Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 18
alexuta2005 spune:
Fetelor eu cu versiunea asta de yahoo photos nu ma descurc deloc. Credeam ca am reusit sa pun poze de la petrecere.Mai incerc acu'.
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
Am incheiat si petrecerea si curatenia de dupa, sunt franta de oboseala.
Sa va povestesc ce a ales Alexia. Ruj, pix si aur.Deci o sa fie frumoasa, desteapta si bogata
.Asa ca aviz amatorilor, cine se inscrie pe lista de petitori?
Tortul a fost cu alba ca zapada. Si Alexiei i-a placut caci atunci cand am zis toti uite piticutii ea era foarte mandra si a zis asa frumos "tete"-in traducere asta inseamna piticuti.Am pus si poze de la petrecere
aici
Casiana si Alexia
valen spune:
Alexuta, a fost foarte frumoasa Alexia la petrecere; tortul mi-a placut de asemenea, mai ales ca si noi am avut la botez unul cu alba ca zapada si piticii.Mi-a placut cum ai interpretat alegerea ei; cum Sarah a ales clama de par, lac de unghii, seringa si luciu de buze, as putea sa spun deci ca fi-mea o sa fie: cocheta, intepata(
), frumoasa. Asta m-a amuzat tare.
alexuta2005 spune:
He, he, he Valen fetele stiu de ce!!
Stiam de la nastere ca o sa fie cocheta, pt. ca primul lucru care i s-a facut dupa ce a fost scoasa din burtica a fost sa i se aranjeze parul.Doar nu putea intra in lume cu parul zburlit nu? Apoi dr. i-a taiat cordonul. Acum Alexia a vrut sa-mi confirme ca o sa fie cocheta.
Ne bucuram ca ti-au placut pozele.
Casiana si Alexia
diplodocus spune:
Multumim pentru urari, RALUCA,IOANA,VALEN, ALEXUTA...
Nu stiu daca v-ati uitat la poze, dar mie mi-a placut la nebunie cum arata Luca-Mihnea in frac
Noi am mai chefuit si azi o data, k am mai avut o tura de musafiri...
Simt ca am parcurs un an luuuung si plin de achizitii uimitoare...am invatat sa ne cunoastem si acum suntem doi buni complici...sunt o mamica fericita, ce mai ![]()
Chiar in seara asta, inainte de culkrea lui Luca, eu cu Calin ne uitam la un DVD si el se juca singur cu o jucarie...invirtea de roti si apasa pe un buton sa cinte o melodie...Cind se termina melodia, se oprea tacticos din invirtitul rotilor, apasa cu degetelul lui micut butonul si apoi continua sirguincios munca...a fost asa de dulce, ca mai mult ne-am uitat la el cum se joaca decit la film
E tare cuminte...Doamnne tine-i naravu', cum se spune..
Vazut poze cu ALEXIA frumushica
ne inscriem pe lista de petitori
Ne inscriem si pe lista celor care se trezesc noaptea foooarte des, dupa o perioada in care dormea toata noaptea
Nopate buna !
nanadana spune:
bau-bau 
-nu de alta dar nu am somn si mi_am zis ia sa dau o tura pe forum ca acusica se trezeste odorul ![]()
-uitati am pus si noi poze
-am admirat_o pe Alexia scumpica tare
si ce tort frumos a avut 
-va pupam si va dorim o noapte buna 
poze
valen spune:
Diplodocus, aveti un copil tare reusit; cred c-or sa moara fetele dupa ochii lui peste cativa ani.
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Hildi, iti raspund eu
:
la 1 an i-am facut Pentaximul, cu toate ca pana atunci i-am facut Pentacthib. Acum nu se mai gaseste si a fost musai sa i-l dau pe acesta. E tot pentavalent si costa cam 1.200.000 lei.
Diplodocus, frumos ii sta Luca-Mihnea in frac...
nanadana, doamne ce carliontat frumos poate fi Antoine ![]()
alexutza, eu inca n-am uplodat poze pe adresa noua, dar am vorbit cu cineva care mi-a zis ca ii face probleme.
Sa va spun de Petra ceva: am invatat-o sa se uite incruntat, asa cum ma uit eu la ea cand face ceva rau. E super buna actrita
. Cand ii spun: cum se uita mama urat? se incrunta si i-a o fata serioasa, serioasa, dupa care izbucneste in ras.
Cand ii spun ca nu are voie ceva, mai tare face lucrul acela, asa ca trebuie sa ii distrag atentia cu ceva, altfel nu inceteaza.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
BiuMil spune:
buna dimineata!!! m-am intors si eu de la alba iulia, ploiesti si de pe unde naiba am mai fost saptamana trecuta...si am un singur gand: nu mai plec niciodata de acasa!
intre timp copilul meu s-a specializat in inchis-deschis usi(descoperite la bunici, ca noi nu avem), aratat cu degetul tot ce e demn de a fi aratat, ne da de mancare din cascavalul si puiul lui...si e foarte insistent, ne indeasa cu mana in gura iar daca ii spui ca nu vrei sa supara! mai arata si nasul si ochii nostri si cel mai important: burta lui!!
ne pregatim si noi de petrecerea de un an, de vineri si de motz care va avea loc sambata! tort ne-am hotarat sa luam buburuza de la firma gasita de catush...o sa va spunem cum a fost! o sa va mai povestesc despre pregatiri, dar acum sunt in faza de lista...
La multi ani tuturor copilasilor care au implinit un anisor sau chiar mai mult in saptamana de cand nu am mai intrat! sa fiti veseli si nazdravani!!!
va pup, intru mai tarziu
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005