Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MIFLORE-cind am vazut k nu i-ai urat LA MULTI ANI si lui Luca-Mihnea al meu, am zis, gata! fetele m-au scos d p lista si au lasat doar pe cele care posteaza
am dat rpd la listutza , si de fapt, am rasuflat usurata...mai suntemdoar k ai incurcat tu zilele

Apar si eu la zile aniversare, da' sa stiti k v-am mai citit
Noi am sarbatorit o data saptamina trecuta, si azi o luam d la capat
Citeva poze d la petrecere...

Pupici la toti bb-icii si mamicutzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Tonnia eu cu diareea o trag mai tot timpul si la fel schimb regimul si reusesc sa il dreg. A reaparut pe piata si ecoflorina, am inteles ca nu mai exista la un moment dat si la indicatia doctoritei am facut o cura de eoflorina pentru refacerea florei intestinale. Nu stiu daca a avut efect dar tind sa cred ca e ok. Poate intrebi si tu pediatrul daca e cazul.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si ultimul mesaj ca mi-am adus aminte, pentru Cuca, sa nu crezi ca am uitat ca pompa electrica nuk e la mine, sper sa ajung sa o returnez cat mai curand.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Neata la pranz!
intru si eu o fuga intre 2 feluri de mancare, sa ma bag si eu in seama pana nu dispar iar!
Miflores, poa' sa fie si de sete, ca daca ii dai cereale seara i s-o face putina sete peste noapte, eu stiu?! La noi sigur a fost de sete: se trezeste din cand in cand in tanguieli, ii dai apita si adoarme cumintel la loc.
Draga Jaaaadddiiii, pai daca la 400-450ml lapte / zi linge, al meu la 350 ml - hai, sarbatoare la 400 ce mai face?! Eu ma consolez ca baga si 50 de iaurt si ajungem cu chiu cu vai la norma de 400 lactate. Nici grasun nu e, cum se unfla un pic, cum se desfasoara iar pe lungime. Asa o fi modelul, dar eu stiu, ar trebui sa ma mobilizez si eu sa-i fac o urocultura si o coprocultura...
Pompa de san tine-o tu, sa incurce locul la tine, nu la mine!!
Adina a nascut o grasunica de 4050g, abia astept sa vad poze.
Petrecere frumoasa la fete, felicitari Diplo c-o tii din chef in chef!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani lui Luca - Mihnea, sarbatoritul de azi! Sa creasca mare si sanatos!

Ioana, v-am admirat in poze! Petrecere faina azi.
Zino, mersic de sfaturi. Si eu sint racita de 2 saptamini si n-am luat nici o pastila, nimic. Vad ca aplica acelasi tratament si feteti. Se poate trzi Ana si de sete, eu stiu o fetita care si la 3 ani se trezeste sa bea apa in fiecare noapte.
Antonia, sper sa scapati repede de diaree.

Fata mea a inceput sa ciriie din ce in ce mai mult a fitze, dar eu o ignor cu succes; sper sa nu cedez prea des. Oricum, e asa de usor de diferentiat plinsul adevarat de cel de fitze, eu u stiu cum de nu-si da seama; sa se straduiasca si ea mai tare, daca vrea sa obtina ceva.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!Multumim pentru urari.
Am avut o petrecere super.Va povestesc mai tarziu acu sunt franta de oboseala. Am pus poze de la petrecere in album.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna la fete

nu am mai intrat de multicel din cauza pregatirilor care le-am avut pt sambata la "taierea motului" ,a fost tare bine totul dar cam multa lume ,barbatumeu mi_a zis ca nu mai face niciodata balamuc in casa cu o claie de lume ,a primit o groaza de cadouri jucari,haine,bani....

sa va spun ce ales Antoine de pe tava si o rog pe Kid sa imi zic si mie ce inseamna ca vad ca se pricepe
1- cheile de la masina,2- pixul , 3- forfecuta si 4- bani care ia aruncar pe jos intr_o secunda

o sa pun poze dar mai tarziu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

tonia, sper sa glumesti cu reintroducerea mesei de la 1 noaptea desi mi-e teama ca ai dreptate. Cum te descurci cu 2 copii?Miflore, vin si eu in club. Sarah, de la 2 si pana la 11 luni nu s-a trezit noaptea neam. Pe la 11 luni s-a stricat. Am crezut ca e de la diferenta de fus orar, dar totusi in primele zile dormise beton; apoi am zis ca e de la dinti, mai nou ca e de la otita sau de foame (cert e ca ar suge cu 2 guri daca ar putea)insa am impresia ca defapt ea vrea in pat cu noi jadi, m-am amuzat citind de Vladut si-mi place ca-ti pastrezi stilul. In Canada noi ne simtim tare bine, mult mai bine de cat ne asteptam si-n timp probabil ca ne vom gasi locsorul nostru pe aici. Te asteptam cu drag chiar mai repede, ca intr-adevar, tare liniste mai e pe aici; cu asta nu ne-am acomodat inca si parca mai am chef de-un scandal mic prin autobuz uneori, dar aici nimeni nu pasaie.Diplodocus sa-ti traiasca Mihnea !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani la toti pitcoti care si_au facut anisorul si le facem un mare pupicel de la noi

Valen tinem pumnii sa iasa un baiatel nicolas
Diana cu intarzire dar mai bine"LA MULTI ANI"
bravo bebelusilor care au inceput sa mearga Dinu,Catalina si Ancuta
alexuta am admirat-o pe telefonista
Locca sper ca esti bine si a trecut
meme este un dulce Andrei
ioana felicitari Mirunei cea inteligenta
inna draguta noelia
miflore eu ii dau lui Antoine supa sau ceva mai usor cum un piure de morcov.......+ 1 bibe cu lapte dupa o jumate de ora ,dar sa sti ca tot se trezeste nopatea ,acum eu una nu stiu de ce se trezeste si este asa de cind sa nascut ,cred ca nu o fost o noapte sa nu se trezeasca si uite are 1 an

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna seara

Nu mai scriu can-am vreme.

Noi suntem bine, Stefan azi pentru prima data s-a urcat si s-a coborat din pat....cu piciorul inainte si nu cu capul
Face numai prostii, e neastamparat, isi baga capul unde nu e voie si ii plac lucrurile si obiectele interzise.
Ii plac la nebunie butoanele ....LA TV, TELECOMANDA, DIFUZOARE,ETC
Altfel suntem sanatosi, papam titi, si lapte formula si cantarim 11.200 si avem 81 cm lungime.
Nu prea am timp de nimic .......cu Stefan asta ca ardeiasul iute. atat se misca si atat energie are ca nu facem fata, eu cu sotul.

Am o rugaminte mareeee...de fapt poate nu-mi raspunde nimeni dar nu-i bai.
Am facut pana acum vaccinurile de la stat si as vrea pe asta care se face la 1 an sa-l cumpar......ce sa cumpar? Infanrix....????sau cum le zice???? care costa 2 meleoane si ceva.....

plizz cu sfaturi.

Prajituri

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput