Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani David, Alexia Elena si Andrei! Sa cresteti mari si sanatosi!

alexuta, petrecere frumoasa azi!
meme, l-am admirat si eu pe Andrei, si tortul maaaare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani David, Amalia si Andrei
alexuta2005 distractie faina azi.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

anya, exact vroiam sa zic ca n-as concepe s-o las pe soacra sau pe mama sa-i faca baita copilului, cel putin nu in mod regulat si obisnuit. si eu chiar ma inteleg bine cu amandoua ! cred ca-s mai egoista...
dar am vazut ca v-am intrat deja in memorie cu ideile mele. asa ca nu mai elaborez .
si special pt tine, alina, pot spune ca am o mare bucurie cand vad ca exista si dri ca tine: pregatiti profesional, dar si sensibili, atenti la ceilalti, care pun muuult suflet in ceea ce fac, in meseria lor sau in timpul liber. vroiam sa-ti spun lucrul asta mai demult, dar nu stiam cum, pt ca nu obisnuiesc sa laud prea des pe cei din jur. esti un om... "bun de pus pe rana".

casiana, asa si mama si soacra mea: sa imbrac copilu' mai gros, sa-l legan pe picioare, chiar sa nu pun pampers ca se irita mai tare la fundulet, sa, sa. si acum sunt tare mandre ca n-a racit copilu', ca se culca singurel, iar despre scutece, haaa - "sa-i dea Dzeu sanatate aluia de le-a inventat!" etc.
dar... vorba lui maica-mea: "si eu te-am crescut pe tine dupa carti, dar erau alte carti atunci".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Tre' sa-mi laud copilul; privirea inteligenta de care vorbeam zilele trecute s-a materializat in ceva concret: ieri a urcat si a coborit singurica un etaj, pe scari, in pozitie bipeda, tinindu-se doar de barele de la balustrada.

Mergi la inceput

casiana, eu am avut o sarcina tare usoara (am mai facut ceva tratamente, injectii, mi-a fost rau un pic la inceput, insa per ansamblu, am fost fff fericita). si eram sigura ca voi avea o nastere f grea, ca sa contrabalansese. de aia, eu nascusem si parca aveam impresia ca mai urmeaza ceva greu... cred ca de-aia am si nascut f usor, ca ma pregatisem sufleteste de ce era mai rau.

latrishia, multa sanatate tatalui tau.

meme, la mica publicitate trebuie sa incerci cand e mai putina lume pe site. la niste ore la care nu e asa de aglomerat forumul.

mey, si noelia e creatza!

meme, frumos tort, frumos copil, frumoasa burtica!

uau, ioana! e tare miruna!
chiar vroiam sa te cert cand ai zis de "privirea inteligenta" ca ma gandeam ca nu dai amanunte concrete de ceva timp despre ce-a mai invatat miruna. dar vad ca zici .

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata fetelor,

a plecat sotul....gata sunt singurica pt o saptamana..de fapt pana vineri dimineata...asa ca trebuie sa rezist...
Vecinii au fost pe la noi aseara si asteapta si ei bebe numarul doi, au un baietel de 1 an si 5 luni, dar sunt tare panicati ca li s-a spus ca s-ar putea sa aiba gemeni....si sunt tare stresati pe tema asta..
N-am avut inima sa-i spun sotului ce mi-a zis doctorul ieri, ca nu as mai apuca inca o saptamana graviduta.....acuma sa vedem ce se va intampla...Acum si doctorita s-a bazat doar pe faptul ca sunt la al doilea bebe si ca bebelusa a coborat deja cu capsorul bine de tot in bazin, dar n-am avut curaj sa intreb daca este 'engaged' sau nu...mi-era teama ca zice ca e engaged....

Inca o data multumim pentru ca ne-ati admirat, promit sa-mi fac si eu timp sa ma uit la poze...

La Multi Ani sarbatoritilor zilei!!

Pupici mii
Meme

Mergi la inceput

meme, sa intri zilnic cite un minutzel sa ne zici ce mai faci, ok?
kristina, zic, dar mai rarut.

Ma scuzati, stiu ca s-a discutat de nspe mii de ori, dar eu ce-i dau copilului sa nu-i mai curca mucii? M-am saturat sa o sterg la nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ioana, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau...
Andrei cand a fost mucos (pt vreo 2-3 zile) l-am indopat cu ser fiziologic de cate ori am avut ocazia ...

Pupici

Meme

Mergi la inceput

mey, eu imi dau seama acum ca radu n-a facut oreion!

concluzie: bine ca n-am mai bagat in seama posibilitatea. am mers inainte cu organizarea petrecerii de maine...

asa ca maine petrecem!!!

Mergi la inceput

Vreau sa felicit pe toate fetele din iasi, precum si pe cele care se simt iesence in suflet: la multi ani de zilele Iasului, si de ziua cuvioasei Paraschieva in special!

Mergi la inceput