Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catia spune:

cred ca doar ileana ma mai stie!poate de acum o sa apar si eu mai des.
cum e cu doi ileana?eu abia am scapat de examen si de-asta am disparut cu totul.dar m-am gandit la voi.al meu sot ii da zor sa facem inca unul la anul....dar tare ma codesc
poate vb in week-end
cd am un pic de timp mai citesc si eu cate ceva despre fete.acusi tb sa aduc casa la lumina.al meu sot a zugravit cat eu am invatat.
multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Vreau sa fac un anunt: Dupa sarbatorile e iarna Isabelona va merge la gradi. De vreo 3 zile imi coace ideea asta...si cred ca am hotarat.
Stiu sigur ca sa-i placa mult. Sper numai sa-i mearga bine. In afara de joaca zic..ca asta sigur o sa fie de nota 10.
Trebuie sa cumparam costumatia de gradi, un saculet cu printese ofcohorse si multe fundite de par ( cred ca va trebui sa mearga cu parul prins...ca sa nu o jumuleasca copii si ca sa nu perie tantiile de acolo cate 2 ore/zi parul ei )
Sper sa-i placa, mai greu va fi cu trezitul si plecatul e dim....nu se compara cu ritualurile noastre.
Waw ce curaj m-a cuprins
Cred ca o sa o las pana la ora 1 doar....deocamdata.
Macar siesta de 3 ore si jum sa o faca liistita
Asa o sa am timp sa merg si eu la coafor, manichiura....cumparaturi...lucruru care trebuiau programate pana acum du 2 sapt in avans ca sa poata tati sa stea cu ea...bla bla bla.
Ok ! Asta fuse anuntul.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Intru si eu repejor sa anunt ca duminica pe 3 ora 6:30pm o sa merg sa ma induca pentru nastere.Normal ar fi trebuit sa nasc pe 10 decembrie odata cu Alvarica, doar ca nu ma potrivesc cu sotul in calendar ca trebuie sa lucreze pe 10 asa ca am avut optiunea pentru a alege INDUSA

Imi este tare frica si sunt emotionata pana la lacrimi!

ma rog la DUMNEZEU ca totul sa fie bine si bb David Andrei sa fie un baietel sanatos.

Yael, eu am vazut aceleasi poze ca supermami,adica cele cu torul care scrie in ebreaica! deci sunt de anul trecut ca acum am vazut pe cele cu prinseta barie si pisicul(vreau si eu sa pap coada la pisic)

Ana,mai, dar ce descriere despre masina ai facut , chiar ca esti profesionista in masini
Eu am fost dependenta de sot pana acum, sa ma duca el peste tot ...dar am zis ca o sa am 2 copilashi de acum inainte trebuie sa ma descurc sa merg cu copilashi afara ,nu 24/24 in casa :)de asta mi-am pus si ambitia sa iau carnetul.Sotul tau este RASFATAT...pup si sanatate.

supermami , pai or sa faca bani frumoshi cu "muzeul" cu maini prin peretivreau si eu sa vad o casa asa

despre cadouri pentru pitici nostri habar nu am ce sa ii cumpar lui Alvarica ca are de la biciclete la scutere si toate nebunelile de jucarii...dar stiu ca anul asta o sa ii cumpar tortul ca nu o sa am timp sa stau iar toata noaptea sa ii fac torul "gargarita" care a avut anul trecut!!! ca anul asta a spus ca el vrea tot "gargarita"...asa ca o sa ii cumpar tort si o sa ii chem pitici lui pentru 2/3 ore sa danseze si sa balaceasca la piscina

pup merg sa mai fac controlul la bagaje pentru spital si sa fiu sigura ca totule ste gata pentru David Andrei

paula, abia astept sa vad poze cu Alexandra si Paul

sanatate si sa auzim de bine

p.s Ileana, ce mai faci? ce fac copilashi tai! pliz poze cu LUCA? dar cu Ilinca

apropo, eu am facut deja pomul de craciun(si decoratii pe afara), ca aici sotul zice sa il face mereu dupa thanksgiving day...Alvaro este tare incantat de pom si mereu ma intreaba daca este pentru el sau pentru fratesu...si ca el este cuminte si vrea "present" de la GRANDPAPA(asa zice la mos gerila) ca il vede batran si cu barbaa...ce sa mai zic ca i-am cumparat carticica de rugaciuni si el ma intreaba ca cine este pe coperta, GRANDPAPA????

am fugitsi o sa mai scriu de nasc mai devreme...

Elena38+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Elena...waw !!! Tinem pumnii sa fie usoara si frumoasa....nasterea.
Abia astept vesti de la voi. Sa nu uiti sa ne anunti.
Pupam piticul, si pe mamica si pe tatic si pe piticutul nou
Oare cum arata ? Cu cine seamana ? Hmmmm ????
Isabella...lamureste-ma cu pozele, ca-s confuza rau. Eu zic ca le vazusesem pe astea noi. Dar acum e un singur album.
Ce frumos e cat esti mic....cat de mult se bucura ei de momentele astea.
Paula sanatate puiutului. Cu racelile astea nu prea avem ce face....e sezonul.
Lasa ca se fac ei mari si o sa dormi linistita. Mai e putintel Ileana pliz: orezul la cuptor se face cu capac sau fara ?Noapte buna fetelor.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alexandra, cu cine seamana piticul??? Cu tati, cu cine crezi? Ca doar nu cu Elena. Sunt in stare sa pariez.
Elena, tinem pumnii ca totul sa fie bine si bb sanatos! Hai mai ca mai vorbim noi pana atunci.
Poze cu bradul ai? Ca vreau sa-l vad. Si pe Alvarica si tu langa. Cat mai ai burtica.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Elena.. super!!! Bine ca scapi de burtica..
Hihi..acum trei ani, tot pe 3 decembrie, m-am dus la spital, tot ca sa fiu indusa.. dar mandra mea s-a dovedit inca din burtica fooooarte incapatanata si am plecat acasa cum am venit.
Mandra si-a facut aparitia pe 6 DEC.. sac!
Sper sa ai noroc, sa vina bebe fara prea multe sfortari
Nastere usoara!

YAEL, la multi ani si de la noi, cu intarziere

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf, ce mei ca bradutul meu nu se comapra cu frumusetea ta de brad si cu decoratiile care le faci tu...bradul meu este artificial ca il avem de inainte sa avem pitici si acum nu prea imi vine sa dau 50$ pe un metru de bradutz naturaldar am afcut cateva poze.intra la album POZE
Tu cand mai faci poze EVEI

Eu cred ca de data asta bb din burtica o sa semene leit cu mine , sau ma insel...asa m-am inselat si prima data!

Adriana , aici cred ca nu te lasa astia sa pleci acasa odata ce ai ajuns pe mana lor :))...mai ales ca dr. meu pleaca in europa de pe 6 decembrie..cred ca imi dubleaza astia doza de cytotec(ce folosesc ei aici sa induca)si acasa tot nu ma vor trimite

super mami, ce as vrea eu sa semene cu mine bb David, dar vorba lui ciuf , cred ca si eu o sa pariez ca seaman leit TACSU

despre orez la cuptor nu stiu ce sa zic , ca eu il fac direct pe foc :) sau in cratita de orez!ma gandesc ca, capac are mereu...ia spune ce bunatate faci tu la cuptor?

dragelor imi este frica ...or sa ma induca si epidurala or sa mi-o faca cand sunt deja dilatata la 4/5 cm...pana atunci o sa urlu de dureri...

Elena38+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani de Sf. Andrei.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am uitat sa va spun. Alexa de la 1 ianuarie merge la gradinita.
Am inscris-o si acum trebuie sa-i fac dosarul.

Sunt asa de fericita.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani pentru toti ce poarta numele de Andrei!
Paula, asta e nemaipomenit ca ai reusit sa o inscrii la gradinita. O sa vezi ce bine va fi si pentru tine si pentru ea ca se va afla in permanenta in prezenta copiilor.
Va pup.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput