Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Isabella cutile cu printese sunt cutiile pe care le tot tine Isabel in brate in ultimele poze. Nu au nimic....sunt mici ladite de jucarii. Una e ca o ladita si alta ca un dulapior cu sertare.
I-au placut mult....voiam sa i le dau de sarbatori....dar na' stiam ca se bucura. Ei ii place orice are "printa si printu" Multumim de urari...eu sunt bine. Ea mai tuseste inca.Nici nu m-am interesat inca de mamografie....dar e primul lucru pe care-l fac cand venim din mini vacanta asta.
Dupa ce a zis si Elena....trebuie facuta neaparat. Doamne Fereste !Elena...voi cand nasteti ?
S-a hotarat ceva ?
Asteptam, asteptam....
Tinand cont ca o sa plecam vineri iti urez de acum nastere usoara, un bebelus frumos si sanatos, laptic mult si bun si refacere usoara.
Sa-i zici sotului ca i-am zis sa te ajute mult si sa fie cuminte si ascultator
La fel si lui Alvaro...sa fie un fratior bun si iubacios.
Tinem pumnii si asteptam deja poze cu noul piticut si familia lui.
Va pupam pe toti patru Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

La multi ani Alexander Stephan si cretofolinul Aldo !!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.Ma uitam pe lista sarbatoritilor si am vazut Zeeva. Ce mai faci ? Nu ai mai scris nimic.
Mai e putin si faceti si voi 3 anisori. Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Alexander Stephan

Aldo Daniel

Va dorim sa fiti sanatosi,voiosi si foarte norocosi.Petrecere frumoasa.

Ciuf se pare ca la voi a fost o petrecere pe cinste.Eva a fost de nota zece...Stai sa o vezi cand o fi ziua ei.
Pt ca abia pe 25 il serbam pe Vladutz cu prietenii,pe 21 care este martzea vreau sa ii fac eu un tort si sa serbam asa simbolic in familie...asa ca ai putea sa imi dai retzeta ta de tort?

Da Elena ce se aude cu nasterea?Iti tzinem pumnii.

Super mami Isabel ma da gata cand ma gandesc cat imi ia mie ca sa stau langa Vladutz pana adoarmeeee...Si afla ca niciodata nu a adormit singur.Uf..

Fetelor voi le-ati dat SINUPRET cand au fost copilasii raciti?Ca lui Vladutz i-am dat si imediat il face sa stranute cu toti mucisorii,care ies in felul acesta mult mai repede.

Sanatate multa!

Mai asteptam poze de la petreceri.

Vera si Vladutz( 2 ani si 11 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Aldo si Alex!
Fetele, pe unde sunteti?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Aldo Daniel - 15 noiembrie
Fabian Stefan - 17 noiembrie

La multi ani!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI pentru Fabian!

Ileana,pai asa ma gandeam si eu:de ce ii primesc bolnaviori la gradi si dupa ce am cheltuit o groaza de bani pe medicamente(ca gratuitati la Timisoara primesti daca ai bafta si esti pe felie) si am vazut ca ceilalti isi duc copilasii cu tuse si Luana merge sanatoasa si dupa doua zile o luam de la capat....intelegi tu.In plus eu chiar nu am cu cine s-o las acasa,ca bunici,matusi...nu mai avem,ca deja suntem batranei si eu si barbatu-meu...concediu medical am tot luat si doctorita ne-a zis ca legal am dreptul doar la 7 zile de medical pentru ingrijire copil pe tot anul...asa ca...ce naiba sa fac?Ma las dusa de val si imi duc si eu fata la gradi.Inca Luana e bine acum,dar sa auzi cum pot tusii unii colegi de ai ei....zici ca mai au putin si isi scuipa plamanii...Ma rog,azi mergem la control cu Luana,sa vedem ce ne mai zice tanti doctora...
Na,la 12 am examen,ca am facut un curs aici la munca si azi ne examinam...am emotii...
Sa aveti weekend minunat si multa sanatate tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Apel ... rugam sa ridice mana cine e prezent .

Acu de ce e asa o tacere pe aici? Ca asta vara mai intelegeam ca ne faceam veacul prin parcuri ... da acu ... nu prea cred.

De vina or fi petrecerile de zile de nastere .

Lasand gluma la o parte, spun cu intarziere tuturor sarbatorilor a caror zi am ratat-o, sa cresteti mari, sanatosi si plini de noroc.

La noi nici o noutate de raportat ... lucruri marunte, de zi cu zi ...

Matei e f incantat ca avem o pisicuta mica, mica ... e a unei colege care a plecat 3 zile in vacanta si mi-a lasat-o mie sa ii fac baby sitting .. sau poate mai corect spus ar fi cat sitting ... LOOL ...

L-am dus pe Matei prima data la tuns la coafor si a fost ff cuminte, de ne-am mirat toti ... a tacut ca mielul, cand il tundeam eu acasa ... sa te tii scandal ... s-a mirat si tanti coafeza ca ce cuminte e ... promit ca o sa pun 1-2 poze cu tunsulici ..

Alexandra, ce mai face Isa? Sper ca sunteti OK ...

Elena, ce face burtica? BB 2 inca nu vrea sa iasa?

Valeria ... Luca ce mai zice? S-a mai acomodat la gradinita?

V-am lasat ca ma cam ia cu somn .. deh, cu laptopul in pat ... burta plina si copilul care se uita la desene ... liniste si domnie pe aici vineri dupa amiaza .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal
la apel, cu doua degete ridicate.
Ia spuneti voi aici copiii vostri stiu literele si numerele? Ca ma obsedeaza ca al meu fecior nu le stie decat pe cele din numele lui si atat.
M-am apucat intr-o seara, pe la 9:30, sa il invat pe E si V. I le scriam pe hartie si apoi le alternam si il intrebam. daca ati fi vazut ce mutre facea va apuca rasu'plansu'. Ridica din umeri iar eu imi cam pierdeam rabdarea cu el. O luam iar de la capat si nimic.
Am zis ca facem o pauza si apoi reluam lectiile.
Disaster.
Carmen, tu ziceai parca de Matei ca el le stia de pe la 2 anisori.
Avea rabdare? Prin ce metode l-ai invatat?
Ca Luca nu are rabdare sa se concentreze.
Gata. Plec.
Sunt in cautare sa ii fac Evei camera si nu stiu ce sa pictez pe pereti. Nu as vrea cu printese si castele. Altceva.
Ma gandeam la niste flori, albinute, poate veniti si voi cu ceva sfaturi.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf, pune-i cu ratuste, ratoiul cel urat(poate asta nu e tocmai potrivit pentru o fetita..), sau... tot fetite cred ca i-ar placea.. printese.. printi, cavaleri.. lui Olga ii plac cavalerii .. ce va ziceam
Noi suntem iar bolnavi, tuse, febra.. cica de la schimbarea de vreme.. M-am saturat de boli, ca le iau astia pe rand de la Codrin la Cornelia..
Elena, cum mai stai? Ce face bebe mic? Sa ne dai semn cand nasti...
pupi

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Pagurschimag - Fabian Stefan

Ciuf te intrebam de reteta ta delicioasa de tort.E secreta sau nu ai citit?

Vladutz,dragelor,numara pana la 20 si stiti cum a invatzat?De cate ori ieseam si iesim afara,numaram locurile pe care sunt parcate masinile (ca sunt numerotate).Si le si recunoaste daca il intreb ce cifra e... (3),imi spune ca e 3.
Cu literele nu sta asa bine dar stie ceva,ceva.

Vera si Vladutz( 2 ani si 11 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput