Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

Multumim mult de urari, dragelor. Eu va citesc zilnic, va "urmaresc" indeaproape, parca va cunosc de cand lumea...
I-am facut ziua ieri si s-a simtit nemaipomenit, mai ales ca a primit cadouri multe...

Va pun si o poza sa vedeti ce mare s-a facut: Mihnea si mami
Pupici si numai bine va dorim.
la multi ani tuturor copilasilor!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Edit: mariti poza ca altfel avem ochii deformati...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Eu sunt racita, cred ca am luat viroza de la Isabel.
Ma doare tot corpul, dar nu am febra. Sunt ametita si vai de mine.
Sper sa-mi treaca pana vineri, ca atunci plecam.
Cu fetita prietenilor trebuie sa ne vedem....ca mi-e rusine sa le zic ca nu
O sa iau oricum un sampon special si o sa o spal cu el cateva zile ca sa fiu sigura.
Mamica ei zicea ca povestea dureaza de cateva saptamani in gradi si ca ei banuiesc copilul respectiv, dar ca nu se stie de unde de fapt. Parintii toti sunt deja disperati...si eu as fi. Oribil
Norocul lor ca fetita are par f putin si super blond...se vede orice imediat si...actioneaza
OMG !!!!!Carmen super Mateiutu....frumos de nu se poate. Scumpete de copil.
Valeria am vrut sa ma uit la pozele tale si nu mai gasesc adresa. Nu era Ciufulet ? Ca zice ca nu-s poze.
Cum ati petrecut ?
A avut si Eva cadou pt sarbatorit ?
Abia astept sa vad pozele.Am facut programare pt saptamana viitoare la analize cu tot familionul. Analize generale...sa vedem cat de sanatosi suntem. Eu ma gandesc sa fac o mamografie. N-am facut niciodata si cred ca nu strica totusi. Acu' ca am 30....e timpul, nu ?
A facut cineva ? Cam cum e ?Nu mai pot sa scriu ca m-am ars tare la un deget cu o cana scoasa din microunde.....super fierbinte. Am avut senzatia ca mi-am lasat ceva piele pe maner.....nu pot sa exprim in cuvinte durerea pe care am simtit-o.
Pupici
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

Buna!

Multumim mult de urari, dragelor. Eu va citesc zilnic, va "urmaresc" indeaproape, parca va cunosc de cand lumea...
I-am facut ziua ieri si s-a simtit nemaipomenit, mai ales ca a primit cadouri multe...

Creatii culinare

Super tort
i-as manca portile alea

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

Buna!

Creatii culinare

Si ce seamnana cu maaami ... e leit!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ciuf , vrem sa vedem poze plizzzz !!!!

La multi ani cu intarziere pentru Luca!

super mami , imi pare rau ca esti blonavioara...si te-ai mai si ars la deget!!!

hai mai lasa rusine si spune la prietena ca nu vrei ca Isabela sa ia paduchi!!! de ce sa iti fie rusine.

Eu mi-am facut mamografie inainte sa raman insarcinata cu bb2...te pune la aparate si iti face controlul, nu stiu cum sa iti explic altfel...doar ca mi-am facut mamografia cand am aflat ca sora sotului meu s-a trezit intr-o dimineata ca vrea sa isi faca mamografie ca a auzit ca o prietena de a ei a murit de cancer la san...a mers la dr si avea/are CANCER la san! acum se trateaza cu radiatii si sper sa scape ca este tanara 37 de ani si are 2 copii...si cand ma gandesc ca imi spunea la telefon ca sigur crede ca nu are cancer!!! ...dr. ia spus ca sunt doar 10% snse sa fie din ce a observat el....si asa a fost ...ea era optimista si nu credea ca din cele 10% poate avea.
cel mai nasol este asteptarea rezultatelor la analize...dar eu de acum inainte o sa imi fac mamografie pe fiecare an.
Pup si multa sanatate.

Adriana-mihnea, ai un baiet leit TU ! dulce dulce dulceeee !!! cat despre tort....vreau si eu macar un jucator de pe teren :)La multi ani draga Mihnea-Stefan

Paula ,esti o mamica tare! pupam pe Alexandra si pe PAUL.

si pentru cine vrea sa stie...

VIKINGA are in burtica o FETITA cu picioare lungi si drepte

Elena37+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Chiar aseara ma gandeam la Vikinga, ce-o mai fi facand... Elena, multumim de vesti. Transmite-i de la mine sanatate si felicitari pentru fetitza!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Waw felictiari Vikinga.
Poate mai baga si ea cate un ochisor pe aici si vede ca ne gandim la ea.
Ma bucur mult ca e fetita, stiu ca-si dorea tare, tare.
Poate mai pune pozulici pe adresa ei sa-i mai vedem.
Sa ii pupi din partea noastra si sa-i feliciti.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

pentru Luk, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa si linistita!!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hai sa scriu si eu cateva randuri. Barbatii din casa dorm, asa ca Eva se joaca pe aici, pe sub scaunul meu (ma obsedeaza cu curiozitatea ei la scaunul asta), deci pot scrie despre petrecerea lui Luk Muk cel Mic.
Am chemat invitatii pe la 5 seara. Nu m-am dat pe spate cu pregatirile, niste aperitive, mezelaraie, maslinaraie, o tava cu legume: morcovi, telina, broccoli, conopida si rosii care se mananca cu un sosulet, la care cred ca voi renunta si il voi inlocui cu tzatziki.
Apoi am facut gratar cu carnita si mici, salata de primavara si cartofi.
Tortul facut de mine, gustos de numa, daaaar decoratul mi-a iesit jenant. Imi venea sa plang de ciuda. Asta e. Din greseli invat. Am imbracat tarta asta in frisca si l-am rugat pe sot sa imi cumpere spray cu frisca ca sa ma joc un pic cu el, sa iasa ceva onduleuri, floricele. Pai, fetelor, mi s-a flescait de tot frisca aia, a inceput sa curga, sa imi alunece decoratiile. Nu mai cumpar in veci frisca la tub. Si aveam un set fain de sprituit dar cine moasa-sa mai stie unde l-am pus "atat de bine"???
In total au fost 5 copii, cu Eva, of course, care se pare ca a trait din plin petrecerea. A avut si ea parte de coif si nu ii slabea pe nici unul din priviri. I-a fascinat pe toti.
Luca, incantat la maxim. A primit multe jucarele, dar cele mai de soi fura alea mai mari. Si anume camionul luat de ta-so. A iesit si afara cu el, a mai venit un baietel, Dolphin-ashul, care cand i-a vazut camionul s-a urcat in el si s-a dat la vale. Luca, care invata numai prostii, atat i-a trebuit. Sa practice si el.
Toti copiii ma intrebau cand vine "cake"-ul. Luca tot cerea sa fie lumina stinsa si sa cantam Happy Birthday. Asa ca i-am implinit dorinta.
Bineinteles ca i-au suflat altii in tort, ca deh, are mama baiat blegut. Si a mai trebuit sa mai aprindem o data lumanarelele ca sa sufle si el.
Eva statea in scaunelul ei se se uita la toti de sus. Parca era o regina.
In casa a fost o debandada, dar baietii au fost in elementul lor.
Luca de drag ce i-a fost de baloane, a carat unul cu el pana si la WC.
Hihihi, pana si Cezar a avut fun. Il puneau copiii in camion si il plimbau in living.
A fost o veselie generala, din partea copiilor si a adultilor.
Credeti-ma crestea inima in mine cand il vedeam pe Luca ce fericit era cu ceilalti pitici. A iesit o petrecere faina.
Ah, avu si o mica cu o fetita. Ea spunea "yes", Luca "no". Pana cand fata a zis mai rastit "yes" si Lucutu meu se facu mic si incepu sa planga de ziceai ca s-a lovit. Nah, ca sa vedeti ce barbat are mama. S-a pierdut de tot cand s-a impus fata aia un pic. El s-a simtit invins. Offf, trebuie sa-l fac barbat. Nu se mai poate. Il invat sa se , sa injure si sa scuipe.
Saru'mana de urari. Sunteti niste dragute.
Elena, transmite-i Laurei ca ne gandim la ea si ca o felicitam pentru bb din burtica.
Gata, va las.
Numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Valeria, LA MULTI ANI !! lui Luca. Ca de obicei, povestirile si pozele sunt minunate, eu nu stiu de ce te plangi de tort, ca mie mi se pare yaaammyyy ...

Laura, felicitari pentru fetita si poate ne mai vizitezi candva .. ne e dor de tine si Aldo ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput