Informatii utile Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
gabiu spune:
blondiemonyk, spitalul din port e curat si atat, in rest e spital. Personalul e deosebit de amabil, iar dr are cam 40 ani si e ok. Eu il cunosc de vreo 5 ani si poate nu sunt obiectiva ( mie-mi place), poate iti spun fetele pareri, chiar sunt curioasa daca are cineva ceva de rau de spus.
gabi10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
daniela76 spune:
buna, fetelor,Dr dantes este un barbat bine, zic eu, are putin pana peste 40 ani si este glumet. Spitalul arata jalnic, dar tu ai treaba doar la radiografie, unde este ok, pe mine HSG m-a costat 80.00 ron plus inca 20.00 cat i-am dat radioloagei, in schimb mi-am cumparat singura solutia de contrast care a mai costat inca 50.00 ron. la primul HSG , am asteptat sa intru aproximativ 3 ore, timp in care am tinut doza de contrast, in mana, la caldura. Dupa ce am intrat i-am dat doctoritei sticla si ce credeti... a scapat-o din mana si tandari s-a facut, ma apucasera toti nervii, dupa ce am asteptat atat, aveam si emotii...norocul ei a fost ca mai aveau in spital asa ceva si s-a rezolvat problema.
danielal
andicu spune:
Mada, multumesc mult c-ai sunat!esti o scumpa!
Ela, bafta multa luni! sper sa iasa bine hsg-ul!
Va pup si eu pe toate si we placut!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
AngeliquedeS spune:
Buna fetelor, am inviat si eu putin si va scriu. Mai, mi-a fost intr-adevar foarte rau, frisoane si ameteala, exact ca la o gripa din aceea urata. Bineinteles, fara febra. Azi am facut 5 fiole odata, daca nu mor azi, inseamna ca este bine. Un lucru bun este faptul ca injectiile in sine nu ma mai dor atat de tare
In legatura cu dr. Dantes am auzit si eu pareri bune de la mai multe colege de-ale mele (avantajul de a lucra intr-o institutie cu 90 de femei).
Un we placut sa aveti!
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
dana p. spune:
Blondiemonyk, cred ca sunt cea mai veche dintre aspirantele din Constantacare am mers foarte mult timp la cab. Dr. Dantes si pot sa-ti spun despre el si bune si rele.Dar eu zic ca primeaza mai mult faptele bune decat cele rele pe care le-a facut mai mult pentru paciente.Asa cum ti-au spus si fetele este haios si poti vorbi cu el deschis ce te framanta, are in jur de 44 de ani si arata bine
.
Dana
Poze
ela2004 spune:
Seara buna la fete...
Din cate observ sunteti foarte ocupate wk-ul asta si..e de bine..
Daniela spune-mi si mie daca substanta de contrast care ai cumparat-o pentru HSG s-a numit si la tine Odiston? Pentru ca eu am cumparat-o cu 10 ron si nu-mi dau seama de ce tu ai luat-o cu 50 ron.. Este altceva??
Blondiemonyk sa stii ca de fel sunt asa mai "barbata", dar asa imi place sa ma "pisicesc" aici cu voi.....
la toate ca va ganditi la mine..
Bine ai venit Dana pe la noi... si mult succes in ceea ce intreprinzi..
Aaa..si sa nu uit de tine Angeliques sa te ca poate ajuta... Esti o curajoasa...si meriti o
de la mine..
cornelianeli spune:
buna dimineata
eu am fost la nunta sambata si ieri am dormit toata ziua
dana bine ai revenit
andicu ai facut testul in dimineata aceasta?tin pumnii stransi stransi pentru toate fetele
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
AngeliquedeS spune:
Buna dimineata, fetelor. Mi-ati lipsit foarte mult in week end pentru ca am cazut in butoi adanc, adanc de tot, si am plans si m-am ofticat, noroc cu fetele de la endometru ca au fost dragute si le-am innebunit pe ele... Ma doare foarte tare spatele de la injectii, de sambata fac cate 5 fiole si mai am si maine si poimaine tot cate cinci de facut, pe urma incep sa scad iar pana ajung la 1. Intre timp am inceput sa am tot mai multa incredere in dr. Morar, cel care imi face injectiile, ieri cel putin pe langa ca eram deprimata si ma durea spatele ingrozitor, m-am dus dimineata sa imi faca noua injectie cu 5 fiole, pur si simplu m-a bufnit plansul cand am intrat in cabinet, a fost picatura care a umplut paharul . Si-a dat seama de starea mea si pur si simplu mi-a pus in brate o cutie cu servetele si da-i si plangi si i-am spus absolut tot ce aveam pe suflet. Nu mi-a spus mare lucru, dar in cuvinte putine si la obiect m-a linistit si am avut curajul sa merg mai departe. Sa ii dea Dumnezeu sanatate, ca are un suflet mare.
Cel mai mult ma bucur ca pe iubitul meu nu il dor injectiile astea ca pe mine, il doare un pic atunci cand i le face dar pe urma nu ramane durerea asa ca la mine. Dotorul a spus ca avantajul lui este ca este solid si inalt, oricum este exact dublu ca mine la kilograme si a spus ca este normal ca pe el sa nu il doara. Dar ca efectul este exact la fel. Deci numai avantajele le resimte el, nu si chinul, ca in cazul meu.
Astea sunt noutatile mele. Bine ca sunteti aici.
Am citit acum informatiile de la cele doua noi link-uri, sunt nemaipomenite, felicitari Cornelia!
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
ege spune:
fetelor puteti sa ma treceti si pe mine pe lista de contact-pt.dr.cristurean?
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Si mie mi-ati lipsit in week-end si ma gandeam serios sa-mi cumpar un calculator, sa pot vorbi cu voi mai des, ca la servici intru pe fuga!
Si acum, am intrat special pentru tine, Angelique,sa te incurajez, ca treci prin niste momente f. grele. Imi pare f. rau ca suferi, dar gandeste-te ca mai ai putin si incepi sa faci din ce in ce mai putine injectii si trebuie sa speri ca vor avea rezultate bune!
Te pupic si daca vrei sa vb. mai mult( ca sa nu fim off-topic) da-mi PM!
Cornelia, ai facut o treaba super cu link-urile de la inceput. Cred ca avem cea mai bogata in informatii prima pagina din toate capitolele!Uite o si un
de la mine!
Va las, ca am multe treaba! Multi pt. toate fetele!