Informatii utile Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 22
maria08 spune:
mami2: daca imunoglobulina G ( Ig G) este pozitiva inseamna ca ai imunitate la Chlamydia. Deci nu e nimic rau....chiar e bine! Daca gresesc sa ma corectati!
Pupici!
mami2 spune:
Maria08, multumesc de raspuns, imi doresc din tot sufletul sa ai dreptate. am modificat mesajul meu, pentru ca am uitat sa scriu ca valoarea de referinta la ambele era negativ.
maria08 spune:
mami2: cred ca am facut o greseala... sunt asa de ametita!!!! Am confundat lucrurile......m-am uitat si in buletinul meu de analize si Ig G trebuie sa fie negativ. Te rog sa ma ierti pentru informatia gresita!!!!!
Numai bine!
AngeliquedeS spune:
Linistiti-va, fetelor. Pe 24 cand am fost la dna dr. Lutzescu mi-a explicat. Ig G trebuie sa fie negativ de obicei, daca nu ai avut nici macar un contact cu boala. Daca este pozitiv, inseamna ca boala este veche, s-a vindecat si acum ai anticorpi. Nici macar nu trebuie sa faci tratament pentru ea. Deci boala a fost acuum cativa ani buni, dar intre timp, ai mai facut tratament cu antibiotic pentru o raceala, o infectie ceva, si s-a vindecat si ea. Dar ai anticorpi. Deci nu este nici o problema. Nici macar tratament nu trebuie.
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
maria08 spune:
Angeliquedes: Multumim pentru lamuriri! Asa stiam si eu dar am crezut ca le-am ametit de tot!!
Succes si Doamne Ajuta sa dea rezultate tratamentul......poate-ti calc si eu pe urme!
Andicu: Asteptam veste cea mare!
Pup toate fetele!
P.S. Acum plecam la Bucuresti....sa-mi tineti pumnii!!!
gabiu spune:
eu stiu ca daca ai avut chlamydia nu inseamna ca nu vei mai avea! Nu ai imunitate nicicum, poti face boala daca te reinfectezi. Totusi daca IgG este pozitiv nu inseamna ca ai boala, ci doar daca ai IgM pozitiv, si atunci trebuie sa faci tratament. Spun toate astea pt. ca si eu am IgM pozitiv si incerc sa scap de boala, dar e parsiva rau.
Daca gresesc corectati-ma, m-as bucura sa nu am dreptate
gabi
11+
cornelianeli spune:
bun gasit fetelor,si eu pe fuga am intrat sa va salut
nu stiu sa va dau informatii despre chlamydia...stiu ca andicu a avut si s-a "chinuit" ceva cu ea
cris cum a fost injectia azi?
maria drum bun si sa va intoarceti mai optimisti
ela cum e rezultatul?
andicu bine ati venit acasa ai grija de tine si de puiuti
gabiu,madaluta pe burtici
mami2,ioana
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
blondiemonyk spune:
Fetelor...dragutzelor..am o intrebare mare pt voi...m-am hotarat pt la anu' (Doamne ajuta)sa ma duc la Bucuresti la Dr. Tutunaru. De ce? Pt ca am auzit in ultimul timp o groaza de zvonuri fata de doctorii din Cta. Cand ma hotarasc sa merg si eu la unu..aud lucruri rele...nu mai stiu ce sa fac...stiu doar ca timpul nu prea e de partea mea. Vreau si eu sfaturi...daca ati auzit ceva despre el...stiu ca ar tb sa intreb pe alt forum...dar totusi voi imi sunteti aproape. Multumesc !!!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by gabiu
eu stiu ca daca ai avut chlamydia nu inseamna ca nu vei mai avea! Nu ai imunitate nicicum, poti face boala daca te reinfectezi.
11+
Exact, sigur ca te poti reinfecta oricand, nu iti da imunitate. Eu stiu foarte multe despre chlamidya, mi-am facut analizele si mi-a iesit pozitiv, am vrut sa imi omor barbatul, sa divortzez, etc, etc... Dar el m-a implorat pe toti sfintii sa repet analizele ca nu am de unde sa fi luat chlamidia. Le-am repetat la Synevo si la Steaua Sudului Med si au iesit negative, dar pana am primit rezultatele am citit tot ce era de citit. PS Feriti-va de analize facute la Medstar 2000!! Mi le-au gresit si nu numai mie! In concluzie nu aveam nimic, dar am ramas cu cunostintele. Si dna Lutzescu mi le-a reconfirmat. Deci IgA insemna ca ai boala, Ig G inseamna anticorpi si Ig M inseamna ca infectia este activa. La chlamydia faptul ca ai anticorpi nu da imunitate, dar la toxoplasma si rubeola e ok, daca ai anticorpi, nu mai faci.
Cornelia, Maria08, , multumesc de intrebare. Azi am facut 5 fiole, ultima doza de 5. De maine fac 4 si scad pana ajung iar la 1. Dor foarte tare in continuare, pe Cristi in schimb nu il dor si nu l-au durut deloc. Mai am 4 zile de tras si pe urma gata...
Andicu, nici o veste?
Blondiemonik, indiferent ce hotarasti, tie sa iti fie bine si sa ai incredere in doctorul tau
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
dana p. spune:
Blondiemonyk, eu am mers la Tutunaru anul trecut si acum 2 ani. Am facut o laparoscopie cu el , din pacate fara un rezultat bun pentru mine si anul trecut in decembrie m-a scapat de operatie de extrauterina pentru ca mi-a urmarit foarte bine evolutia sarcini si am reusit sa o elimin cu ajutorul pastilelor. Este un om foarte bine pregatit, un om pe care te poti baza in orice situatie,vine din concediu daca este in tara sa te vada daca ai vreo urgenta, vine la nasteri noaptea, nu da medicamente si tratamente nejustificate, la analize te trimite doar daca considera ca are vreo relevanta pentru diagnostic.Si in primul rand pentru ca este un om, asa cum eu nu am intalnit niciodata,sa nu ia bani de la paciente sa fie si sufletist. Mie omul asta mi-a mers la suflet, daca vreodata voi ajunge sa mai raman insarcinata, la el am sa merg sa-mi urmareasca sarcina si sa nasc tot cu el.
Dana
Poze