Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 19
mysweetest spune:
'neatza fetelor,
revin si eu dupa o saptamana chinuita si inca nu s-a terminat...lui Alex ii ies maselele si e agitat...seara se culca pe la 12, se trezeste de 3 nopti din ora in ora si plange, plange prin somn, ziua e mai copilaros, umbla prin casa numai dupa mine si daca nu ma vede incepe sa tipe ma-maaaa ..asta noapte a fost mai bine..s-a trezit doar de vreo 6-7 ori. Deja sunt terminata de oboseala.
De mancat mananca cat de cat dar mai face si mofturi ..isi baga orice in gura..abia astept sa ii iasa o data maselele astea ca tare ma streseaza...cred ca atunci cand or sa ii iasa caninii plec de acasa vreo saptamana si il las cu sotul ![]()
.
I-am admirat si eu pe Mihnea in frac si pe Antoine de ziua lui
...restul mesajelor nu am avut timp sa le citesc inca.
Hildegard spune:
Codruta ca-n totdeuna, vecina mea de vest, o femeie si mama in acelasi timp deosebita. Merci de rapsuns.
Cred ce restul nu ma plac![]()

Prajituri
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
Ioana75 spune:
La multi ani lui David care implineste astazi un anisor!
Veronica, intreaba-ti doctorul despre vaccin, cum e cu trecutul de la o schema la alta. Stiu ca mamicile au cumparat unele Infanrix, altele PentActHib. Eu am mers pe Infanrix. PS: sa stii ca nu mi se pare corect sa ma intrebi pe mine ce sa cumperi, nu pot sa-mi asum asa o responsabilitate
.
Dana, vad ca Antoine se pricepe la bauturi, alege bine sticlele de wisky
.
Atit eu cit si copilul continuam sa fim raciti. Mai mult, a racit si bona. Picaturile alea ophta... le-am luat fara "-n" la coada, deci fara antibiotic (n-am stiut ca sint de 2 feluri) asa ca nu cred ca o sa aibe vre-un efect.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
Ioana, vroiam si eu pareri. Atunci nu ne mai intrebam nimic una pe alta si ce mai vorbim?
P.S Multe nu-s corecte pe lumea asta![]()
de-ale gurii
norina spune:
Buna fetelor! S-a scris iar un capitol de cand nu am mai intrat eu...Noi suntem varza, Teodora o tine in febra de 4 zile, sambata a reusit sa faca 40 temperatura, va e clar ca am luat-o razna, am plecat la dr, iar acum luam antibiotic. Azi dimineata avea iar 39 temperatura, nici nu mai stiu ce sa fac
Altceva nu are decat temperatura, dr a zis ca e rosu in gat, dar in asa hal nu a facut niciodata. Am tinut-o 3 zile fara antibiotic, am crezut ca-i trece, dar mai tare am complicat lucrurile.Pana acum am reusit de fiecare data, dar de data asta...le-am cam bulibasit si ce-i mai rau ca a tras-o copilul , nu eu
Am si eu o intrebare pt dr.[b] Anya. Spune-mi si mie te rog din suflet cum sunt convulsiile, ca mi-e frica ca nu cumva Teodora sa fi facut si sa nu stiu eu. Sambata noaptea avea 40 temp si la un mom a facut o chestie, un frison am zis eu, avea manutele si picioarele reci ca gheata si capul ii ardea si tremura asa un pic si era incordata. Am bagat-o intr-un halat pufos si i-a trecut dupa ce s-a incalzit. I-am dat sup cu algocalmin si i-a trecut febra, dar ma tot intreb , nu cumva a fost convulsie??? Pliiiz, lumineaza-ma si pe mine ca sunt in intuneric total
Sper sa revin cu vesti bune ca nu se mai poate.Aaa si inca ceva... de sambata nu am reusit sa-i scad febra decat cu sup cu algocalmin, cate 1 pe zi, stiti ceva daca e deja prea mult, la cat timp se pot administra ?Va pup!Teodora Sara (norina)poze
Ioana75 spune:
Veronica, promite ca nu te superi intii
. Nu cred ca nu te plac fetele, dar, asa cum am incercat sa-ti sugerez in mesajul precedent, pentru a obtine mai multe raspunsuri, intrebarile se pun altfel
. Eu raspund daca ma intreaba cineva cum am facut eu intr-o anumita situatie, dar daca sint intrebata cum sa procedeze persoana respectiva, nu stiu tot contextul si toate detaliile pentru a avea un raspuns bun, si atunci nu-l dau. Daca nu sint clara zi-mi, si reiau explicatia
.
Hildegard spune:
Norina, rebuie sa intrebi medicul nu?
Eu nu pot sa ma pronunt.
Ioana, sa va faceti bine
.
Esti foarte clara.
Si nu sunt suparacioasa
de-ale gurii
Ioana75 spune:
Veronica, nu ma las
. Sigur ca discutam intre noi, avem 100 de capitole de odisee si 143 de scutece pina acum - dar eu cred ca e foarte important modul cum punem intrebarile, pentru a primi pareri. PS: Si ce daca multe nu-s corecte pe lume, asta nu ma impriedica pe mine sa incerc sa fac doar lucruri corecte
.
Ioana75 spune:
Veronica, multumesc! Succes la luarea deciziei cu vaccinul
.
Acum ca am primit confirmarea ca am fost clara, va las si ma apuc si eu de munca, sa nu se crizeze sefu' ca stau doar pe forumuri
.
kristinutza spune:
la multi ani, mihnea! diplodocus, nu merg pozele!
a, gata, cred ca merg. uau, ce bine ii sta in frac! 
casiana, tortul a fost super, iar alexia... ce sa mai spun
.
dana, e un dragutz fara seaman cretzuliul vostru!
bianca, bine ai revenit!
norina, multa sanatate teodorei!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video