit...si tot ce vorbeste in propozitie este prescurtat de el, adica papa cuvintele.

adriana, unde sunteti in USA?

Elena34+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mmmmmm.....deci v-a fost dor de noi....ma bucur.
Drept urmare o sa va delectez cu niste poze super mistocute facute chiar azi.
http://family.webshots.com/album/554969683oJcYSG
Primele poze sunt noi.Adriana unde ati plecat ? Ce fac copilasii ? Cat masoara Olguta ?
Scurt si la obiect as putea spune.
Elena...tu ? Burticul ? Emotii...pregatiri ? Piticul ce nazbatii mai face ?
Sympa te-am visat intr-o noapte, dar am uita cum si ce....ceva cu gradinita si cu Andreea...da nu mai stiu exact.
Ce faceti voi ? Poze pliz !Al meu copil educat a injurat in public si mamicile (3 la nr) s-au facut ca nu o aud. Nu ras...nu priviri...nimic.
Mai ce doamne educate. Eu eram rosie in picatele, mai aveam putin si bagam nasul sub masa, Isabel dai si comenteaza in continuare....interesant momentul.
Nu la fel s-a intampalt in aeroport in miami...nu mai stiu daca v-am povestit.
Isa o dadea cu "pinga" care e un cuv extrem de urat in spaniola dar e fol doar in Cuba. Si cum prin alte tari nu pricepe nimeni, nu-mi facui probleme. Inutil sa zic..ca mama soacra e de vina, nu ?
Si da-i cu pinga in sus si-n jos....si aud un neamt razand si zicandu-mi in spaniola "ha ha ha uite ce zice fetita asta...ha ha ha" Ii pov si nevestei si copiilor...si se tavaleau oamenii.
Era cubanez plecat de vreo 10 ani in Germ.
Culmea e ca si eu il fol cu spor, in special cand povestesc socrilor de perlele nepoatei. Saracii mi-au zis ca li se cam strange stomacul cand ma aud cu cata naturalete il rostesc...dar mie nu-mi suna....asa ca lor evident. PS daca vorbeste cineva cu Laura (vikinga)sa ne zica ce mai face.
Sper sa aiba o fetita, chiar as vrea sa stiu ce bebe are.
Sper ca sunt bine.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor...cred ca ne-ati uitat cu totul....nu-mi mai ajunge timpul..nu stiu cum sa fac sa reusesc sa mai scriu si eu cate ceva.In ultimul timp am ramas in urma si cu cititul.Asta mic e un golan si jumatate...sta mai mult in brate, leganat, plimbat...si de-abia apuc sa mai fac cate ceva pe-aici prin casa.
vreau sa spun si eu cu mare intarziere "La multi ani!!" tuturor sarbatoritilor de pana acum, sa creasca mari si sa ne bucuram din plin de ei.
E greu cu 2 copii cand nu ai ajutor, si sotul meu lucreaza pana seara, eu o duc si o aduc pe Andrea de la gradinita si n-am incotro, trebuie sa-l imbarc si pe Teo cu ocazia asta mai face cate o plimbare in plus. Dar ma gandesc cu groaza ca vine iarna si va fi mai nasol.
Gata ca s-a trezit Teo...am plecat s aface scandal.O sa incerc sa citesc din urma si sa ma uit si la poze ca imi e dor de copilasii nostri.Avem si noi poze noi...
Va pupam ...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Adriana, felicitari. Ma bucur pentru vo ica aveti sansa asta si ca poti sa-ti educi copii si altfel decat pe aici.
Imi pare rau ca nu ne-am vazut.

La multi ani sarbatoriti de azi.

Mergi la inceput