Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

irina dulce,dulce este Vlad in lighian

am cantata ,am danasat ..........dar tusea tot nu se opreste trebuie sa bag si eu o vizita la medica ca nu mai poci

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

"E cineva care n-a inteles?"
ioana, eu nu-ti raspund la intrebare!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mi-a raspuns Calapod la iesemes; mi-a zis sa-i scot secretiile din nas inainte de masa, si sa-i dau tratament: Amroxol solutie 10 pic de 3 ori pe zi (dar depinde de kg copilului) si Colargol picaturi cite 2 pe nara de 2 ori pe zi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, eu zic sa mergi cu miruna mai repede la un dr. nu cred ca poate fi ceva ff grav, dar nici de lasat asa parca n-ar merge. poate totusi dai tel la dr calapod sa pui o intrebare. (sau la dr alina, ca ea e dragutza ).
vad acum ca ai rezolvat deja.

multumim de laude, ca nu-mi mai incap in piele de mandra ce sunt . dar va dau dreptate, radu e un scump.
mi-a placut azi, ca au fost multe poze de aratat, am admirat si laudat copii frumosi.

torul a fost facut la piticot, a fost diplomat cu frisca naturala, chiar a fost apreciat de meseni si la gust.

luca dormind e suuuper .

irina, vladut in lighean e tare-tare .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am citi si eu 2-3 randuri de scandal, dar m-am plictisit repede ...
Ioana

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kristina.
Irina, l-am admirat pe ginerica. Mai ceva de groaza cum se inteleg copiii astia telepatic - si Miruna ar sta tot timpul intr-un lighean rosu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Multumim de laude . Mie 'diiiii' calare pe catel imi place la nebunie .

Si trebuie sa ma mai laud putin. Ieri Vladut a adormit la mine in brate citindu-i povesti in balansoar. Nu pot descrie fericirea mea... (poza nu o am ca tati a taiat cablul de net in elanul lui de a pune firele pe sus, asa ca momentan nu am net acasa )

Ioana . .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna mamici!

Vreau sa o felicit pe Meme pt. mica minune. Sa fie sanatoasa, mancacioasa, sa va aduca numai bucurii alaturi de celalalt piticut!
Nu a vrut sa-l astepte pe tati, vad

In rest, am o zi de multa mizerie si inca nu s-a terminat. Ma duc sa ma ingrop

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Dragelor, asa da vesti: micutza Ana-Maria, bine ai veniiiit!!!!!!Felicitari, Meme, chiar esti tare!!!
Pentru cei cu tuse si mucisori,noi ne-am "dres" rapid cu siropul de muguri de pin din plafar! E asa buuuuun,imi place si mieeeeee,(ca la aia mici din reclama de la branza Hochland..) si se pare,tare eficient!!
In rest Mario e tare zgubilitic,sa stii , Irina , ca si noi zburam cu ligheanul rosu prin casa! hi! hi! si mai avem o pasiune..., masina cea mare si rosie, de care nu ne dezlipim-neam..toata ziua o taraste desi se cam chinuie ca sta in laterala ei si tot invarte de volan...asta de 100 de ori pe zi si in toata casa..dar slava domnului ca e sanatos, papa bine, mai nou a invatat sa dea si "pup", dar cu gurita deschisa si limbuta afara..iti vine sa-l mananci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Am uitat sa-i felicit pe micutzii Antoine si Radu ale caror pozici le-am vizionat acum si m-au inmuiat de toot!!
Ca sa nu mai vorbesc de Alexutza lui Kid,alei carei poze nu le vazusem si dupa care sunt topitaaaaa!!!! Auzi, Kid , mama, tu o aveai promisa??

Mergi la inceput