Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor nu stiu daca Vikinga mai baga ochiul pe aici, dar o sa ii transmit toate randurile scrie de voi!

ciuf !!! wow ma bucur mult ca LUCA si-a petrecut ziua de nastere atat de frumos!

sunt sigura ca tortul a fost delicios ...cat despre frisca nu am decit sa fac asa ca stiu si eu de anul trecut de la ziua lui alvarica cand am facut tortul tot cu frisca spray si de necaz ca nu mi-a iesit cum trebuia am dat vina pe sot ca nu a stiut ce frisca sa imi cumpere! toate au cazut pe capul lui :)

pup la voi , iar EVA este o blonda superba si o sa rupa inimile baietilor

Elena37+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Valeria sunt super pozele. Aveti niste copii....de nota 10.
Si ce v-ati mai distrat cu camionul
Daca nu te superi...ce frisca fol in locul celei la tub ? Si eu am pus tub anul trecut si am patita la fel.
Anul asta o sa-i fac eu un tort ( e traditie deja ) cu frisca si trandafiri mari. Si unul de copilasi....ornat cu o poveste ceva cumparat.
Eva e super yami in rosu. Ii vine tare bine culoarea rosie Noi suntem mai bine....sper. Isa a inceput insa sa tuseasca...cu gat si piept. Acu' la spartul targului cum s-ar zice, ar fi trebuit sa fie gata deja raceala.
Am pus poze noi:
http://family.webshots.com/album/555200447mamFxP?start=12E lesinata dupa cutiile cu printese http://family.webshots.com/photo/2582709870084130401xLaNtnMa duc la ea, s-a trezit, a facut pipi si a venit "la brate".
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi ani pentru Luca!!!- a avut o super petrecere.Sa fie sanatos si sa va iubeasac mult de tot si pe Eva cea frumoasa.
Elena transmite-i Laurei multa sanatate si o sarcina usoara.Si multe , multe bucurii.Pacat ca nu mai trece pe aici.
Super mami sanatate multa si sa va faceti bine amandoua. Si aveti grija la vietatile alea.
In rest noi suntem bine dar ieri a avut prima criza de personalitate. arunca cu tot ce prindea in mine.L-am pedepsit la el in camera unde a ravasit tot si a urlat ca niciodata. Cand s-a calmat l-am pus sa stranga tot desi se ruga de mine sa-l ajut si-a cerut scuze si a promis ca nu mai face. Apoi a baut un pic de suc i-am citit o poveste si a adormit era 17.30 si pana azi dimineata la 6 nu s-a mai trezit deloc.Sincer m-am bucurat ca am dormit o nopate intreaga dar nu cred ca asta poate fi o solutie.Sper sa nu mai faca si sa fie baiat cuminte ca pana acum.Mama se gandea ca poate e frustarea de la gradinita -in continuare nu vrea dar la gradinita este f cuminte educatoarele sunt tare incantate de el -si se descarca in week-end. Nu stiu oricum daca pana la Craciun nu se obisnuieste cred ca il dau la 4 ore sau nu-l mai duc deloc anul viitor.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La multi ani!tuturor celor ce si-au serbat ziua de nastere!La multi ani! tuturor celor ce isi serbeaza ziua de nastere!...
Hehehehe,Ciuf...ce fain v-ati distrat de ziua lui Luca!Tot binele din lume copilutilor tai!

Saptamana trecuta am avut un curs profesional din care mare scofala nu am priceput...si in 17 avem examinare...nashpa!Chiar profii cu care am facut cursurile au recunoscut ca ce au indesat ei in cursurile astea sunt de predat intr-un semestru,nu intr-o saptamana...Tineti-mi pumnii la examen!
Luana e iar cu tuse urata si muci...azi mergem la doctor,ce sa mai facem?asa m-am saturat,pe bune,luni duc copila cat de cat bine la gradinita,iar deja pe miercuri dupa amiaza incep mucii...iar finalul e vineri seara cand se lasa cu febra,iar eu si ta-su ne dam de ceasul mortii sa punem fata pe picioare.Si tot asa...Abia astept sa se termine o data imunizarea asta...La Alex chestia cu racelile a durat pana la grupa mare...de altfel in grupa pregatitoare a fost nemaipomenit de bine,de nu-mi venea sa cred ca nu a racit tot anul scolar...Asa ca ma gandesc cu groaza,cu Luana,ca inca 3 ani...uf!imi vine sa-mi dau demisia din functia de mama,macar 24 de ore...sa aud si eu cum creste iarba...Voua nu va vine asa,cateodata,sa va dati demisia?
Va doresc tuturor mult bine si sananatate si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Azi la ora de nani a iubitei mele, dupa ce am aranjat paturica, am mers pana in bucatarie pt max 2 min.
Ea se juca inca in living. Cand m-am intors....uitati cum am gasit-o.
http://family.webshots.com/photo/2490840020084130401bfrpdc
Nu e gluma, serios.
Am mai pus cateva poze de ieri si azi.
Ana tinem pumnii !!! Sanatate multa...sa scapati usor.
Marioan...eu nu l-as retrage. Asta in ideea ca acolo e ok. Poate e doar obosit...sau se rasfata putin...mai da-i putin timp.
Daca nu-i placea, nu era ok la grai. In general acolo plang daca nu le place.
Zic si eu...asa mi se pare vazand de afara Isabel tuseste oribil...are mucozitati ( in gat, nasul e ok )....cam nasol. Nu stiu ce tratament ne-a dat pedi ca nu vad nici un efect. Cred ca mergem sa o vada din nou. Practic a inceput tusea la 3 zile de tratament.
Culmea e ca noaptea nu tuseste deloc.
Ne-am plictisit in casa....
Nici nu mai stiu ce sa inventez...in plus o iau si eu razna.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Si noi tot in randul celur care tusesc si au muci. Ana, cam asa si la noi cu racitul, numa ca Luk n-a facut febra pana acum.
Sanatate la copii!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

Alexander Stephan

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ileana,sanatate multa lui Luk....Uf,nu se mai termina!Aseara am fost la doctor si...Ospamox,Nurofen,Novocalmin,Rhianthol...
Alexandra....si Isabelei multa sanatate!May,poza aia e totala...Mi-a placut de numa'...Pe bune de nu merita s-o mariti si s-o puneti in rama.Eu asa as face...

La multi ani!Alexander,flacaias de Laura Takacs!

Azi suntem acasa,dar la cat de rea e Luana in dimineata asta si la cat l-a chinuit pe Alex si l-a batut(iar Alex nici du-te mai incolo nu-i zice)...cred ca de maine la gradi cu ea.E hiper plina de energie...O fi de la Ospamox?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pai o primesc la gradi daca e sub tratament? La noi nu se primesc copiii cat iau tratament si sunt oarecum contagiosi...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

LaMultiAni si din partea noastra sarbatoritilor!
Anca Tanasica -Alexandra Ioana -10 noiembrie
adriana_mihnea -Mihnea Stefan -11 noiembrie
Ciuf -Luca -11 noiembrie
Laura Takacs -Alexander Stephan -14 noiembrie
Vikinga -Aldo Daniel -15 noiembrie

SuperMami, multa sanatate, chiar daca nu scriem -citim si ne gandim la voi Acum spune-mi, sau arata-mi si mie te rog ce contin cutiile cu printese... printese mici si multe?
Am zis ca vreau sa fac si eu o mamografie, insa aici parca sunt nebuni... nu vor sa-ti faca asa... cu una cu doua... si daor daca ai noduli ceva... mai intai te ia pe pipaitelea... Asa ca tb. sa mint ca eu chiar cred ca am ceva si vreau NEAPARAT un control riguros. Imi zic ca sunt prea tanara... Plutesc, nu alta, doctorii astia aici.

Va pupic si Ciuf, sa nu uit... Superbe pozele... si mai ales cuvintele tale... Imi place nespus sa-ti citesc mesajele... Mai ales cele din vacante... experiente.. etc.

FRISCA! -daca cititi modul de folosire de pe tub, scrie ca se aplica doar in momentul servirii, altfel se lasa... asa este frisca la tub...

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 11 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput