Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 22
Carmi spune:
Felicitari, Meme !
V-am admirat copilasii, care in frac, care cu coif, sa creasca toti mari si sanatosi ! Sambata avem si noi petrecere, o sa pun poze.
Ioana, te-ai facut bine?
Sanatate la toti piticutii bolnaviori!
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
latrishia spune:
Buna la zane
In primul rand felicitari Meme!!!
La multi ani piticilor sarbatoriti!
Kristinutza sa ti traiasca Raducu, dulci poze si frumos tort. Unde l ai facut ca ma batea gandu sa i fac si eu tot cu poza Luannei.
Kid unde vad si eu poze cu Alexandra?Vad ca ti o lauda lumea da nu am gasit nici un link.Am vazut intr un capitol mai vechi super motanul.Eu nu sufar pisicile da al tau chiar mi a placut.
Pupilici
Lori&http://pg.photos.yahoo.com/ph/lori_pici/my_photosLuanna
latrishia spune:
Ce s a intamplat oare cu linku de la semnatura mea?? Aveti idee?
Lori&http://pg.photos.yahoo.com/ph/lori_pici/my_photos Luanna
Hildegard spune:
Meme, felicitari si din partea mea. E emotionant!

Intru si eu din an in pasti sa postez si atunci apar probleme.....
Sincer, n-am sa mai postez. Imi pare rau.
Mi-e drag de voi ...Doar am sa va citesc.
Si asa nu pot sa raspund la toata lumea. Asa ca cu una in minus nu se intampla nimic.
Daca vreti ma stergeti de pe lista daca nu, nu.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
jadi spune:
Felicitari Meme si sa ai grija de cea mica... taman cand plecase sotul... si sa nu uit, sa traga piciorul pentru toata lumea care mai vrea o fata
.
Kid te poate primi oricand, asta e bine la tante Miruna Georgescu.
Pauza s-a terminat, capul la fund!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
Hildegard spune:
Latrishia verifica la profil personal
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
b_irina_c spune:
Meme felicitari!!
Wow, am ramas fara cuvinte...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Diana30 spune:
Voiam sa incep cu altle dar am vazut postarea Veronicai.
Hildi,cred ca-i un pic copilaroasa atitudinea ta.Unde ai vazut tu probleme?Fetele ti-au explicat doar de ce n-au dat un raspuns intrebarii tale(subscriu si eu explicatiei lor;nici eu habar nu am ce vaccin trebuie sa-i fac lui Mihnea la 1 an).Cred ca ar fi absurd ca fiecare sa se apuce sa scrie "Hildi,nu stiu sa raspund la ce ai intrebat".Cred ca fetele s-au simtit datoare sa se explice de ce n-au raspuns pentru ca tu oarecum ne-ai luat la rost pe toate care n-am raspuns si ai tras concluzia cum ca nu te place decat Codruta.Nu cred ca poti trage o asa concluzie din faptul ca nu ti s-a raspuns la o intrebare.De multe ori intrebarile tale au avut raspuns.
Eu zic sa nu te grabesti sa parasesti gasca,dupa parerea mea motivul nu-i de loc intemeiat.
Sper ca ceea ce am scris sa nu te supere,nu asta mi-a fost intentia,pentru ca imi esti simpatica.Te pup!
diplodocus spune:
Luca doarme, am timp de forum...
MEME-felicitari si din partea noastra
VALEN-si noi am zis k ne pricepem la facut copii, asa k peste 2 ani am mai programat unul![]()
CRISTINA-la poze, am citi prima data mama dezmatzatului...![]()
Mi-a placut tortul, pe linga sarbatorit...
DANA-vizualizat pozele cu Antoine...Mi-au placut si cele prelucrate, cu rama
Acum nici nu e prea grasutz Luca, de cind a inceput sa umble a slabit si s-a lungit...La 6 luni si 10 kg era rotunjor bine...
CODRUTA,MYSWEETEST,KID,IRINA,CRISTINA(sper k nu am uitat pe nimeni)-multumim de admirat fracul si proprietarul![]()