Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!
Pentru mine nu e buna deloc: fii-mea e iar in greva foametei, nu vrea fructele nici s-o bati, programul la faCultate este zilnic!!!! - cica la distantza!-deci nu o sa am cu cine lasa copilul atata amr d evreme, deci voi chiuli la greu ceea ce nu ma caracterizeaza.

Sarah a terminat medicatia de aseara - azi de dim avea 37.7 - io nu o consider febra, tot nici un efect, poate doar rar de tot o haraiala in nasul, dar si aia trece repede. Vorbesc doseara cu doctorul si decidem ce facem.

De raspuns pe viitor, mai lejer...asa..ca am vazut ca deranjeaza mesajele lungi si kilometrice, deci luam o pauza...de facut lucruri mai utile.

Va pup pe toate!

EDIT: Joy- condoleantze pentru tatat tau. Stiu cum este sa infruntzi o asemenea pierdere, asa ca ma rog sa ai putere sa depasesti acest obstacol al vietii si sa mergi mai departe! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki hellloooooo, ce ai mama? De unde trasesi concluzia ca deranjeaza pe cineva mesajele kilometrice??? Io pun asta pe supararea din pricina facultatii si a faptului ca Saralici nu papa, altfel nici nu vreau sa aud.
Eu retin asa apropo de mesajele tale luunnngiii: paremi-se BIC (daca gresesc scuze, nu ma mai intorc sa verific) a zis ca de aia ti se ard cratitele pe foc, ca scrii mesaje kilometrice...dar cred ca a fost un spirit de gluma, nu o lua in nume de rau. Altceva n-am retinut sa mai fi vazut legat de asta.
Daca cineva e deranjat de mesajele lungi care se posteaza, regula e clara..SA NU MAI CITEASCA. Sunt multe lucruri care se intampla peste zi, asa ca trebuie sa raspundem fiecareia, noral ca rezultatul e un carnat interminabil.

si hai mai baga o placinta, sa moara dusmanii de necaz!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki,nu te plinge :))) ,e o perioada ,al meu n-a mincat fructe in viata lui si vad ca nici gind n-are si nu mai disper ,maninca ea altceva:),pupici!
Anda ,tocmai a venit mama la mine si mi-a zis ca a vazut catina la noi la piata ,ma duc mai tirziu sa iau ,tare ma tenteaza reteta ta ,sper sa nu mai racim niciodata:))
Lavi,cascaval i-am dat si eu intr-o zi si tare i-a placut dar nu stiu sub ce forma sa-i dau ca are doar 2 dinti si al treilea abia a iesit ,deci nupoate mesteca prea bine ,da-mi si mie o idee ,pleasee
Cristina,felicitari pentru primii pasi !!

Sa va zic si de-al meu ,face pasi multi ,merge si cu hamul acum ,are mai mult curaj fiind legat cu el ,asa ca merge mult mai mult ca inainte ,cu toate ca n-ar fi nevoie sa-l tin dar trebuie deocamdata ca tare mi-e frica de cazaturi..
Ma gindeam ca fi'miu e cel mai mormoloc acum ceva timp ,ca toate le0a facut mai tirziu dar uite ca la mers a intrecut multi bebici vad :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by madau

Noki hellloooooo, ce ai mama? De unde trasesi concluzia ca deranjeaza pe cineva mesajele kilometrice??? Io pun asta pe supararea din pricina facultatii si a faptului ca Saralici nu papa, altfel nici nu vreau sa aud.
Eu retin asa apropo de mesajele tale luunnngiii: paremi-se BIC (daca gresesc scuze, nu ma mai intorc sa verific) a zis ca de aia ti se ard cratitele pe foc, ca scrii mesaje kilometrice...dar cred ca a fost un spirit de gluma, nu o lua in nume de rau. Altceva n-am retinut sa mai fi vazut legat de asta.
Daca cineva e deranjat de mesajele lungi care se posteaza, regula e clara..SA NU MAI CITEASCA. Sunt multe lucruri care se intampla peste zi, asa ca trebuie sa raspundem fiecareia, noral ca rezultatul e un carnat interminabil.

si hai mai baga o placinta, sa moara dusmanii de necaz!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Uite ca p-asta cu cratita n-o citii! hai, mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare!!!

Placinta cu mere nu se face cu nici un fel de apa. Prafurile se pun asa:"prafuri" iar zeama merelor se imbiba cu prafurile si se face ca un fel de foaie in interior. Nu stiu cum sa explic mai clar.
Cana tb sa fie de 250 ml, din aia de ceai iar merele se lasa cu tot cu zeama.
Iese superbuna prajitura.

Ioana ms mult pt urari.
Mada, Silvia o sa vin si eu sapt viitoare ca...imi e dor de voi.!

Noki ce patzishi mama??? Cine te supara asa de tare??/ Spune-mi mie si arunc cu gogosari ca inca nu i-am legat!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna ziua tuturor!

joy sincere condoleante!

siminaf condoleante!

anda multumesc pentru reteta, o sa aplic si eu.

noki, ce s-a intamplat draga mea, ce este cu mesajele/? nu te mai supara cu facultatea si eu am s afac la fel, e mai important copilul, cat despre greva foamei...incerca sa ii mai schimbi fructele.

dordia, felicitari mama draga pentru talentul tau in ale bucatariei.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by Buluci
Noki, si eu privesc minute in sir emotionul asta!E kiar tare reusit!Deci, nu esti singura
Te cred si eu ca ai intrat din nou in sezonul de ardere oale, la postarile tale kilometrice!

Hai ma Noki, kiar te-ai suparat!Imi cer scuze, dar pe bune, nu asta a fost intentia, din contra ador sa-ti citesc mesajele ptr ca dai atentie tuturor fetelor!

Daca nu vrei sa ma ierti, o sa iau eu o pauza pina iti revii!
Acum toate fetele o sa ma urasca , prima e Dordia care s-a oferit sa arunce cu gogosarii!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maduta Nati are doar 6 dinti dar se descurca cu cascavalul, il mesteca cu gingiutele, cum poate. Arata ca o batranica atunci cand mesteca. . Eu i-l tai patratele cam 2x2 cm, sau dreptunghiulete 2x3, bine, nu stau sa masor, iti zic aprox.

Mai poti sa i-l dai ras pe razatoarea mare amestecat in mamaliguta. Daca i-l pui in mamaliga fierbinte se topeste, daca nu, nu.

Noki nu intelesei de unde ai tras confuzia ca mesajele lungi sunt suparatoare. Si eu scriu lungi, sunt constienta ca nu toata lumea le citeste dar.. atata paguba! Cine e interesat, are chef, timp si rabdare bine, cine nu, nu. Nici eu nu (mai) citesc absolut tot ce se scrie si asta e.

Ca nu merita sa sacrifici chestii din viata ta particulara pt forum e iar adevarat.
Eu de ex am cam stat zilele trecute seara/noaptea uitata pe forum, la care se adauga desele treziri ale Nataliei noaptea asa ca am ajuns zombie, ieri ma adunai cu farasul. Am zis stop! Nu mai aprind calculatorul seara.

-----

Natalia mamii, i-am dat acuma masa de mar (o parte bucatele intr-o farfurie, o parte ras cu cereale in alta), a prins bolul cu mar ras, a luat cateva manute din el si le-a intins pe masa. Dupa aia a luat un servetel aflat prin zona si s-a apucat sa stearga masa. Cu asa fata harnicuta.... nu mai am nici o treaba in casa, e clar!!!

Si Nati a facut ieri primii pasuleti singurica, mici de tot. Dar mai are pana sa mearga ca lumea. Ea are curajul dar inca n-are capacitatea. De regula merge tinandu-se de mobile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buluci cand o sa superi tu pe cineva eu o sa vad porci la geam zburand.
Noki cred ca e si ea intr-o pasa proasta. Speram sa-i treaca repede si sa bage placinte iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !
Felicitari Lavi pentru primii pasi ai Nataliei!

Dordia, o sa incerc si eu prajitura ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput