Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)
Raspunsuri - Pagina 24
cgaby spune:
buna.
multi pupici si sanatate tuturor.
eu sunt o mamica de iunie-iulie 2003 si vroiam sa va invit la un concurs....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88677&whichpage=1
multumesc.
Yael spune:
UNDE SUNTETI? Ce se intampla cu voi... asa, toate?
Mai scrieti, puneti poze... si...
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa
paula2003 spune:
La multi ani!
Zeeva - Maia Nicole - 23 noiembrie
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
carmen77 spune:
Valeria, si Matei mi se plange de dureri de picioare de vreo 2 saptamani incoace ... chiar ma intrebam daca e posibil la varsta lor sa aiba reumatism ... eu sper ca nu.
Matei e bolnav si prin urmare azi stau cu el acasa ... banuiesc ca ceva virusi de la gradinita iar ... , azi dimineata avea febra mare si era moale rau, acu e un pic mai bine, ca i-am pus un supozitor cu paracetamol, dar sa vedem cat il tine efectul ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Elenalove27 spune:
Si Alvaro se vaita de picioare si de maini si de cap...mai rau decit un om mare
L-am dus la dr. sa ii faca un comtrol ca ma bagse baietul in sperieti de dimineata pana seara tot ce zicea ear ca il doare una/alta...eu il tineam in brate toata ziua si il pupaceam pana se plictisea si zice ca a trecut buba ....si dupa alte 10-15 minute incepea iar...
dr. mi-a spus ca nu are NIMIC, este poate perioada cand invata ei sa gaseasca "raspunsul" la ma doare acolo sau ma doare acolo, adica sa fie pupati si avand mai multa atentie de la noi!!!
Elena38+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
ciuf spune:
La multi ani Alexandru Andrei si Maia! Multa fericire si bucurii!
Asteptam pzoele cu tortuletele si cum petrecurati intrarea in cei 3 anisori.
Un tzuc mare pentru voi, Carmen si Elena, ca ma mai linistirati cu durerile astea. Offf, batranetile!!!
In schimb nu dorm noaptea mai deloc din cauza Evei. Are fundul rosu ca de maimutica si diaree de vreo 2 saptamani incoace. Am tot dat pe seama dintilor dar cred ca e altceva. Mi-e sa nu fie vreo ciuperca din moment ce tot are popoul plin de bubite. Azi-noapte a trebuit sa ii dau Tylenol ca sa se linisteasca.
Lui Luca ii cumpararam aseara Ice Age Meltdown. Captivat la maxim.
Ai vostri ce mai vad?
Ah, dati cautare pe youtube la Pat&Stanley, sunt niste desene animate frantuzesti. Luca e innebunit dupa ele. Poate si ai vostri copii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ver@ spune:
Alinkav - Alexandru Andrei- 22 noiembrie
Zeeva - Maia Nicole - 23 noiembrie
Larular - Andra - 24 noiembrie
Izzy - Yael Clara - 24 noiembrie
Nanna - Indra - 24 noiembrie
Vera si Vladutz-3 ani
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
goodlyada spune:
LA MULTI ANI!
Larular - Andra - 24 noiembrie
Izzy - Yael Clara - 24 noiembrie
Nanna - Indra - 24 noiembrie
Sa cresteti mari si sanatosi .
Larular spune:
Va multumesc din suflet pentru urari si va doresc voua si nazdravanilor vostrii tot binele din lume .
Tuturor celor nascuti astazi, si care sper sa fie la fel de cuminti si ascultatori ca si Adruta mea, le urez la multi ani !!
Este prima oara in mult timp cand intru pe forum si am descoperit cu emotie urarile pentru care va multumesc !!!
ciuf spune:
La multi ani, Andra, Yael si Indra! Numai de bucurii sa aveti parte!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo