Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hilde, eu nu am raspuns ptr ca nu stiam.
Exact ca la lectii.

Ioana, si noi suntem raciti cu muci si tuse.
Mai intai a fost Victor, apoi noi fetele.
El e mai bine, dar nici el nu e rezolvat de tot.

Asa ca sambata seara inainte de culcare, am chinuit copii cu
batista bebelushului.
Copii s-au zbatut, Anca ne-a muscat de mana.
In orice caz,dupa operatiunea propriu zisa, n
nu stiu daca va imaginati situatia in intregime: erau amandoi copii in fata noastra in fund si urlaaaau taaaaaaaaare. (exat ca in albumul zmeilor).
Iti venea sa mori de ras, daca nu gandeai la vecini.

Am vazut si eu pozele celor mai recent sarbatoriti. Sunt super, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

O sapt buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hildi, cum sa nu te placa fetele? Atunci pot zice si eu asa, ca nici mie nu mi s-a raspuns la multe. Dar nu e cazul
Ioana nu cred ca cineva dintre noi da sfaturi cum sa faca persoana respectiva, mai de gaba cum a facut ea in cazul acesta. Si daca ar fi asa, crezi ca ar fi printre noi careva care sa repete cu sfintenie ce a facut cealalta fara sa isi intrebe medicul? Sper ca nu ...

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

noi am petrecut ieri. radu a fost cam bazait, dar a avut cine se ocupa de el (bunicile, rudele), iar eu am avut timp sa dansez, ca de obicei, ca e una din bucuriile mele sa tzopai pe muzica.

radu a ramas fara motz, iar de pe tava a ales: marul (va fi sanatos), pana de chitara (va avea o cariera fulminanta ca si chitarist), a tot incercat sa ridice banii de pe tava, dar n-a reusit si a luat pasaportul (deci cariera asta grozava va fi internationala ).
a mai avut pe tava - seringa (doctor), calculator de buzunar (contabil), pensula (pictor), un snur de la barou (avocat), mouse (it-ist), perie (sa fie frumos), verigheta (sa fie familist, sa aiba o casatorie fericita), o surubelnita (sa fie indemanatic), o cruciulita (sa fie credincios) si cred ca atat.

mananc si eu ca s-a culcat copilu' si revin cu poze.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana sanatate ! Asa a fost si la noi. intai Petra cu muci si apoi eu, ca am stat cu ea nas in nas. Acum suntem bine. Cum zicea: inhalant si Vi-Sol (noi am avut doar muci, fara febra sau rosu in gat)
Norina, brrr... febra 40... Sanatate muuuulta

Acuma apuc si eu sa scris, ca Petra are ocupatie: si-a scos sireturile de la ghetute si incearca sa le bage la loc, in X

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, ce de vesti! Sa fii sanatoasa Ana-Maria, papacioasa, voioasa si fericita 100 de ani alaturi de mami, tati si fratiorul tau mai mare! Doamne ce emotii, deja una dintre noi are un nou bebelus, nu-mi vine sa cred, super!

Dana, l-am admirat pe cretzofolinul Antoine, ce frumos este! Eu cred ca va fi un doctor de succes, chirurg, cu masini si case multe ca toti chirurgii de succes!

L-am mai admirat pe Luca (diplodocus) e super in frac, ii sta minunat, are niste ochi de mori!
Si pe frumoasa Alexia, care are par lung si clamitze, doamne ce scumpa e! Abia astept sa ii mai creasca parul si Alexutzei mele sa ii pun moatze!

Jadi, sa stii ca ma bate gandul sa ma duc la Medlife, tanti Georgescu se numea dr aia, nu? O sa dau o intrebare, sa vedem cand ne poate primi!

Hilde, nu cred ca se supara nimeni, dar daca nu primesti raspuns e poate pentru ca nici noi nu stim. De exemplu, eu habar nu am ce vaccin trebuie facut, sunt paralela. Imi amintesc vag ca mi-a zis Calapod la 10 luni ca la un an d-abia ii face Priorix-ul care include si vaccinul controversat anti-rubeola(pe care nu a vrut sa mi-l faca cum recomanda Ministerul Sanatatii, la 9 luni). Si tot de la ea, parca tin minte ca la o luna dupa Priorix continuam cu vaccinul din schema Infanrix. Noi am mers numai pe Infanrix de la inceput, asa ca trebuie sa il luam tot pe asta...din pacate, ca e scump tare. Dar o fata are mama si nu a facut urat niciodata la vaccin, deci prefer sa dau un ban in plus si sa nu aiba reactii adverse. Inca o data, nu stiu daca asta e schema corecta pe care o urmam, astept inca controlul de un an la madam Calapod (de abia pe 24 ne poate primi) si apoi voi sti sigur.

Va pup! Felicitari sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Cucu la fete

La mùlti ani David
diplodocus simpatic Luca si grasut este (cam as mi imagineam si eu pe Antoine inainte de se naste ca o sa fie,dar ........nu )
codruta,marlen,kristinutza,cge
ioana bine ai vazut dar sa vezi cum faci cind il vede pe ta-su cu o bere in mana ,isi linge buzele si si le bate ,ca ia dat odata nasusu sa guste si de atunci o fi prins gustul ,sanatate multa
si noi sintem raciti toti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

codruta ce dulce trebuie sa fie petra

gata ma duc sa ii fac curat lui al meu sot in lada cu chiloti si soste ca este un dezastru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

De cind n-am mai dat asa o veste mare, fetelor, imi era dor:

A nascut meme, aseara! Bine ai venit pe lume Ana-Maria! Sa fii sanatoasa si mincacioasa! Ana-Maria are 3,250 kg; mai multe detalii ne da meme zilele urmatoare cind ajunge acasa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ce frumos !!

Meme, felicitari.
Sa va traiasca Ana-Maria alaturi de Andrei, sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa.
Draga de ea, a vrut sa il mai prinda pe tati acasa.

Eu m-am tot gandit la ele zilele astea.
Auziti voi sa nu ii spuna ea sotului ca dr. a zis ca e fetita era angajata de teama ca nu va mai pleca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, cred ca nici n-a ajuns sotul lui meme in state si deja meme era la maternitate. Eu nu folosesc batista bebelusului, miruna sta la sters nasul. Cu ce o tratezi pe Ancuta?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput