Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si eu i-am dat lapte de vaca cu gris si a fost OK iar Dariei i-a placut ... a mancat, in stilul caracteristic, vreo 5-6 linguritze !!! Ce sa spun ei ii place, insa atat papa ea de obicei (inclusiv la masa de pranz), astfel incat eu o sa albesc inainte de vreme !!!!

quote:
mada ii dai milumil 3 cat merge si bagi treptat si laptic de vaca sau lapte uht. Parerea mea. Acu tu faci cum crezi ca e mai bine.

... Exact asa vreau si eu sa fac ... numai ca voi inlocui treptat alaptatul cu lapte UHT sau de vaca, daca voi gasi o vacutza "de treaba" disponibila !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Silvia ce facusi?????
Pupici si drum bun, ne vedem luni, sper sa fie vreme frumoasa

Buluci sanatate maxima si pupici lui Simonica!

Fug ca a venit tati si e mort de foame. Pupici si seara buna

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

pai,mada...dadusem reply la ce-am scris...scleroza...gandacico,zi-ne si noua unde te-ai mutat;sau zi-mi mie,ca fetelor le-oi fi spus,dar eu citesc forumul cand vine mama,adik o data pe sapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

roxisialexia si anda, m-am dat seama ca nu am raspuns cum trebuie la intrebarea cit a durat pina sa invete primul semn. Raspuns: Mult. Roxi, nu e deloc tirziu. E virsta ideala sa incepi acum. Eu am inceput devreme pentru ca speram ca fii-mea e un geniu, unul dintre acei putini bebelusi care prind foarte repede. De pe la 7 luni i-am tot semnalizat, dar de prins nu a prins pina acum vreo 3 saptamini, cred. Oricum, de foarte curind. Dar mie mi s-a parut amuzant. Asa cum ii vorbesc si ii denumsc obiecte de cind s-a nascut, asa si cu semnele.
Aici se foloseste American Sign Language, care este alfabetul surzilor. In principiu poti sa folosesti ce semne vrei tu, atita vreme cit esti consecventa si folosesti tot timpul acelasi semn pentru o anumita actiune. Motivul pentru care eu vreu sa o invat ASL este ca sa se poatea intelege cu oricine ar avea grija de ea, daca ma hotarasc odata sa o dau fie la cresa, fie la o bona si sa se inteleaga si cu celelalte mamici si bebelusi din grupul nostru.

Repet, sint trei faze de invatare: mai intii deprind trei semne pe care le folosesc intersanjabil. Uneori folosesc acelasi semn ca sa denumeasca mai multe lucruri, dar in mintea lor ei folosesc semne diferite. Apoi cind le stapinesc bine pe astea trei, invata vreo zece. Apoi de-aici o infinitate, depinde de fiecare copil. Noi inca sintem in faza I.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Anda. ce mistoo sint filmuletele. Spune-mi te rog le-ai pus asa mari cum le-ai tras pe camera sau le-ai micsorat? Cu ce? Incerc demult sa aflu si eu raspunsul la intrebare asta.
M-a amuzat teribil filmuletul cu baita. Mama, da; ce-i place.
Si totodata m-am distrat ca mi-am dat seama ca mi se pare taaaare ciudat sa ai un bebelus cu putza! Cum probabil ca vi se pare voua, maicilor de baietei, tare straniu sa ai bebelus cu pasa.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, condoleante

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mamaaaa, ce-ati mai scris!

eu la comp, tata plimba piticu!
acum nu va inchipuiti ca o face din bunatatea inimii lui, nooo, s-a incurcat intr-un proiect si m-a lasat pe mine sa-l termin, asa ca momentan softu randeaza si eu am 30 min de liniste

hehe, ce de sondaje...
mey, eu nu pup piticu pe gurita, si nici ta-su, pt ca amandoi suntem fumatori, si consider ca nu e cazul sa-i duhnesc si lui a tutunescu. asta nu inseamna ca daca pe pitic il apuca chefu de iubit sau cerseste ceva nu se repede la pupat si mai scapa si cate un toc (plus balele aferente) pe botul nostru.

mi-a copt-o piticu azi. ce credeti voi ca facea pe la orele 12.30? striptiz la pielea goala in IOR. Stateam eu cu Dordia la o barfa pe bancutza si-l vad ca face fata aia de scremut la kk. eh, zic eu, a facut, asta e, n-am schimburi, il duc acasa. noroc cu diana ca avea ea pampers si servetzele, zic hai sa-l schimb sa nu se irite, si cand il pun cu rotile in sus...ajunsese kk de iesea prin guler. Noroc tot cu diana ca s-au gasit in gentutza ei niste schimburi, un tricou, o maleta, ca altfel.....

fetelor care folositi chilotei liberoluminati-ma si pe mine la ce foloseste banda aia adeziva de la tur? ca doar nu-i lipesc de spate???

m-am lungit, dai send sa nu pierd bunatate de msg...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

anda , sa nu uit, super bancurile, pe ala cu reteaua wireless l-am tradus shi l-am dat la servici la toata lista

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Joy, condoleante. Imi pare rau.

Smaranda, 3.11.2005

alaptati!

Mergi la inceput

Noki, te informez oficial ca eu am inceput sa-mi refac colectia de oale. Am achizitionat de curind una mare de supa... Nu de alta, da' m-a ploconit cineva cu un sca de gutui si a trebuit sa fac dulceata. Si n-aveam cratita inalta sa fierrb borcanele sa se sigileze.

Anda, bestial bancul cu coditele!

Smaranda, 3.11.2005

alaptati!

Mergi la inceput