Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ana, ce frumoasa si buna masina ti-ai luat...sa o stapaniti sanatosi.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Elena(Elenalove) si Paula,multumesc de cuvintele frumoase!

Elena(Elenalove),si eu sper sa nu ia Luana varicela,insa majoritatea persoanelor cu care am discutat problema spuneau ca mai bine este sa faca acum,cand e mai micuta,decat cand e mai mare.Alex a facut varsatul de vant pe la aproape 6 ani...Nu stiu,inca sunt in asteptare cu varicela,poate ca Luana nu va face,dar poti sa sti?!!!!?????
Masinuta e aleasa,Elena draga,dupa ce al meu sot m-a terorizat un pic mai mult de doua luni cu cautarile lui pe net si nehotararea lui in provinta marcii si modelului de masina.El ar fi vrut un 4x4,insa banutii erau prea putini,apoi s-a reorientat catre masina de familie,i-a intrat in cap 7 locuri si nu i-a mai iesit nici in zi de azi....si uite asa am mai restrans cercul marcilor si am balansat intre Ford S-Max,Opel Zafira si Toyota Corolla Verso...Si a iesit castigatoare Toyota Corolla Verso...asa se numeste modelul asta de Toyota in Europa de est.In UK si in America si alte tari se numeste altfel acest model...Stiu ca si in Europa tot asa se cheama,insa nu sunt foarte sigura...M-ai intrebat daca este electrica,adica te-ai referit daca are cutie de viteze manuala sau automata?Ea e aproape in 90% din dotarile ei electronica,daca se strica undeva in camp...fereasca Dumnezeu!....acolo ramanem,ca nu avem ce-i face,se repara cu computerul.Cutia de viteze e manuala,cu 5 trepte de viteza si marche-arrier...era in oferta o combinatie de cutie manuala si puteai sa comuti si pe automat....insa am preferat manuala.Eu sunt soferul,ca al meu sot nu are permis de conducere si nici nu vrea sa-si faca...E pe benzina,cu motor de 1,8,consuma cam 10-11 in oras si 8-9 in afara,la drum intins.Ce sa mai zic?E o scumpa si o cuminte...ia eu o iubesc de numa'!

Va doresc tuturor numai bine si multa sanatate!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

.Ana sa stapaniti sanatosi titiul. E frumos foc
De ce nu vrea sotul carnet ?
Eu prefer cutiile hidramate
Si eu cred ca mai bin face bolile astea cand e mititica. Eu m-am stresat oribil in timpul sarcinii...si normal ca toti le faceau atunci in jurul meu
Elena au gasit o parte dintr-o mana cu vreo 3 falange intr-un perete cand au inceput renovarea.
E o casa f veche.... cine stie ce s-a fi intamplat. Din cate am inteles a fost o vreme in care chiar se practica "ingroparea" in pereti.
Oricum casa va fi un muzeu asa ca....mai interesant cu o mana pe acolo.
Se pare ca-i creste chiar valoarea, serios
Paula...spor la treba si petrecere suuuperrrr frumoasa.
Sigur pitica o sa fie super fericita.
Ce mai face domnul Paul ?
Isabella vazut torturile...waw.
Ce cadoute i-ati luat ? Mai e putin si vine si ziua Isabelitei.Ca tot vorbeam de cadouri...s-a intalnit duduia cu martoaga in magazin. S-a hlizit putin si a trecut mai departe la o martoaga mica si ieftina.
Oricum e prea mare animalul si as sta toata ziua cu "mami sus, mami jos"...poate si cate un cucui ceva. Asa ca mai amanam.
O sa-i iau un carucior landou pt papusi ca-i plac mult. Si nu mai stiu ce.
Avem discutii cu spatiul in casa. Nu am unde pune jucarii mari....iar magazinele sun pline de toate minunile. Mi se face mie pofta, mai ales acum de sarbatori....sunt pline pana la refuz.
Am vazut o bucatarie de jucarie....dar trebuie sa construiesti camera speciala ca o ai pe aia Carmen iti trimit un pm. pentru toata lumea.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Oau ce masina ti-ai luat Ana. e super!!! Dar ai grija ca nu e chiar usor de condus o masina asa mare , cel putin in Buc cu locurile de parcare e de groaza. Sa o stapaniti sanatosi si fara evenimente.
Pentru Luana nu stiu cum e mai bine . Anul trecut pe 10 dec ne-am jucat cu fata nasilor care peste 2 zile a facut varicela. Eram convinsi ca nu scapam si deja aveam platite biletele pentru Revelion.
Nu l-am mai lasat sa se joace cu nimeni timp de 3 saptamani - a fost tare suparat . Nu ne-am imbolnavit. Deci cine stie poate totusi scapati.
In rest eu azi m-am hotarat schimb gradinita in ianuarie. Il duc la una cu program scurt unde au mai ramas doar 9 copii(au fost 26 la inceput)si e pe aceiasi strada cu gradinita de acum.
M-au suparat rau ( pe langa ca Andrei era f trist )am descoperit ca Andrei nu era trecut la engleza, nu ne-au anuntat de o excursie, nu ne-au facut poze, nu ne-au dat si noua hartia cu poezii desi eu merg in fiecare dimineata si vorbesc cu educatoarele. La inceput am crezut ca sunt multi copii si ca mai uita dar acum sunt 20 de copii si tot eu una vorbesc si alta se intampla. Gata acum am platit si Mosu si luna decembrie dar de la 1 ian pa.

Mergi la inceput

Marioan dar de ce au ramas atat de putini copii....poate ca nu-i semn bun.
Paula poti sa faci sau sa cumperi o pinata.
Daca vrei sa faci : iei o cutie mare de carton pe care o invelesti in tot felul de hartii colorate...personaje.....desene....fundite....
Cu cat mai multe cu atat mai bine.
Legi de ea fasii de hartie ..beteala....ce ai...care sa atarne si sa o faca fistichie.
Umpleti cutia cu bomboane, ciocolatele, jucariute mici, creioane colorate...surprize pt copii...ce vezi mic prin magazine.
In partea de sus ii legi bine o sfoara ca sa poti agata cutia la inaltime.
In partea de jos fixezi fundul doar cat sa nu cada bomboanele din ea. Lipesti bucati lungi de sfoara colorata.
Ideea e ca trebuie sa agati cutia de sus ( sau se catara cineva pe un scaun si o tine cat mai sus ) iar copii se aduna si trag toti de sforile care atarna. Fundul se deschide si car jucariile si bombonele.
Fffff important: pe langa bobo si jucarii trebuiesc puse multe confeti inauntru.
E un succes garantat.
Copii aduna ce apuca si iau acasa.
Poti sa dai la fiecare cate o punguta ( cutiuta, cosulet....) ca sa puna acolo prada si sa le aminteasca de petrecere.
De pinata se bucura si cei de un anisor....
Mare grija sa nu fixezi fundul prea tare si sa traga copiii fara succes.Trebuie sa fug, sper am fost explicita.
Pupici.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Elena, multumim...

Sa va spun si voua pe scurt: Am 'scapat'.... Toata saptamana am fost in pregatiri, joi-vineri ne-am culcat la 2 noaptea, insa a iesit frumos.... Am facut un tort motanel, nu am folosit coloranti (ar fi tb. sa fie portocaliu) -zic eu ca mi-a iesit bine. Primul meu tort!

Yael s-a trezit vineri dimineata (am stat pana tarziu si i-am aranjat frumos, i-am pus baloane... ce tb.) si s-a dus direct la cadouri, mi-a cerut tortul.. asa ca la 7 dimineata ea sufla in lumanarele (si toti in pijamale). Pe Nardi l-am dus la gtadinita si noi 3 ne-am dus la mall...
Sambata am avut party-ul, a avut tort Barbie (comandat), a fost foarte frumos, a fost foarte emotiva (mai ales cand a vazut tortul si i-am cantat LMA). I-a placut foarte mult, a fost foarte incantata. Nu tb. sa va mai spun cum arata casa dupa ce au plecat invitatii... Si acum mai strang....

Cam atat pe scurt, sunt multe de povestit... A fost superb. Am pus si 2-3 poze. Ce ziceti de tortuletul meu?

Elena, SuperMami -eu acum am pus pozele, ce-ati vazut voi cred ca erau torturile din anii trecuti. Ia vedeti acu'!

Am sa mai citesc si eu din urma si am sa revin. Va pupic!

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Isabella......e ciudat pt ca eu am vazut pozele cu tortul motanel si cu cel barbie deja. Sunt de anul asta pt ca Nardi e mare si pletos. Chiar a gandeam ce par frumos are scumpicul.
Elena tu ce poze ai vazut ?
Le-am vazut si pe cele de anul trecut....m-am uitat sa vad ce scria pe lumanare si era un 2.Eu inca nu stiu ce o sa facem de ziua lui Isa....e destul de complicat ca se suprapune cu mosul. Anul trecut am facut petrecerea pe 24 si a venit si Mosul.
Cred ca o sa facem la fel si anul asta.
Mie mi s-a pus "pata" sa-i fac un tort cu trandafiri rosii....asa o sa-l fac.
Ma gandesc sa facem ceva cu copii costumati....sa vedem.
Normal ca ea ar fi printesa
Chiar acum se uita la Sirenita (ariel ) si-mi explica ca la tonti ca nu-i printa...e fetita
Si cu ea nu-i chip sa te contrazici
In seara asta ma uit si eu la partea a 2 a chiar sunt curioasa...in general ma uit si eu la pov cu printese .Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Super mami, ma gandeam si eu sa fac o surpriza piticilor. Ai o idee buna cu cutia. Am sa merg sa cumpar si sa vezi ce pertecere va fi...
Paul este putin racit, azi merg la dr. am tot spus ca lasa ca poate ii trece dar s-a ingrosat gluma. Nu prea doarme si eu pe laga. Asa m-am saturat de atatea noptei nedormite. Nici nu pot incepe munca din cauza asta. As merge chiauna la munca. Eu am avut o cadere din cauza oboselii si tare rau ma simt. Acum sper sa-mi revin. Dar cand mai dorm si eu??? Noaptea nu, ziua nu....

Alexa este bine. Nu stie ce surpriza ii vom face. Am invitat multi copii dar mai multi parinti vor fi. Avem si pentru Paul 2 fetite de varsta lui. Am fi vrut sa facem la un local dar e prea scump. Asa ca..tot am terminat de zugravit casa, e numai buna de mazgalit.

La multi ani celor de azi.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata mamicute de nazdravani,

Alexandra,multumesc de cuvintele frumoase!Pai sotul nu vrea carnet ca zice ca el are sofer...In plus mi-a raspuns ca el e prea batran sa se mai apuce de invatat pentru scoala de soferi si,banuiesc eu,ii este si cam teama....nu mi-a spus,dar banuiesc eu.Cu Luana ma gandeam ca e bine sa faca si ea si multa lume mi-a zis asa,insa nu a facut nimic pana acum,nici o bubita....poate e ea mai rezistenta,nu stiu...Cu cadoul pentru printesica ta...cred ca mai bine e un carucior de papusele,cu bebelasul aferent.Asa am luat si noi anul trecut,de Craciun si ce bucuroasa si uimita era Luana...imediat a si probat caruciorul sa vada daca incape in el si bineinteles ca l-a rupt si a trebuit sa il lipesc,ca era tragedie,nu gluma...Intr-un final si caruciorul si bebelasul au ajuns aruncati in lada de jucarii si isi mai aminteste de ele uneori...
Marioan,multumesc de aprecieri!Da,stiu cum e cu asa masinoaca...nu-mi mai aminti...Pe vremuri conduceam un Olticit,fashnetz de numa' si ma strecuram prin toate "gaurile" cu el....acum s-a schimbat treaba si tare prudenta tre' sa fiu.Si in Timisoara e greu cu parcatul,mai ales la gabaritul nostru,dar incep sa ma obisnuiesc...Cu Luana,cum scriam mai sus...ma gandesc ca ai dreptate,poate ca e mai rezistenta,ca inca nu are nici un simptom...
Yael,foarte frumos ati petrecut si,sincer,pe mine m-a emotionat cum ai scris de emotiile micutei....asa ca incerc sa imi imaginez bucuria si uimirea ei...Tortuletul Barbie e super!Ce a facut printzesa cu papusica?
Paula...multa sanatate tie si lui Paul!E tare greu cu oboseala ta...si oricate sfaturi ai primi tu le sti cel mai bine pe ale tale...copilasii au intotdeauna nevoie de atentie,mai ales cand sunt bolnaviori si nu stiu nici ei prea bine ce vor...Multa sanatate!

Pai va doresc o zi cat mai buna si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ana , sunt convinsa ca te obisnuiesti si eu m-am obisnuit cu masina sotului care e un Ford mondeo break mare de tot, dar tot mai bine ma simt in Seatul meu mititel.Si ca idee si prima nostra masina a fost tot un Olcit si era tare zglobiu.
Super mami eu sper sa fie bine la noua gradinita si la cea de acum au fost 46 si au ramas 20 pe 9 i-au dat afara ca nu se incadrau in standardele lor restul cred ca s-au retras de buna voie.Iar la noua gradinita au fost inscris 26 de copii si acum sunt 9 , se pare ca la ei s-a titularizat mai greu si s-au pierdut cateva saptamani si de aceia s-au retras. E o gradinita mica au numai 3 clase de toate fata de 8 cate erau dincolo .O sa vad oricum educatoarea e tanara. Daca nu ii va place il tin acasa anul asta si gata.
Fetelor ce cadouri mai cumparati voi pentru sot si copiii? Deci maine e sfantul Andrei, pe 6 dec mos Niculae plus aniversarea de 12 ani de cand ne-am cunoscut, pe 8 ziua nasei mici are 6 ani, pe 10 e ziua sotului de nastere, pe 17 dec ziua unei fetite de 3 ani la care suntem invitati, Mos Craciun, si apoi ziua de nume a sotului. Deci vreau idei ca am multe cadouri de cumparat.:)Nu mai vorbesc de bunici ...
O zi buna si multa sanatate la pitici.

Mergi la inceput