Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

multumesc mult fetelor!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

andicu si eu am intrebat la synevo,in aceeasi zi dupa 14.30 primesti rezultatul ,sambata nu cred....fiind foarte aglomerati si doar o persoana la recoltat...ma interesez si-ti spun
eu am o mie de intrebari pentru tine dar le pastrez pentru mai incolo,pana la primavara avem timp... tu graviduta si eu viitoare graviduta
te pup si daca nu mai vorbim drum bun,sa ajungeti bine toti 3-4 acasa

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andicu... Doamne ajuta, sa fie un inger alaturi de tine!! Sunt foarte emotionata pentru tine si sunt convinsa ca toate fetele sunt la fel.

Am inceput sa ma obisnuiesc cu durerea, oricum astazi am facut pauza, daca a vazut ca ma doare asa rau a spus ca luam o pauza de o zi ca sa se mai obisnuiasca organismul. Deci astazi nu am facut dar si acum simt o jena, acum ma simt ca si cum as fi avut o febra musculara foarte puternica si inca "te tzine". dar maine voi face patru fiole. Sotzul meu nu are nimik! Radea si doctorul.... Dar problema este acum ca sunt groaznic de racitaaaa.... Nu mai pot, atat imi mai trebuia...

Rezultatul la bHCG se da in aceeasi zi, dar fiind sambata.... nu stiu ce sa spun...

Off topic (nu ma pot stapani): pe 1 decembrie plecam pentru o saptamana sau chiar 10 zile la munteeeeee....

Pupici,
Angelique

pozele mele
povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineta!
Andicu: sa dea DD sa fie totul bine si saptamana viitoare sa ne dai vestea cea mare!!!
Angeliquedes: hai ca mai ai putin si termini....parca in ultima zi faci 5 fiole? nu? Tin pumnii pentru rezultatele din urma tratamentului!
Nu mai vine nimeni cu o veste.....ceva...
Va pup! O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

gabiu: spune-mi si mie : crezi ca au ajutat cu ceva instilatiile in obtinerea sarcinii? Stiu ca parerile sunt impartite si vreau sa aflu si opinia ta. Sarcina usoara si bb sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

maria08 sunt convinsa ca nu au ajutat la nimic instilatiile, lucru confirmat de laparoscopia care le-a urmat si unde mi s-a desfundat trompa care parea infundata la HSG. Apoi am aflat ca metoda este invaziva si neacceptata de majoritatea medicilor. Acum depinde si de gravitatea problemelor, daca ai tropme foarte subtiri poate ca metoda da rezultate, dar daca sunt infundate ma indoiesc ca rezultatul va fi cel asteptat.
Si ca sa te "incurajez" iti spun ca aceeasi trompa s-a infundat 2 ani mai tarziu, iar pronosticul a fost ca se va infunda la loc!
Dar uite ca DD a vrut ca eu sa ovulez cu precadere cu ovarul cu trompa buna, si pana la urma s-a prins un bb mic.
te pup, sper sa alegi ce e mai bine pt. tine si sa ai rezultate cat mai curand

gabi

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

instilatiile sunt considerate depasite, intr-adevar, in alte tari nici nu exista asa ceva. insa la mine au functionat

Mergi la inceput

Buna dimineata.

Azi am facut 4 fiole de aloe vera. Ce este interesant este ca m-a durut cand mi le-a facut dar acum nu ma mai doare spatele, ca si cand nu mai am nimic. Poate s-a obisnuit corpul cu ele, nu stiu ce sa spun. Maria, cand ajung la 5 fiole odata, raman pe 5 fiole 5 zile dupa care fac iar 4, 3, 2, 1 si gata. In total 13 zile. ACum in schimb am frisoane. Nu stiu in schimb daca frisoanele sunt de la aloe vera sau de la gripa care m-a apucat. Mi-a spus ca de la aloe vera se pot face frisoane cand se injecteaza 4 sau 5 fiole, dar eu nu mai stiu.

Doctorul mi-a mai spus ceva. Ma plangeam ca mi-am luat temp bazala si ca cea mai mare temperatura pe care am avut-o a fost 36,2. I-am spus si ca doar de vreo 4 ori in viata am avut temperatura mai mare de 38 si a spus ca este foarte rau ca e asa. Mi-a explicat ca temperaturile mici se datoreaza imunitatii foarte scazute a organismului. Temperatura ridicata inseamna anticorpi multi care lupta cu diferitele infectii. Daca organismul face la un moment dat temperatura mare, este semn ca anticorpii se lupta cu boala si o inving mai repede, decat daca e scazuta temperatura si duci boala pe picioare mai multe zile pana se vindeca de la sine.

Cam astea sunt noutatile.

Pupici,
Angelique

pozele mele
povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

GABIU , instalatiile pe care le-ai facut initial, le-ai facut pt desfundarea unei trompe? Si unde le-ai facut? Sunt mai naspa ca HSG? Care sunt efectele unor instalatii? Intreb si eu ca n-am prea auzit multe despre ele .Mersi mult !

Mergi la inceput

Instilatii si HSG sunt unul si acelasi lucru? Sau sunt doua chestii diferite? Imi explica si mie cineva? Va rog, nu aruncati cu rosii...

Pupici,
Angelique

pozele mele
povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput