Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Am venit sa va spun sa va traiasca puiutzii!
Mai avem si noi putintel si venim la bebelusi de nov-dec 2006!
Deocamdata avem un bebelus, nascut la 32 sapt, 1.500 kg, sanatos tun :) Sa seram ca vom fi cat mai multe care vom naste la termen!
Va pupacesc cu drag!
Pupicei, Ingeras30+
Maya
ingeras multumim de urari. Va dorim sarcini si nasteri usoare si va asteptam pe toate la clubul scutecelor cu bebelusi sanatosi si papaciosi.Mult a fost, putin mai este.
Sanatate multa.Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Madutza10
Aaaaaa ,sa nu uit ,...nu stiu cine zicea sa-i dau Zyrtec ,ii dau de duminica ,5 picaturi seara dar mare lucru nu ced ca face ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
eu ti-am zis ca la noi a avut efect... in 3 zile - scapat de muci.Iar pt fluidificarea secretiilor din gat se da rhinantyol sau fluimucil sunt f bune ambele.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
pischi2003 spune:
Salut
Hmmm, pupat pe gura nu obisnuim, doar daca ea e iute si se nimereste, asta e!! Nu cade cerul.
Se pare ca sunt si eu in regula, m-am dres si cu ceva pastile la inceputul racelii, acu sunt aproape ok. Multumesc de sfaturi si urari.
pupici
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
gabitaco spune:
mama cand vad ce placinte scrieti... citesc pe diagonala. Scrieti si voi mesaje mai mici pt cei care nu au rabdare sa citeasca ditamai placinta, asa ca mine. Bai mai am si eu un neuron si vreti sa mi-l omorati? 
Mateea la cules recolta
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by Nastea23
Buna,
ne primiti si pe noi la voi? Noi ne-am nascut in noiembrie pe 28, 2005.
Si imediat vin cu o intrebare, despre ce fel de batista vorbiti pt nasuc, unde se gaseste si cum arata, cum se foloseste.
Multumesc.
Mateea la cules recolta
madau spune:
Nastea io ma ofer sa te trec in listutza, dar ne trebuie date mai concrete....bb cum se numeste??? Daca ai mai scris asta, scuze..io n-am fost pe faza
.
Iti apar mesajele ciudat ptr ca sunt moderate..mai baga repede inca 5 si scapi de moderare
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
madau spune:
Cuscra asa mama..uite ca nu-s singura pupacioasa din grup...

, stiam io ca gandim la fel..doar nu degeaba ne incuscriram.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
bianca_mo spune:
nastea, e un aspirator nazal care se aplica la aspirator si e fff bun pt mucisori. comanda la www.overland.com.ro, costa 4o ron e reclama si pe DC
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Nastea23
Salut fetelor,
ceva se intimpla cu forumul acesta, scriu deja al 3 mesaj, imi arata ca apare apoi cind intru din nou nu mai e mesajul meu.
Si noi sunten nascuti in noiebrie, ne primiti la voi?
Esti moderata, de aceea apar cu intarziere. Asa ca baga repede 10 mesaje si-ti vor aparea imediat.
Referitor la sondajul cu laptele dupa 1 an - noi vom folosi cel putin cateva luni Nestle Junior. Dupa aia - om vedea.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
eu una recunosc ca i-am dat si late de vaca cu gris de 2 ori si i-a placut. De la vaca sigura, de unde luam si branzica. Dupa un an am sa continui cu lapte topfer cat merge si din cand in cand cate un laptic de vaca de la mama ei- laptic adevarat. 
Mateea la cules recolta

30+
Maya