Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 23
Ioana75 spune:
kid, deci tu mi-ai furat programarea de pe 24 de la ora 15? Recunoaste aici, in public
. Noi tot pe 24 mergem, dar de la 14:30
.
Irina, si eu sint friguroasa. Am dat drumul la AC pe caldura, sa vezi ce placut e in casa cu 26 de grade.
norina, sanatate!
Am mai citit citeva subiecte pe la "parintii intreaba" si mi-am dat seama ca situatia e groasa cu Miruna, pentru ca are mucii maro. La calapod ajung abia peste o saptamina, iar in medici de familie nu am incredere deloc; o sa incerc insa sa ajung miine la medicul de familie (al meu, ca pe copil nu l-am inscris la medic de familie
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Diana30 spune:
Meme,sa va traiasca Ana-Maria,sa fie sanatoasa si norocoasa,sa va aduca numai bucurii!Bun venit pe lume,Ana-Maria!
Am admirat o multime de poze ale unor minunati copii:Alexia,Antoine,Luca,Radu.
"La multi ani !" pentru Luca Mihnea din partea lui Mihnea Luca si a mea.Foarte bine ii sta in frac.
Norina,din pacate am avut parte in a vedea ce inseamna convulsii febrile.Nu stiu daca ai citit dar Mihnea afacut cam acu o luna.Tot stau si ma gandesc cum sa-ti explic ca sunt si zau ca nu prea pot.Incerc totusi spunandu-ti ca sunt niste contracturi musculare,niste miscari ritmice.Nu cred ca in cazul Teodorei,dupa cum ai descris tu,sa fi fost convulsii.Chiar daca au fost si au trecut de la sine nu cred ca-i cazul sa-ti faci probleme.Dar un raspuns competent doar un medic iti poate da.E important de stiut daca a facut sau nu convulsii pt ca,daca afacut o data,riscul reparitiei lor in caz de febra mai mare este foarte crescut pana la 3,4 ani.
Ioana75 spune:
Gabi, imi pare rau ca a fost vreme urita in Iasi. Azi in drum spre servici m-au napadit amintirile despre Iasi, ce bine era. Sanatate copiilor.
Carmi, nu mi-a trecut raceala, ca n-am luat nici o pastila, nimic, si se incapatineaza sa nu treaca asa de la sine. Bafta cu pregatirea pentru petrecere!
Latrishia, ia postarea cuiva care are semnatura cum vrei tu si da "Reply with quote", apoi copiezi de acolo formatul, il adaptezi la numele si linkurile voastre, si apoi il scrii la Profil Personal.
b_irina_c spune:
Eu inca n-am terminat de recuperat... asa ca vin cu raspunsuri... care cum
.
nanadana merci
. Eu i-am dat albus de ou lui Vladut. I-am facut un fel de salata orientala (mult spus orientala
) cu ou fiert, cartofi fiert si rosie taiata bucatele (asta e inventie proprie, dar Vladut a mancat).
kristinuta super Raducu
. Si eu am asa o salbiciune pentru voi
(una pozitiva).
diplodocus ce frumos doarme Luca
.
Ioana si eu cred ca situatia e un pic aiurea cu mucii Mirunei. Nu poti sa o suni pe Calapod? Eu in caz de urgenta m-am dus gramada peste ei
, am sunat si am zis ca e grav si ca sa incerce sa ma strecoare intre progamari. Si am avut bafta de fiecare data, ca eru copii mari la care consultatia tine 15 min...
pt Mirunica sa se faca repede bine! Si sanatate si tie (pe tine nu te pup sa nu iau raceala
)
Gabi sanatate micutilor!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
kid2003 spune:
Hoho, Ioana, acu nu ma bate. Uite, ma scot!! Nu, nu eu ti-am furat programarea, noua ne-a facut din start programare la 13.20 (asta e ora???) asa ca nu ma bag pe ora ta, 14.30- De fapt o sa trag cat pot de timp ca sa stau pe acolo pana pe la 14.15 poate apuc sa pup si eu un carliontz de Miruna (vezi, poate ajungi si tu mai devreme )
Gata fetelor, nu vreau sa simt un samburel de cearta pe aici. Tocmai am citit penultimul scutec de la mamici de nov-dec si pe la pagina 16 au inceput sa se certe. Si s-au certat iar intre ele
pe bune, eu nu inteleg cum te certi asa pe forum. Ca de ce nu li se raspunde si ca astea din Bucuresti se ajuta si restul tarii sunt marginalizati. 
Latrishia, nu, nu la profilul personal. Uite aici un link sa o vezi pe Alexutza (nu de alta, dar tarrrreee imi mai plac laudele) alex te 
kid2003 spune:
Ioana, ai nr lui calapod, da-i un telefon sa o intrebi de muci
Hilde, haiiiiideeeeee
nu te supara! Hai inapoi la o barfa
mica. Pupam Stefanutzul mic
b_irina_c spune:
off topic, tre sa ma plang de serviciul meu... unde e frig ca naiba... si cand ma gandesc ca mereu mi-am dorit sa lucrez intr-o cladire fitoasa... uf... cebine era in apartamentul mic in care era firma care a dat faliment...
Si acum sa-l laud pe Vladut nitel... ca poate va era dor
. Sa incep... dormind, cu ligheanul, diiii si ultima obiceiuri bune
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
kid, m-am linistit daca nu mi-ai furat tu programarea
. Bona o sa vina cu Miruna de acasa, e foarte probabil sa ajunga cu juma' de ora mai devreme. Eu ajung direct de la servici la Medicover. De ce nu dai link direct la subiectul cu scandalul? Deci citesc la mamici de nov-dec 2006, da?![]()
norina spune:
Diana 30, multumesc pt informatii. Imi e de folos orice indiciu.
Teodora Sara (norina)poze
Ioana75 spune:
Am gasit scandalul, e la bb de nov-dec 2005. Eu am citit numai bucata in care unele mamici s-au suparat ca nu li se raspunde la intrebari. Hai mai fetelor ca noi putem mai mult de-atit
. Diana a explicat atit de frumos de ce nu raspunde toata lumea la toata lumea
. E cineva care n-a inteles?![]()