Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!
Nimic special de semnalat la noi, doar asa, un semn de intrebare: de cand merg, copiii vostri obosesc mai repede? Noi ne-am trezit ca decalam ora de culcare, de la 9.30-10 la 8.30, ca e rupt piticul!
Doarme pe la 11 vreo ora, chiar 2 cateodata; mai doarme si dupa-masa pe la 4, o ora maximum; de trezit se trezeste pe la 8.30. O dormi prea mult?! La voi cum mai e?
Kristinutza, petrecere frumoasa! Radzii astia sunt rezistenti (ca brazii, nu rezist la rima), nu se prinde ea boala de ei!! (da Doamne!)
Ioana, cand mi-a fost Radul mucos, cand (si daca) il prindeam, ser fiziologic - urla ca din gura de sarpe, tineti minte poza de la zmei; si tot asa, cand il prindeam, ophtamezone-n picaturi. Dupa 2 zile de picaturi dintr-astea i-a trecut guturaiul tarat 10 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kristina, petrecere faina miine!
meme, uitasem complet de ser fiziologic.
raluca, mi-am notat numele medicamentului, sper sa mi-l dea fara reteta. Miruna doarne tot cit Radu, eu zic ca e normal programul de somn ...

Imi place de copilul meu ca sta la sters nasul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

kristinutza , esti tu prea draguta. Putem sa ne intrecem in complimente pana maine, desi nici eu nu sunt prea darnica in acest sens (mi se intampla sa "mi se puna pata" pe cineva, in bine sau in rau, ca de obicei sunt cam omul extremelor. Mie ce mi se pare bun, il vad extraordinar, iar ce mi se pare rau, zic ca e groaznic). Nu e prea bine, dar asta e.
Si ca sa nu ma abat de la ce vroiam sa spun defapt, permite-mi sa fiu prima (dupa tine, desigur) care ma bucur ca Radu nu a facut oreion. Nu m-am aberat de pomana .
Sa aveti o petrecere reusita si cadouri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hihi, multumim, multumim.

sper sa iasa bine petrecerea, ca o gramada de lucruri au mai ramas de rezolvat...
dar la noi tot timpul e totul pe ultima suta si nu stiu cum de totusi se rezolva toate de la sine.

fi-miu e tare. la fiecare pas zice "ce?". ca-n reclama aia cu "ce?! ai schimbat cafeaua!".
stie unde e becul in fiecare camera, lucram acum sa invatam care e geamul .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DAVID, ALEXIA ELENA SI ANDREI!!!
Alexutza si Kristinutza, petrecere frumoasa azi!!!
Ioana, dupa cum ai aflat, baga ser, ophtamesone, colargol (asta usuca), batista bebelusului, pompita etc etc etc. Sau mai bine spune-i Mirunei sa-si sufle nasul.Bafta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare: eu banuiesc ca fi-mea se scoala noaptea de flamanda ce e; precizez ca Ana a fost f. cuminte intre 2 luni si 10 luni si dormea toata noaptea; seara ii dau lapte, uneori mi-l refuza dar oricum mi se pare ca nu-i ajunge; cu cereale nu vrea din biberon, doar cu lingurita; ii mai dau iaurt cu cereale, am zis sa fie mai consistent dar tot moare de foame peste noapte; ce-as putea face? pot sa-i dau seara ceva mai consistent? si ce? sau ii pica greu la burtica peste noapte? in plus nu prea vrea seara sa manance cantitati mai mari.
Noaptea ii dau lapte, il bea tot si dup-aia doarme linistita. M-am gandit ca-i de la masele dar atunci nu s-ar linisti dupa ce bea lapticul, nu?
E posibil sa se scoale doar de sete nu si de foame dar pana acum nu se scula din cauza asta...hmmm...sfaturi?
Ca eu dimineazta plec la servici!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare: eu banuiesc ca fi-mea se scoala noaptea de flamanda ce e; precizez ca Ana a fost f. cuminte intre 2 luni si 10 luni si dormea toata noaptea; seara ii dau lapte, uneori mi-l refuza dar oricum mi se pare ca nu-i ajunge; cu cereale nu vrea din biberon, doar cu lingurita; ii mai dau iaurt cu cereale, am zis sa fie mai consistent dar tot moare de foame peste noapte; ce-as putea face? pot sa-i dau seara ceva mai consistent? si ce? sau ii pica greu la burtica peste noapte? in plus nu prea vrea sa manance cantitati mai mari.
Noaptea ii dau lapte, il bea tot si dup-aia doarme linistita. M-am gandit ca-i de la masele dar atunci nu s-ar linisti dupa ce bea lapticul, nu?
E posibil sa se scoale doar de sete nu si de foame dar pana acum nu se scula din cauza asta...hmmm...sfaturi?
Ca eu dimineazta plec la servici!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ma bucur ca mi-a aparut mesajul de 2 ori; probabil ca s-a simtit disperarea!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata! Intru si eu un pic, Dinu are diaree cam nasoala, de 3 ori l-am schimbat in noaptea asta, iar regim etc....Data trecuta am scapat in 3 zile, acum sa vedem.

Miflore, cica multi copii isi reintroduc masa de noapte in jur de 1 an, e o faza care trece in max 2 sapt. Eu i-as da, nu mi-as face probleme.

Meme, tin pumnii!!! Sa mai bagi capul sa stim de tine.

Raluca, nici eu nu cred ca doarme prea mult, e la fix programul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare la doamne stimabile si responsabile!

Eu azi sunt un pic mai libera si am citit capitolul curent ca sa fiu la zi, v-am zis ca nu imi scapa nimic!

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu golanul asta, nu mai vrea sa doarma. Incerc sa il culc seara si degeaba, argint viu. E frant de oboseala dar nu capituleaza, o sa il gasesc dormind langa jucarii in curand!
Am avut si noi faza cu trezitul noaptea pentru lapte, l-am hranit ca altfel nu se potolea si a tinut cred 2 saptamani si acum gata, abia daca mai linge laptele, circa 400 -450 ml cumulat pe 2 mese. Mananca bine si in rest si s-a ingrasat ca un purcel, se vede cu ochiul liber. Adora baia cu dusul, se stramba la spalatul pe cap, e plin de cucuie si are 2 vanatai plus o julitura pe partea dreapta a fetei, sub ochi si in dreptul nasului. Si va spun eu ca e cuminte, nu cade des dar cand o face o face bine. Plus ca saptamana asta mi-a cazut de 2 ori din pat. Nu mai folosim patul lui de pe la 6 luni si desi avem un suport ca sa nu cada din patul mare, a gasit exact nisa care ii permite sa cada.

Anya eu imi aduc aminte ca am fost suparata . Dar cum sunt fata de treaba, mi-a trecut intr-o zi . Eu una nu stiu cum voi proceda la bebe2 dar am feelingul ca totul va fi mai usor si fara spaime, inclusiv alaptatul. Ma gandesc cum eram in spital de ma rugam de asistente sa imi mufeze copilul la titi. Iar in privinta supararii, cred ca am zis ce am avut de zis la vremea respcetiva pen ce te mai scuzi acum?

Valen cum e in Canada? Eu am zis ca ma retrag la pensie acolo ca tare linistit este... nu stiu de unde atata calmitate.

Cuco zici ca a nascut sefa? Si? Mai multe amanunte sa stiu si eu, stii ca sunt curioasa! Ophtameson de ala am si eu, dar mi se pare ca ii declanseaza mucii mai tare, deh copii si copii.

Kid eu o tin pe a mea cu medlife-ul daca nu vrei abonament de 400 mii consultatia si si-a schimbat si programul, 3 zile dimineata si 2 dupa amiaza pana pe la 9 cred. zic si eu... te-ai uitat la megastar aseara ? ca am vazut pe cineva acolo si am ramas proasta, veioza pe numele de cod! mare a ajuns fratele meu, nu stiu cum, de fapt stiu dar nu imi pasa . Vizionat si poze de la mot cu carliontata, frumoasa foc.

M-as duce la un shopping scurt ca nu mai am cu ce sa ma imbrac, atarna hainele pe mine, nu am slabit dar cred ca am inceput sa ma restrang la oase. Deci un an mi-a trebuit!

Haidi pa si alea alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput