Informatii utile Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 21
cornelianeli spune:
ege sigur ca da,cu mare placere
fetelor din pacate a trebuit sa sterg link-urile pentru ca erau reclama la un forum concurent si nu mi-am dat seama,m-am bucurat ca am gasit atata informatie la un loc
cris hai ca mai ai un pic
oare ce face andicu?
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
daniela76 spune:
ela, nu mai stiu cum se numea substanta dar stiu ca era pe baza de iod si am cumparat-o de la farmacia dom, de pe mircea, de langa capela militara.
andicu iti tin pumnii in continuare si ma rog la DD sa se fi prins bb.
danielal
madaluta spune:
salutare...
Off ce mi-ati lipsit!!! Eu am fost plecata 3 zile la parintii mei si nu am mai putut intra sa vad ce mai faceti.Inca odata mi-am dat seama k suntem un grup extraordinar...Joi, inainte de a pleca, am intrat la "All about C-ta"si le-am rugat pe fetele de acolo sa imi recomande un medic pediatru bun, caci toate de acolo sunt mamici , dar....nimeni nu mi-a raspuns nimic....nu ma asteptam...Singura care mi-a recomandat pe cineva a fost mamacita, dar ea este o draguta si este de-a noastra si imi da o multime de raspunsuri si prin Pm-uri...
Nu vreau sa sune a barfa, dar am fost putin dezamagita....
cornelianeli; Faci o treaba extraordinara cu informatiile pe care le strangi si le postezi.Ar fi bine sa trimiti si pe mailul comun "ghidul de infertilitate".Eu am incercat azi sa trimit un mail acolo , dar mi-a fost respins de mai multe ori si nu inteleg de ce.
andicu: bine ati venit acasa!!!!
AngeliquedeS:Rezista!!!!!!suntem alaturi de tine!mai ai putin si le termini si vei vedae k totul va fi bine
Off, ce as fi vrut sa puteti citi mailul pe care l-am trimis ..k se potrivea la fix cu situatia noatra a celor care se chinuie sa obtina ceea ce isi doresc...
ege: bine ai venit la noi ! am vazut pozele si sunteti o familie minunata! multa sanatate si numai bine!
celorlalte fete
Madalina 33+
poze,
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by madaluta
salutare...
le-am rugat pe fetele de acolo sa imi recomande un medic pediatru bun, Madalina 33+
poze,
Madaluta, ti/as recomanda din tota inima ca medic pediatru pe doctorita mea de familie, Vidican Rodica. Pot spune ca este ca mama mea, este nemaipomenita cu copiii si este si o foarte buna profesionista. Daca te intereseaza, iti stau la dispzitie cu amanunte.
Multumesc din suflet, fetelor pentru incurajari. Este fantasic ca ne avem una pe alta!
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
madaluta spune:
ioana_p76: ai avut dreptate cu mailul comun, dar nu inteleg de ce. dar ma rog...asta e. Asa k trebuie sa anuntam si fetele noua adresa:
ANUNT:
Daca vreti sa trimiteti mailuri pe adresa noastra comuna sa o faceti la urmatoarea adresa: Info_utile_cta@yahoo.ca ,nu la ....Yahoo.com... cum stiam noi....( nu ma intrebati de ce e asa, caci nu stiu).Parola este aceeasi, iar pt fetele care nu o au sa ne spuna si o trimitem prin PM.
Si cand trimitem un mail sa ne atentionam k sa nu stam toata ziua sa verificam dc sunt sau nu mesaje.De exemplu, acum gasiti un mail de la Ioana si unul de la mine....Probabil va mai fi unul si de la Cornelia.
AngeliquedeS:Multumesc mult pt recomandare.As vrea adresa dansei daca mi-o poti da.Dc nu, macar un nr de telefon dar sa imi si spui in ce cartier o gasesc.Medicul meu de familie este tot pediatru, dar este o comoda si o fitoasa si nu mai am nevoie de asa ceva...
Madalina 33+
poze,
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by madaluta
AngeliquedeS:Multumesc mult pt recomandare.As vrea adresa dansei daca mi-o poti da.Dc nu, macar un nr de telefon dar sa imi si spui in ce cartier o gasesc.Medicul meu de familie este tot pediatru, dar este o comoda si o fitoasa si nu mai am nevoie de asa ceva...
Madalina 33+
poze,
Dna doctor are nr de telefon 543947. Are cabinetul pe strada Adamclisi, in Tomis III, este strada care face legatura intre piata Tomis III si piata Brotacei, o gasesti ff usor. Sotul ei este cardiolog, destul de renumit in Cta si are cabinet la aceeasi locatie. Daca suni sa spui ca suni din partea mea, Kristina Deppner, ca esti prietena de/a mea. este nemaipomenita si foarte sufletista si asistentele ei la fel. La ea am gasit ajutor oricand si fiyic si moral. Cand ai bebe si copil mic vine si acasa fara nici un fel de probleme. O recomand cu toata increderea.
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
ela2004 spune:
Buna seara...
Eu am intrat sa va spun ca azi am facut in sfarsit HSG cu dr. Balasa la spitalul din Medgidia..si pot spune ca ma bucur ca am scapat.. M-a durut atunci cand mi-a introdus substanta de contrast, dar acum mi-a trecut..Intr-adevar este o durere suportabila, ca o prima zi de ciclu, dar una dintre cele mai dureroase.. M-a luat si putin cu ameteli si cu o senzatie de voma, dar asta poate si datorita faptului ca am rezistat pana la 13.00 nemancata si nebauta..Oricum, ma bucur ca am trecut..Maine aflu si rezultatul, dar din cate mi-a spus asistenta se pare ca am trompe bune..Dar va tin eu la curent cu ce-mi va spune doctorul..
Andicu, asteptam vesti de la tine si pana atunci .
Angeliques dulci si pentru tine, pentru ca esti o curajoasa, dar sa vezi tu ce o sa uitam de durerile astea cand o sa avem langa noi un ...
Madaluta o sa ma interesez si eu de un pediatru bun..penjtru ca am o colega la servici care are doi copii mici si stiu ca este multumita de medicul ei...
Acum va spun noapte buna...si la toate fetele.
cornelianeli spune:
ela curajoasa un ,gata ai facut-o si pe asta
madaluta am intrat si eu pe mailul comun ,e ok si am sa trimit si eu ghidul de infertilitate acolo
andicu ai ajuns?da-ne o veste.eu cred ca m-am incurcat in date abia la sfarsitul saptamanii ar trebui sa faci testul,nu?
tin pumnii
la toate fetele
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
ioana_p76 spune:
'Neata fetelor!
Ela, multa bafta la rez. HSG!Iti tin pumnii sa fie OK!
Andicu, ceva simptome?? Ma rog in continuare pt. tine!
Angelique multi sa nu mai doara injectiile! hai ca mai ai putin!
si pentru restul fetelor!
mami2 spune:
Cu riscul de a fi "off topic" va intreb pe voi fetelor pentru ca stiu ca voi o sa imi raspundeti! De cate ori am postat la Analize de tot felul nu prea am primit raspuns. Deci azi mi-am luat rezultatul de la Synevo pentru Chlamydia si mi-a iesit asa
-Anticorpi Chlamydia trachomatis Ig A - negativ
-Anticorpi Chlamydia trachomatis Ig G - pozitiv
iar valorea de referinta este negativ , la ambele. deci primul ar fi bun dar al doilea??????
Ce inseamna asta?? A avut vreuna dintre voi asa ceva??? Pana joi cand o sa ajung la medic nu mai rezist. Din ce am mai citit pe net inteleg ca e foarte periculoasa aceasta bacterie.