Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
mama cand vad ce placinte scrieti... citesc pe diagonala. Scrieti si voi mesaje mai mici pt cei care nu au rabdare sa citeasca ditamai placinta, asa ca mine. Bai mai am si eu un neuron si vreti sa mi-l omorati?
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
mai eu is aia care am suparat-o pe Noki

da nu a fost cu intentie.Eu cand vad mesaje kilometrice nu prea mai am chef de citit. Dar daca sunt cu alineat si cu ceva culori mai merge.De mai are si omul momente proaste. Acu sper sa nu sariti toate pe mine.Asta-s eu
. Pt Noky
si
sa treaca supararile.Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
melku spune:
Joy, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Felicia, nu stiu exact da' banuiesc si nimeresc in caz de avant muncitoresc. intai sa se deschida...(iotete ce rima idioata!).
Mai, io cred ca nu stiu sa fol. batista bb pt ca nu reusesc sa scot toti mucii niciodata. Dupa ce zic ca nu mai iese nimic, incetez operatiunea, se calmeaza plodul, strang scula si...hop, se aud iar in strafundurile nasului mucii dansand. zau asa...
cat de tare insistati voi? la mine plange rau si se zbate da' io zic ca insist pt ca dau pana nu mai iese nimic...
nu stiu unde nu functioneaza cum trebe.
si uite asa e a treia zi de utilizare, de trei ori pe zi, si rezultate ioc.
cel mai tare ma oftic ca adoarme tot cu muci din aia agatati bine sus undeva.
parca mai tare ii intarat sa se rascoale, stii, asa imi trece prin cap.
va rog, ziceti-mi si mie cum procedati de va adoarme copilul curat si uscat de muci!
si inca ceva, stiti ceva de CIUPERCI? Pot manca copilasii nostri? E voie?
Ca as face un pui cu ciuperci la cuptor si i-as da si Dariei mele ca tare-s bune!
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Mai avem putin si facem anisorul!!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
silvia_d spune:
cristina,saru'mana de oferta;intr-un final a gasit buba un scaun de-acum coispe mii de ani(dar parca am mai scris asta,dar in alta viata!)...si o sa ne descurcam cu ala;ca scoica era ultima varianta,eu aveam 2 scoici,si le-am dat pe-amandoua,ca tero nu prea le agreeaza...
eurespal=sirop pentru tuse SPASTICA si USCATA...e prima faza a tusei,se incepe cu un sirop de tuse uscata;pe la sfarsitul virozelor ORL sau respiratorii,tusea incepe sa fie productiva si-atunci continui cu ambroxol sau mucosolvan,orice mucolitic sau expectorant;la siroapele expectorante ar fi frumos sa ai si un umidificator in camera sau sa-i dai bebelului multe likide;deci,atentie mare cum e tusea,ca daca e productiva si-i dai sirop pentru tuse uscata,raman secretiile in alveole,pe-acolo,si se "cimenteaza"...m-am exprimat plastic,nu?
abia astept sa ne ducem maine la mamaita,adik la socrii mei...saraca soacra-mea a zis ca pe ea n-o s-o iubeasca asha de mult Stef,c-o vede asha de rar;si e singurul ei nepotel,are numai vrabiute in batatura,nicio putzulika...
Madutza10 spune:
Melku' si io's incepatoare cu batista asta ,ieri am luat-o si l-am aspirat de vreo 6 ori pina acum dar ca si la tine mai raman p'acolo niscai mucisori ca'i aud cind respira ,oricum ies la greu ,deci e mult ,mult mai bine ca inainte si aseara chiar mi-a dormit ,nu s0a mai trezit urlind ca se ineaca!
Nu insist foarte mult ca urla ,se zbate ,deci nu-ti pot da un sfat bun ....:)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
bianca_mo spune:
Melku, eu am batista de cand Serban era de 1 luna, am folosit-o putin pana in septembrie cand a avut muci la greu, aspiram la fiecare jumatate de ora, peste zi, dar noaptea nu se trezea. e drept ca, deoarece mucii ii curgeau, nu era nevoie sa ii mai pun picaturi, erau tare lichizi si ii scoteam usor... pe langa aspirare mie dr mi-a spus sa ii pun vibrocil picaturi ca trecuse saptamana si nu se duceau mucii doar cu picaturi de apa de mare... eu zic sa aspiri nasucul de cate ori curge, ca mucii nescosi nu sunt ok... eu il obligam sa stea, de multe ori sotul il tinea si eu aspiram... sanatate multa!
despre ciuperci eu cred ca nu sunt inca permise, sunt sigura ca te-ai gandit la cele de cultura, dar chiar daca nu exista riscul sa fie otravitoare cred ca sunt prea grele pt ficatul lor... acum asta e parerea mea...poate stiu alte fete mai multe...
sa aveti o zi buna!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
mandyksch spune:
La ritmul cu care scrieti (super rapid) si la cat de mult mai apuc si eu sa imi dau p-aci cu parerea, cred ca ma stregeti si pe mine de pe listuta, ca nu sunt suficient de activa.
. Da' ce sa fac fetelor, programul asta de munca pe care il am e infernal. Acuma partea buna/proasta e ca de la mijlocul lui septembrie am fost si promovata in poz. de Director de Vanzari asa ca ma gandesc serios sa-mi cumpar si eu o canapea sa mi-o pun in birou plus un patut pt. Kriszti![]()
Joy, condoleante pentru tatal tau, te cred ca ti-e greu si nu ai crezut ca o sa te marcheze atat acest eveniment trist, dar adevarul e ca abia dupa ce nu mai avem ceva, incepe sa ne fie dor, si sa avem remuscari 
Noki, eu nu am discutat inca in amanunt cu drita cum vom trece de la lapte praf la lapte de vaca, ca nu am avut timp, da' sper sa fie ok si cred ca voi folosi totusi MW. O sa incepem la sf de luna trecerea, mai ales ca vad ca e deja ok cu burtica.
Legat de programul de somn, noi avem cam doua reprize de somn pe zi, dar maximum 2.5 ore in total. Deci cam doua reprize de 1 intre1 ora si 1 ora jumate. Nu doarme mai mult de atat. Ultima data cand a dormit doua ore legate a fost pe data de 24 iulie.
Noaptea doarme astfel: de la 20-20,30 la 7-7,15 dimi. Rar se mai trezeste noaptea.
Cam atat.Incerc sa revin, da' mi-am adus ceva de lucru acasa si tb sa arunc si acolo o privire.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
silvia_d spune:
felicitari Mandy,pentru promovare!
vezi,ai un an f bun?
promovare si un bebe-f.frumos,kiar nu stiu ce i-ash putea cere lui Dumnezeu mai mult de-atat!aa,si sanatate!
Bai,zicea cineva de ciuperci...hm...iar ne grabim?
mandyksch spune:
Simina, condoleante si tie, intri si tu atat de rar, si din pacate atunci cu vesti nu prea bune.
Lavi, nici nu ma mir ca Nataliei ii place mai mult svaiterul decat branza de vaca. Eu sunt la fel
.
Fetelor eu mai am una buc saptamana la dispozitie pana la ziua lui Kriszti si sunt total in plop.
Bine, v-am mai spus ca o facem doar in familie, dar nu m-am pregatit/gandit inca la nimic. I-am luat doar niste hainute, jucarii nimic...ma gandesc poate la niste cabluri, peturi...
As vrea sa pun si eu niste poze sa vedeti ce piticut frumusel am, dar nu stiu cand apuc. Clar seamana cu tati...
mandyksch spune:
Silvia,
, nici nu ii mai cer nimic, sanatate sa avem. Dar vezi tu promovarea asta inseamna mai mult timp la job, mai putin cu bb...dar asta e viata.Cu bune, cu rele.Principalul e sa nu treaca pe langa noi fara sa profitam la maxim.
Edit: nu stiu ce drac, dar azi am program de mancat litere...bine am si o tastatura super naspa![]()
Bic spune:
Ma, Noki, ma mie una imi plac mesajele tale lungi. Cel mai mult imi place ca subliniezi subiectul, ca sa stim despre ce e vorba si daca citim in diagonala sa citim doar ce ne intereseaza. Sa stii ca din mesajele tale si ale Inei aflu si eu ce se intimpla de fapt pe forum....
ca altfel n-am timp sa citesc asa mult. 
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC