Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

melcul prin padure, fugea de manca pamantul. ursul il vede si-l intreaba:
-ba da ce-ai de fugi asa? ca tu de obicei..mai usurel. asa...
-vinePNA-ul si ..eu casa, mama casa, tata casa..
ursul cand aude o rup la fuga si el...il vede maimuta
-ce-ai ursule de fugi ca disperatu`?
-vine PNA-ul si... eu blana, mama blana, tata blana...
maimuta, si ea, tai-o la goana... si fuge -fuge si la un moment dat se opreste
-ba da ce proasta sunt...unde fug? ...eu in kuru gol, mama-n kuru gol, tata-n kuru gol...

Daruire profesionala:

TREI politisti anchetau o baba, femeie de servici, violata de doi pusti intr-o scoala, pe culoar.
-E mamaie, ia spune cum a fost?
-Maica , au venit pe scari, m-au inghesuit si m-au facut de rusine!
-Pai si matale de ce n-ai fugit?
-Unde sa fug maica, in fata erau ei, la stanga perete, la dreapta perete, iar in spate nu puteam, ca... deh......d-abia spalasem!!!!!

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou in tigaie, cand tocmai se intoarce sotul acasa si vazand-o, incepe sa tipe: -ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, NTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: -De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou??? Barbatul raspunde foarte calm: -A, nuuu... voiam doar sa-ti faci o idee despre cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai langa mine!

Inceputul anului scolar, intr-un liceu din America, diriginta le prezinta clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki din Japonia.
Incepe ora:
- Sa vedem, cine stie cel mai mult despre istoria Americii. Cine a zis: 'Libertate sau moarte!'?
Tacere de mormant in clasa, numai Suzuki ridica mana:
- Patrick Henry, 1775, Philadelphia.
- Bravo Suzuki, si cine a zis: 'Tara este poporul, de aceea poporul nu poate sa moara"?
Suzuki:
- Abraham Lincoln, 1863, Washington.
Diriginta se uita peste clasa si zice:
- Mi-e rusine pentru voi, Suzuki vine din Japonia si stie mai multe despre America decat voi!
Din spate se aude o voce:
- Pupa-ma-n cur Japo imputit!
- Cine a zis? intreaba diriginta.
Suzuki se ridica si zice:
- Generalul McArthur, 1942, Guadalcanal, si Lee Iacocca, 1982, la sedinta actionarilor Chrysler.
In clasa iarasi liniste, numai din spate se aude iara:
- Imi vine sa vomit!
Diriginta striga:
- Cine a fost nemernicul?
Suzuki:
- George Bush senior catre Tanaka, ministru japonez, in timpul unei mese de serviciu, Tokio, 1991.
Un elev se ridica si zice:
- Suge-ma!
Diriginta crizata:
- De ajuns! Cine a fost impertinentul?
Suzuki:
- Bill Clinton catre Monica Lewinsky, 1997, Washington, Casa Alba, Biroul Oval.
Inca un elev se ridica si zicet:
- Suzuki asta e un rahat mare!
Suzuki:
- Valentino Rossi, 2002, Brazilia Superbike GP.
In clasa e un haos total, diriginta lesina, se deschide usa si intra directorul:
- O adunatura de idioti mai mari ca voi n-am vazut in viata mea!
Suzuki:
- Adrian Nastase catre Tanasescu, ministru de finante, la o noua sedinta de rectificare a bugetului si de creare a noi impozite, Bucuresti, ianuarie, 2004.

Intr-o berarie din Berlin, doi batrinei povesteau linga doi punkeri:
- Ba, iti aduci aminte atunci cind am fost in Franta, la bordelul din
Place Pigale din Paris?
- Da ma, si l-am batut pe patron, pe paznici. Erau aia trei politisti si
i-am batut si pe ei raaau de tot. Si dupa aia le-am tras-o la toate pana
le-am innebunit...
- Da ma, ce bine ne-am mai distrat...
Dupa o saptamina, in acelasi bar din Berlin, cei doi batranei stateau la
masa ... langa cei doi punkeri in ... ghips.
- Ce-ati patit ma, ca parca acum o saptamina erati ok?
- Am fost si noi la Paris. Am fost la bordelul din Place Pigale. Ne-am
luat de ei. Si ne-au batut toti: patronul, bodyguarzii, politia.
- Dar cu ce ati fost?
- Cu avionul. Da' tu tataie cu ce ai fost?
- Cu trupele SS.

Suna telefonul intr-o casa... si raspunde un tzigan :"hhhalo" la receptor se aude o voce :"Familia Popescu ?", la care tziganu nostru: "nu shtiu mancati-as ca abia am intrat"

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

madau, nu cred ca e un lucru rau sa iti pupi copilul unde vrei tu, eu il pup pe tot corpul cand il vad asa grasunel, doar ca mie cand eram mica nu imi placea ca una din bunici ma pupa pe gura... oricum vine vremea sa nu ne mai lase ei sa ii pupam...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cuscra ,unde gasesc batista asta?Ca data trecuta cind am avut nevoie n-am gasit-o nicaieri

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Ia uitati unde-mi aparu ultimu' mesaj ,la pagina 3 ...,iar probleme p'aci!

Hai sa va zic ,nu raspund la fiecare in parte ca nu am timp ,imi cer scuze ,poate mai tirziu ,ca am smotru de facut si puiu doarme acum!
Am gasit batista bebelului la Dona ,in Militari ,am aspirat toti mucii posibili ,au fost tare multi iar acum respira si baiatu meu ca lumea..
Muci ne asteptam sa aiba ,chiar Marcu mi-a zis ca in urma virozei ,racelii ,dupa tuse si alte alea vor aparea si mucii ,deci nu -i bai ,asta-i singura problema acum dar va trece ,mai ales ca am batista acum:)
Astazi i-am terminat regimul si am inceput cu ciorba de perisoare ,care stiam sigur ca o va minca ,i-a placut tare mult ,dupa aproape 2 sapt de regim,sper sa nu-i faca rau ,nu stiu cat de indicata era ciorba acum dar vom vedea!

Vazui ca vb de pupatul pe gurita :eu il pun citeodata ca nu ma pot abtine si de fapt el este de vina ca vine cu gurita spre mine ,sa ma pune ,muste ,de cite ori il iau in brate,nu vad ce-i rau in asta ,e copilul meu ,nu am nici o boala care s-ar putea trasmite in felul asta ,asa ca io-l pun !:)

Fug la treaba ,revin mai tirziu!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Era o fetita care de la o vreme avea un permanent rinjet tembel pe
figura.
Parintii se duc cu ea la doctor:
- Domnul doctor, nu stim ce are de rinjeste asa...
Doctorul se uita si zice:
- Ati incercat sa ii slabiti coditele ?

Un azil de batrani inchiriaza un autocar pentru o excursie. La putin timp de la plecare, soferul simte o bataie usoara pe umar si o bunicuta il intreaba daca vrea niste alune.
Soferul accepta bucuros pumnul de alune pe care i-l ofera batrana.
Dupa vreo 15 minute, batrana vine din nou cu un pumn de alune. Povestea se repeta inca de vreo cateva ori, dupa care soferul, nedumerit, o intreaba cand apare iar langa scaunul lui:
- Mamaie, da' de ce nu mancati alunele, ca sunt scumpe, si aveti pensii mici...
- Eee, da crezi ca mai avem dinti sa mancam noi alune?
- Pai bine, si atunci de ce mai dati banii pe ele daca nu le puteti manca?
- Eee, de fapt nici nu vrem alune, sugem doar ciocolata din jurul lor...

Francezii au facut niste sapaturi arheologice si
> au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de
> cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de
> stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii
> francezilor, galii, pusesera la punct o retea de telefonie
> subterana.

La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu
> ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape. Si pe la 70
> m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde,
> dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca
> stramosii lor, gotii, pusesera la punct o retea
> subterana de fibre optice.

Romanii au inceput si ei sa sape, pana la 100 m nu
> au gasit nimic si au ajuns la concluzia ca dacii
> comunicau wireless.

Doi lupi infometati se duc la furat de oi.
Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda.
Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard.
Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii arde o bata peste bot.
Pune lupu' laba la bot de durere si se intoarce catre celalalt spunindu-i:
- Intra tu primul ca pe mine ma cam bufneste rasul!!

Dragii mei compatrioti Romani, Eu nu mai emigrez din Romania. Varul meu Nelu femeie de serviciu la NASA (fost inginer IT in Romania ) a gasit stergand folderele de praf un studiu care ma pune pe ganduri. Din surse secrete NASA natia Romana a fost aleasa pentru a coloniza planeta Marte. Din toate natiile studiate au fost alesi Romanii pentru ca intru-n viitor habitat artificial pe Marte ar rezista cel mai bine. S-au luat in calcul urmatoarele : Romanii rezista fara apa cel mai mult. Nu au nevoie sa faca dus cu saptamanile. Nu folosesc sapun, sampon ori pasta de dinti. Nu au nevoie de spatiu verde. Daca acesta exista il distrug. Habitatul va fi construit gen scara de bloc cu doua banci la intrare. Romanii nu au depresii sau daca au le rezolva cu bautura. Pot sa bea de la antigelul statiei orbitale pana la spirtul si frectia din sala de prim ajutor. Pentru divertisment le ajunge un joc numit table. Nu au nevoie de gym sau piscina. In caz de suprapopulare subiectul feminin poate fi convins usor sa-si arunce copiii la ghena de gunoi. Daca decizia s-a considerat gresita copiii pot fi recuperati dupa trei zile. Culmea traiesc. Romanii pot fi manipulati si condusi foarte usor. Toate proviziile se vor elibera pe baza de cartela. Toate legile habitatului vor fi facute pentru a fi incalcate. Cheltuielile cu paza si securitatea habitatului vor fi minime. Romanii sunt genetic turnatori si paraciosi. Cand nu au ce sa toarne incep sa scrie jurnale : Jurnalul National, Jurnalul de la Paltinis etc. Se vor promova manageri nulitatile fara studii iar oamenii capabili vor fi maginalizati pentru ca acestia atunci pot creea cel mai bine. Romanii se hranesc cu 80 la suta paine 5 la suta seminte de floarea soarelui iar restul surogate. Singurul animal insotitor va fi cainele comunitar. Viata Romanilor este foarte simpla. Barfa sau zvonurile sunt ratiunea lor de a trai. In acest scop vor fi introduse in habitat asa numitele panarame care vor trai cu nulitatile manageri si vor fi invidiate si barfite de nevestele grase si oxigenate ale capabililor cu studii. Habitatul va fi aprovizionat in cantitati suplimentare cu prize,becuri,clante, capace de WC si robineti. Romanii fura aceste obiecte. Inca nu se stie de ce. Obiectele furate se pot gasi in apartamentele lor in vitrina din sufragerie. Se presupune ca sunt furate in special de capabilii cu studii si aduse acasa ca un trofeu. In acest caz nevestele grase si oxigenate au orgasme multiple exclamand Costel este si destept si descurcaret

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Aaaaaa ,sa nu uit ,...nu stiu cine zicea sa-i dau Zyrtec ,ii dau de duminica ,5 picaturi seara dar mare lucru nu ced ca face ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Madutza, da un click aici http://www.overland.com.ro
sunt recomandate si farmaciile unde o gasesti sau o poti comanda, cred ca azi ti-o si aduc, la cluj a ajuns in 2 zile.... de vo 4 ori ca am tot comandat si apoi dat celor cu nevoi :)

Noki, va aducem cainele daca vreti :)) In vizita in Bucuresti... nu prevad prea curand, si in afara de a va vedea pe voi toate nu ma tenteaza absolut deloc.

Si da, sunt very busy da' n-am chef deloc, parca-s batuta in cap, la 3 suna cienta si io mai am 15 pag.... :P

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

E clar, iar au luat-o mesajele rau la vale X-(

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Salut fetelor,

ceva se intimpla cu forumul acesta, scriu deja al 3 mesaj, imi arata ca apare apoi cind intru din nou nu mai e mesajul meu.

Si noi sunten nascuti in noiebrie, ne primiti la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda, tari rau bancurile tale!

A papat Titilika bine de pranz...nici un alt semn deocamdata, decat o adiere de kk pe la nasul meu.
Fug s-o schimb.

Ripley- da da da..cu catzel si purcel cu tot va primim cu drag. Ce misto ar fi, chiar, o mega-intalneala la Bucale-city.

Io tot astept sa-mi afiseze pe net orarul de maine, ca incep faculta si astia nimik...cred ca trebe sa dau maine o fuga pana acolo, ca maine stiu ca incep, dar nu stiu cu ce materie, unde si cand exact.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput