Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,

revin si eu dupa o saptamana chinuita si inca nu s-a terminat...lui Alex ii ies maselele si e agitat...seara se culca pe la 12, se trezeste de 3 nopti din ora in ora si plange, plange prin somn, ziua e mai copilaros, umbla prin casa numai dupa mine si daca nu ma vede incepe sa tipe ma-maaaa ..asta noapte a fost mai bine..s-a trezit doar de vreo 6-7 ori. Deja sunt terminata de oboseala.
De mancat mananca cat de cat dar mai face si mofturi ..isi baga orice in gura..abia astept sa ii iasa o data maselele astea ca tare ma streseaza...cred ca atunci cand or sa ii iasa caninii plec de acasa vreo saptamana si il las cu sotul .

I-am admirat si eu pe Mihnea in frac si pe Antoine de ziua lui ...restul mesajelor nu am avut timp sa le citesc inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta ca-n totdeuna, vecina mea de vest, o femeie si mama in acelasi timp deosebita. Merci de rapsuns.
Cred ce restul nu ma plac

Prajituri

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani lui David care implineste astazi un anisor!

Veronica, intreaba-ti doctorul despre vaccin, cum e cu trecutul de la o schema la alta. Stiu ca mamicile au cumparat unele Infanrix, altele PentActHib. Eu am mers pe Infanrix. PS: sa stii ca nu mi se pare corect sa ma intrebi pe mine ce sa cumperi, nu pot sa-mi asum asa o responsabilitate.
Dana, vad ca Antoine se pricepe la bauturi, alege bine sticlele de wisky.

Atit eu cit si copilul continuam sa fim raciti. Mai mult, a racit si bona. Picaturile alea ophta... le-am luat fara "-n" la coada, deci fara antibiotic (n-am stiut ca sint de 2 feluri) asa ca nu cred ca o sa aibe vre-un efect.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana, vroiam si eu pareri. Atunci nu ne mai intrebam nimic una pe alta si ce mai vorbim?
P.S Multe nu-s corecte pe lumea asta

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Buna fetelor! S-a scris iar un capitol de cand nu am mai intrat eu...Noi suntem varza, Teodora o tine in febra de 4 zile, sambata a reusit sa faca 40 temperatura, va e clar ca am luat-o razna, am plecat la dr, iar acum luam antibiotic. Azi dimineata avea iar 39 temperatura, nici nu mai stiu ce sa fac Altceva nu are decat temperatura, dr a zis ca e rosu in gat, dar in asa hal nu a facut niciodata. Am tinut-o 3 zile fara antibiotic, am crezut ca-i trece, dar mai tare am complicat lucrurile.Pana acum am reusit de fiecare data, dar de data asta...le-am cam bulibasit si ce-i mai rau ca a tras-o copilul , nu eu Am si eu o intrebare pt dr.[b] Anya. Spune-mi si mie te rog din suflet cum sunt convulsiile, ca mi-e frica ca nu cumva Teodora sa fi facut si sa nu stiu eu. Sambata noaptea avea 40 temp si la un mom a facut o chestie, un frison am zis eu, avea manutele si picioarele reci ca gheata si capul ii ardea si tremura asa un pic si era incordata. Am bagat-o intr-un halat pufos si i-a trecut dupa ce s-a incalzit. I-am dat sup cu algocalmin si i-a trecut febra, dar ma tot intreb , nu cumva a fost convulsie??? Pliiiz, lumineaza-ma si pe mine ca sunt in intuneric total Sper sa revin cu vesti bune ca nu se mai poate.Aaa si inca ceva... de sambata nu am reusit sa-i scad febra decat cu sup cu algocalmin, cate 1 pe zi, stiti ceva daca e deja prea mult, la cat timp se pot administra ?Va pup!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Veronica, promite ca nu te superi intii. Nu cred ca nu te plac fetele, dar, asa cum am incercat sa-ti sugerez in mesajul precedent, pentru a obtine mai multe raspunsuri, intrebarile se pun altfel. Eu raspund daca ma intreaba cineva cum am facut eu intr-o anumita situatie, dar daca sint intrebata cum sa procedeze persoana respectiva, nu stiu tot contextul si toate detaliile pentru a avea un raspuns bun, si atunci nu-l dau. Daca nu sint clara zi-mi, si reiau explicatia.

Mergi la inceput

Norina, rebuie sa intrebi medicul nu?
Eu nu pot sa ma pronunt.

Ioana, sa va faceti bine.
Esti foarte clara.
Si nu sunt suparacioasa

de-ale gurii

Mergi la inceput

Veronica, nu ma las. Sigur ca discutam intre noi, avem 100 de capitole de odisee si 143 de scutece pina acum - dar eu cred ca e foarte important modul cum punem intrebarile, pentru a primi pareri. PS: Si ce daca multe nu-s corecte pe lume, asta nu ma impriedica pe mine sa incerc sa fac doar lucruri corecte.

Mergi la inceput

Veronica, multumesc! Succes la luarea deciziei cu vaccinul.

Acum ca am primit confirmarea ca am fost clara, va las si ma apuc si eu de munca, sa nu se crizeze sefu' ca stau doar pe forumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani, mihnea! diplodocus, nu merg pozele!
a, gata, cred ca merg. uau, ce bine ii sta in frac!

casiana, tortul a fost super, iar alexia... ce sa mai spun .

dana, e un dragutz fara seaman cretzuliul vostru!

bianca, bine ai revenit!

norina, multa sanatate teodorei!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput