Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)
Raspunsuri - Pagina 25
paula2003 spune:
La multi ani!
Larular - Andra - 24 noiembrie
Izzy - Yael Clara - 24 noiembrie
Nanna - Indra - 24 noiembrie
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
super mami spune:
Am venit si noi aseara.Am intrat super scurt sa urez la multi ani ...LA MULTI ANI YAEL SI MAMI ISABELLA ! Sa traiti fericite,sanatoase si vesele.
Isabella numai bine iti urez, sa te bucuri pana la adanci batraneti de familia ta si sa fiti cel putin la fel de fericiti ca pana acum.
Sper ca v-ati distrat bine, noi am venit cu felicitarile cu o zi mai tarziu....dar n-am avut laptopul cu noi.
Sa pui poze, sa nu uiti.
Un super pupic de la noi pe sarbatorite.
Pe scurt....am avut o vacanta de vis si am niste poze....superbe.
Am muulte de povestit, dar m-am pus unghii false si ma dor deja . Am scris un mail mai devreme prietenei mele si sunt epuizata deja.
Si nici nu sunt lungi tare.
Am fost in locuri superbe (un oras vechi de secole unde prietenii nostrii au o casa pe o stanca....superb efectiv).
Povestesc mai tarziu si pun si poze.
Pupici.
Alexandra si Isabelita Isabel
Elenalove27 spune:
super mami, bine te-ai intors!
...acum am bagat un ochi la albumul tau si wooowwww !!! superbe pozele...cred ca acum le bagi ca la fiacre 2...3 minute vad o poza noua la albumul super fotos en chulilla
Elena38+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
ciuf spune:
Supermami, ce poze superbe! Doamne, cum stie micuta sa pozeze! Nemaipomenite. Fara cuvinte.
Uki, sunteti bine? Ce mai faceti? Mariuca e bine?
Ileana, cum te mai descurci cu ai tai copii? e usor?
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Yael spune:
SuperMami, Paula, goodlyada, ciuf & ver@ multumim mult de urari!
Am intrat doar pt. a va multumi, SuperMami cum am timp o sa pun si poze -ieri am avut invitati si daca ai stii cum arata casa... Toata saptamana am fost numai in pregatiri.... joi-vineri ne-am culcat numai pe la 2 noaptea... Insa a iesit totul frumos si Yael a fost, este super incantata, fericita! PAPUSA LU' MAMI!
Va pupic si numai bine si sanatate, revin cum am un pic de timp.
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa
paula2003 spune:
Si noi abia asteptam sa facem ziua Alexei. Am facut deja invitatiile....suntem cu casa pe punctul de a o finaliza cu curatenia si asteapta musafiri.
Avem o luna foarte grea, si urmeaza si in ianuarie....
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
super mami spune:
Am pus doar o mica parte din poze. Sunt facute in Chiulilla, un orasel fffff vechi de langa valencia. Ei au o casa acolo ( au vreo 3 de fapt, 2 le-au mostenit si au mai cumparat una f veche ca sa faca un muzeu....tocmai au gasit niste degete prin pereti ).
E un orasel superb cu niste case....extraordinare. Si cu multi copii care se joaca pe stradute de dim si pana seara.In rest.....Isa are un nou nume....Isabelona. Antonio ii tot zicea asa si asa i-a cam ramas
Ca nume de familie...Uratescu.
O sa pun o poza cu "pisica". V-am mai pov e ea. O cheama Pisica in ro.
Face puiuti zilele astea si suntem in puternice dezbateri.
Isabel a dormit numai cu ea in pat....sa vedeti fericire pe ea.
Catelul i-a placut, dar nici pe departe atat de mult ca pisica.
Ah, si pasarile i-au placut tare..doar ca mie mi-e cam mila cand le vad inchise. Asa ca as opta pt o pisica.
Printre altele i-am facut analize de sange ( vreau sa-i fac o data pe an ). Ca si anul trecut au iesit perfecte. Se minunau dr cat de bune sunt. Ma bucura tare asta.
S-a trezit duduia.
Mai pun poze mai tarziu.
Revin.Alexandra si Isabelita Isabel
Elenalove27 spune:
yael , cu intarziere si dela noi la multi la PAPUSEI
am vaut pozele cu torturile si nu ma pot opri...
Sa iti traiasca frumusetile de copilashi
super mami...am ramas imrpesionata de stradutele din poze si ce privelsite!!!! super
cum mai degete prin pereti????
Elena38+
POZE
Ana68 spune:
LA MULTI ANI! tuturor celor ce s-au sarbatorit si au petrecut...Le doresc tot ce-i mai bun pe lume si visele si dorintele sa le devina realitate!!!
Mamicutelor,in grupa Luanei,din 29 de copilasi prezenti au mai ramas doar vreo 10 ,maxim...restul sunt acasa cu varicela...Ma gandesc ca in curand iar va trebui sa ma milogesc de medical sau sa imi iau fara de plata,parca prevad ca si Luana o s-o "fure" gospodareste...Ca am uitat:cat e perioada de incubatie?2-3 saptamanai parca?Mi-e groaza,serios!
Va doresc multa sanatate si numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Elenalove27 spune:
Ana, sper sa nu ia si LUANA varicela!!!
Am vazut si eu TOYO, este SUPERRRR!!!! sa o stapaniti sanatosi :)...
este cumva cea electrica? si noi avem toyota camry 2005 si ador TOYO :)
Elena38+
POZE