Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
madau spune:
Eu cu ce lapte continui...ca Milupa din cate stiu eu n-are si varianta ptr copii mai mari????

Sau are?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
gabitaco spune:
mada ii dai milumil 3 cat merge si bagi treptat si laptic de vaca sau lapte uht. Parerea mea. Acu tu faci cum crezi ca e mai bine.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
Nastea23 spune:
Multumesc pt raspuns.
Pt listuta: puiutul se numeste Alexandre, nascut pe 28 noiembrie 2005, in Portugalia.
Buluci spune:
Ela, kiar se trage cu miinile de par???![]()
Mai dar kiar dependentza la tine….ar trebui soatza sa te-ajute cu baitza, cum asta, pina acum numai tu sa-I faci baie??Al meu sotz ma implora sa-l las sa-I faca baitza!
Off, Madutza, iaras probleme!!!
Noki, nici noi nu-l pupam pe guritza, dar m-am enervat cumplit ca un prieten de familie mi l-a pupat, si kiar am facut spume,m-am certat cu sotzul si i-am zis ca data viitoare am sa-I zic .I-am zis ca dup ace pupa toate gacicile , mai stiu eu prin ce zone crepusculare, vine la puiul meu sa mi-l spurce!
Ina, inainte sa-l am pe Simon, si eu ziceam la fel, ce-ar fi sa-mi leg trompele dupa a doua sarcina, dar dupace am vazut comoara , m-am razgindit si cred ca m-as simti handicapata, stearpa?
Apropos de asta: verisoara mea a nascut in Italia, si a solicitat legarea trompelor, dar doctorii au refuzat vehement spunandu-I ca daca se intimpla ceva in viata asta si poate te vei recasatori sau poate vreodata vei avea vreo problema de sanatate si doar o nastere te-ar reface(kestii de-astea prapastioase), …dar la insistenta ei i-au legat doar una!
Iar depsre vasectomie, o kestie hazlie:sotul unei araboaice care asistase la 3 nasteri in sala de operatii s-a hotarit singurel sa-si faca vasectomie!
Eu una dau inainte cu ovulele pharmatex.
Lavi, am gasit aici ANALGIN,(metamizol natrium), sunt tablete!
Oare e acelasi luncru cu Algocalminul?In caz ca va face febra mare, cit sa-i dau dintr-o tableta de 0.5g!Inca nu gasesc sirop sau supozitoare!
Noki, si eu privesc minute in sir emotionul asta
!E kiar tare reusit!Deci, nu esti singura 
Te cred si eu ca ai intrat din nou in sezonul de ardere oale, la postarile tale kilometrice!![]()
-eu sunt tare racita, amigdalele inflamate si stranut in sincron cu Simon!Daca nu mor pina miine, atunci kiar ca nu mai mor!
-Basescu e in Azerbaijan!
ma gindeam sa-i dau niste bagaje sa mi le duca la Buftea!
pe bune, imi crestea inima in piept cind vedeam in tot orasul drapelul nostru!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
Am uitat sa mai zic ceva:
Din cite am citit pe-ici colo,(si de la Lavi am auzit) tre sa le dam peste la copii de-pe-acum ca sa se obisnuiasca, altfel exista riscul sa-l refuze!
Prima data i-am facut o supa de peste( adica peste fiert+cartof)le-am pasat cu lamiie, dat nu a fost prea incintat, asa ca azi m-am gindit la alta forma de prezentare:
i-am facut perisoare din peste( am bagat la blender o ceapa+ morun +patrunjel+putina sare+putin piper)+ o lingura de orez.Am pus la fiert un cartof si un morcov apoi am adaugat (p)verisoarele!
Rezultat:a mincat cu mare
!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
silvia_d spune:
fetelor,si eu il pup pe stef pe gurita,si-l pup,si-l pup,ca e al meu...si mamaitza il pupa,si tati,cred...am recunoscut,de fapt,ca eu il pupam si la cuc,cand era mai mic...
Nokiuta,de acord cu tine cu algocalminul,dar revin la pararea mea:e mai bine 1 pic pe kg.corp...
mai ales daca asociem acest algocalmin si cu paracetamol,kestii care pun serios ficatul la treaba...ma rog,eu una asha i-am dat lui stef cand a avut febra:10 pic,c-avea 9.700gr.
mai copii,o sta el in scoica??la 11 kile aproape?multumesc mult fetelor,ca mi-ati sarit in ajutor,o sa ma vad cu cristina h.,ca m-a sunat si ea aseara;si maine cred ca ma voi intalni cu ea!
mada,si anka,si addya(c-am auzit ca stai prin zona),ne vedem luni...maine am o gramada de cumparat pentru tara:lapte,scutece,mancarik,pantofiori...etc.
poopi
Buluci spune:
Uitati-va si voi ce gras era Simon, cind am venit in Ro,
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gbuluci/detail?.dir=a716re2&.dnm=84b2re2.jpg&.src=ph
si cum arata acum:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gbuluci/detail?.dir=7c89re2&.dnm=6b56re2.jpg&.src=ph
Oare e normal sa slabeasca asa de mult, odata cu miscarea, mersul de-a busilea!
Ina, Rachelina ta e la fel de pufoasa?
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
migabo spune:
buna seara la toata lumea!
Bic - esti o norocoasa ca Sma doarme si sta sa se joace singurica in patut. Asa ca nu te ingrijora, bucurate de timp si de fetita independenta ce o ai.
Ela - dar Uka ta are personalitate nu gluma. Sipreferinta pt baita. Ce mai, isi iubeste tatal, nu gluma. Hai nu fi trista!
Noki - si eu sunt pupacioasa, dar cu bubulina nu pe gurita. cem mai mult imi place sa o pup pe capsor, pe parul moale de bebe... Sunt de acord cu Felicia ca sarutul pe gura este numai cu sotul.
Madau - cum ai spalat carutul? Casi eu trebuie sa fac operatiunea asta. pana acum l-am sters cu o batista umeda, fara detergent sau alte alea.
Cu cafeaua in timpul sarcinii, nu stiu ce sa zic. Eu mai scapam cate una, dar slaba, cu mult lapte. Ca de, la birou era greu sa rezist ispitei... Si de cand am reinceput lucrul m-am apucat din nou, in fiecare dimineata una mica slaba, as de fason. Si inca mai alaptez un pic. Dar semne de agitatie nu cred ca sunt de la cafeaua mea. Primele luni a fost super. De la 1 luna pana la 5 luni dormea fata mea toata noaptea, iar ziua normal, cate 3-4 ore. Dar acum nu stiu ce are, vrea sa nu-i scape nimic. de, curiozitatea.
Pupici si seara buna.
Fug acum, dar revin maine. Dupa ce mai citesc ce ati mai scris.
meems spune:
Noi am avut o noapte tare aiurea. Am pus-o pe Rianna la culcare ca de obicei si s-a trezit dupa vreo 2 ore plangand de numa'. Cand s-a dus Mircea la ea a observat ca haraie de numa' si e infundata... din nou 

Pe cuvant ca nu stiu de la ce. Am reusit s-o adorm in brate, cu chiu cu vai, si a dormit vreo 4-5 ore legate, dupa care s-a trezit iarasi infundata, iarasi plangand. Abia pe la 7 azi-dimineata a adormit din nou si s-a trezit pe la 8:45. Cred ca ma impusc daca revine raceala...
Lavi, multumesc de sfat. Am fiert aseara niste orez si i-am facut laptele cu apa de pe orezul ala. Azi-dimineata a facut iarasi kk moale, dar cel putin nu a mai facut peste noapte. Altceva nu stiu ce sa-i fac, asa ca o sa continui sa-i fac laptele cu apa de pe orez. Si ii dau sa manance mai mult mancaruri cu orez, mere si banane.
Noki, eu sunt convinsa ca face asa din cauza dintilor, deja se simte varful dintelui la suprafata. Sper doar sa-i treaca repede ca e prea iritata la fundulet. Multumesc frumos de "reteta" pt. ulei fiert, trebuie neaparat sa incerc.
Sanatate Saralinei, tinem pumnii sa nu fie nimic rau.
Joy, condoleante pentru tatal tau...
Si eu sunt de acord sa curatam lista.