Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Anya
Vazut si eu pozele cu Andrei si subscriu parerii tale, e o frumusete de baiat.Meme sa ti traiasca si sa fie sanatos.

Lori&Luanna 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Catush, cred c-ai terminat treaba de-acum!
Petrecere frumoasa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

I-am vazut pe Luanna si Andrei, frumosi foc!
Sa va traiasca!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Alexuta, ai povestit tare frumos, sa-ti traiasca fetita !!Meme, intr-adevar frumos Andrei, felicitari!Simo, scrii tare frumos si ma amuz de fiecare data de stilul tau.Ei, ieri am fost la dr. si l-am vazut pe bebele din burtica: are nici mai mult nici mai putin decat 6 mm (e mare de acum ) si parca nu-mi vine sa cred ca punctuletu ala o sa creasca si o sa fie al 2lea copil al meu; pt. moment parca m-am intors in timp si am retrait clipa in care am auzit prima data inimioara Sarei...ce momente!!! Vad ca incep sa compar totul cu sarcina precedenta si nu-i bine, ca doar fiecare copil e unic insa nu ma pot abtine sa nu zic cum era cu Sarah, ca prea mi-e draga. Anya, cum stii tu sa zici unele lucruri!! La multi ani domnisoarelor care se sarbatoresc azi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, multumim mult de tot...sunteti niste dragute..eu ce sa spun, ma simt rusinica rau de tot, ca daca eu nu apuc niciodata sa ma uit pe poze si sa laud bebelusii...stiu insa cu siguranta ca andrei nu e nici mai frumos nici mai destept si cu nimic mai sus decat ceilalti bebelusi, toti sunt frumosi si destepti si cei mai ce...doar sunt ai nostri, asa ca sa ne traiasca cu totii si sa ne bucuram de ei...

Am fost azi la medicul de familie la control si mi-a spus ca nu crede ca mai prind o saptamana...acuma nici nu ii spun sotului, ca ar fi in stare sa nu mai plece...pleaca maine dimineata si revine pe 20 octombrie dimineata...eu sper sa ma tin pana atunci...dar ce ma fac daca bebelusa vrea sa vina mai repede?

Fug acum ca i-am invitat pe vecini la noi (avand in vedere ca eu o sa fiu in grija lor saptamana care urmeaza, desi sper sa nu fie cazul) la un gratarel...

Va pupic pe toate, sunteti niste scumpe toate.

Pupici mii

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Meme, m-am topit ...e superb Andrei, si ce mocuta frumusica are....
Valen, sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa te bucuri de noua sarcina.Ma bucur ca esti bine, de acum trebuie sa ai grija de tine.Pupa urechiusa Sarei, de acum sa te tii, asta e,comunitatea aduce cu sine surprize.
Catush,
Casiana,[flo],ca le spui asa frumos.
Simo,lasa draga feciorul sa mai mediteze, ce-l arunci asa in viata,fara parasuta?Are vreme sa si mearga,dar daca isi pierde sirul ideilor, cum il mai recuperezi?
Sarmisa, felicitari Mayannei ca a fost cumintica la munte, noi ne obisnuim greu cu locurile noi si cand ne-am obisnuit, o luam de la capat ca doar plecam.
Mai fetelor, mie imi vine sa-l bat pe Iaris al meu, nu vrea banana, branzica,iaurt,mamaliguta.Are niste mofturi in el ca ma innebuneste,nu mai stiu ce sa-i fac ca sa pape si el.Ar manca oricand mancare gatita, mar cu biscuite, Danonino si cam atat.Ah, sturgurii ii plac ffff mult, rosiile si coaja de paine.Ma straduiesc sa-i fac pe plac si nici nu apuc sa-i dau in gurita si incepe sa faca "cah",exact ca pisicile.Am mai gasit pe net niste retete pt copii,incerc sa-i fac maine de acolo ceva, le-am trimis si pe adresa comuna pt fetele interesate sa mai diversifica meniul.
Va pup si ma retrag ,imi astept sotul si apoi nani ca maine iarasi trebuie sa circulam muuuuuult.Paaaaaa

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Meme, asa ma emotionez cand ma gandesc ca vei avea un bebe. De fapt si Tonna...:)) bebei mai mici ca ai nostri..
Am fost la film, la WTC....brrrr un frig in sala si tare m-am plictisit (daca stateam acasa sa vizionez, nu il vedeam pana la sfarsit)
Noapte buna!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna seara fetelor....

Ioana,Casiana,Cge,Kristinutza,Diana,Meme,Ruxandra(Locca),Miflore,Kid,Simona....Multumim tare tare mult de urari si va pupam pe toate si pe toti....

Azi am sarbatorit doar noi cu Briana cu un tortulet improvizat dupa inca o raita la cumparaturi....

Acum descarc cateva poze facute chiar azi Brianei...dar merge netu cam greu............
Noapte buna

PS. Am inceput sa scriu si eu povestea nasterii dar nu am terminat...

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Mary -

Sa nu va suparati daca am omos pe cineva,am scobitori puse la ochi ca nu mai vad de somn.......

Mergi la inceput

UN FOARTE SPECIAL "LA MULTI ANI" CELOR CARE SUNT NASCUTI IN ACEEASI ZI CU NOI.

Bianca - Isabelle
Alexandra - Anna
Alexandra

Mergi la inceput