Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Pup ca va ganditi la mine

nu am nascut ...dar azi am dureri jos si merg sa vad ce zice dr.

revin mai pe seara cu vesti despre noi...

Elena37+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Vreau si eu in anul acesta sa-i fac ziua cu invitati. Ma jutati si pe mine cu meniu, locatie....ce surprize la pititci?????
Va rog sa ma ajutati. Toti , aproape au si frati de varsta lui Paul, vreau si pentru ei meniu....

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

SuperMami, te-ai intors?

Eu sunt pusa pe fapte mari... Mi-am cumparat o carte de facut torturi,
www.amazon.com/Kids-Birthday-Cakes-Susan-Tomnay/dp/1863962816" target="_blank">Kids' Birthday Cakes -vreau sa va spun ca este EXTRAORDINARA. Asa de multe forme de torturi... Si asa de dulci, frumoase... Yael si-a ales o pisicuta-tort (vineri este ziua ei), si joi seara am sa incerc sa i-l fac. Sa vedem ce-o sa iasa, n-am facut in viata mea o bezea... SuperMami, poate incerci si tu... -tb. s-o gasesti tradusa prin librariile spaniole, eu am luat-o de aici, in ebraica.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Paula, sunt o multime de gradinite particulare care ofera spatiu pentru organizarea de petreceri, poti sa cauti pe internet. Dar sunt si scumpe. Stiu de la o prietena ca a facut in martie ziua fetitei ei si a platit cam 10 mil, meniu pentru copii si parinti(pentru ei ceva frugal, la copii tort, piure cu carnita si niste fructe). Limita min erau 10 copii, deci trebuie sa strangi un grup marisor. Mai multe nu stiu..
Succes in cautari, sper sa va iasa bine

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Multumesc Adriana. Nu pot sa fac la un club, e peste 10.000.000 Fac acasa si sa vedem cati ne strangem si gata. Este prea mult pentru noi o asa suma. Daca nu as avea cu Alexa ore, tratamente, medicamente....as spune ca merita si ea o asa zi. Sper sa fie frumoas si acasa.
De meniu nu stiu ce sa fac. Trag cu ochiul la ce ofera si poate reusesc sa fac si eu asa bunatati.

La multi ani!
Mitzi - Luca - 20 noiembrie
Ghizela - Luca - 20 noiembrie

Mergi la inceput

La multi ani!

Mnicol - Letitia Elena - 21 noiembrie
Ver@ - Vlad-George - 21 noiembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

Paula ca surprize pentru pitici iti recomand baloane cat mai colorate,coifuri micute care se prind sub barbie cu elastic,trompete din acelea care cand suflii se desfac,confetti si chiar unele baloane umplute cu confetti.Eu asa ma facut anul trecut cand am facut acasa si au fost toti piticii super incantati.
Ca meniu pentru cei mici cred ca pireu cu carnita pot sa manance la orice varsta si fructe.
Ca pret cel mai ieftin dupa parerea mea este tot acasa.

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodlyada spune:

Buna fetelor,
Cu intarziere ce-i drept, putem sa ne trecem si noi in lista?

LA MULTI ANI OVIDIU!

Printisorul meu s-a nascut pe 02.10.2003 .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/goodlyada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
La multi ani, Vlad pentru ieri. Scuze de intarziere. Iti dorim o viata frumoasa plina de bucurii!
Fetelor, ai vostri copii se plang de dureri de picioare? Ca Luca imi incpu de vreo doua saptamani incoace. Are zile cand nu-l dor si altele cand imi spune ca il dor.
In rest, e activ se joaca, topaie.
Hai mai scrieti si voi cate ceva.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

La multi ani!

Mnicol - Letitia Elena - 21 noiembrie
Ver@ - Vlad-George - 21 noiembrie
Alinkav - Alexandru Andrei- 22 noiembrie

Vineri la Pro-tv la "Dansez pentru tine" va fi un cuplu cu down. Vreau sa va uitati.

Mergi la inceput