Informatii utile Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ioana_p76 spune:
Buna dimineata!
Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri !
Ce ma bucur ca, orice problema am avea, ne gasim aici raspunsuri intelegere si sustinere! Nu-i de mirare ca am devenit dependenta de DC, cum vin dimineata la munca primul lucru pe care-l fac e sa vad ce mesaje noi au aparut!
V-am mai intrebat intr-un mesaj, ce credeti, din ce cauza m-o durea burta aproape in continuu de cand am facut verificarea trompelor? ( nu ma doare tare, senzatia ar fi ca atunci cand te doare burta de la frig)O s-o intreb si pe dna dr., dar pana ajung la ea, poate ma ajutati voi!
Madaluta, e o super veste ca boala ta e pe cale de vindecare si poate chiar e mai bine sa nasti natural! Tu de ce vroiai sa faci cezariana, doar din cauza bolii? Cred ca de-abia astepti momentul cand iti vei strange puiul in brate! Tu ne faci sa speram ca poate vom fi si noi odata ca tine!
Andicu, in continuare, ma rog si eu pentru tine sa fii
!
Pupici pentru toate fetele!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cornelianeli spune:
buna dimineata
madaluta nu ai facut analiza anti-TPO?
pentru ca Anticorpii anti-tiroidperoxidaza sunt gasiti in serul de la majoritatea pacientilor cu tiroidita autoimuna
de fapt tu ce analize de tiroida ai facut? TSH-ul cat este?
stiu articolul,este foarte interesant si cred ca tot pe site-ul respectiv am citit ca o sarcina schimba mult o femeie pe plan hormonal,sunt frecvente tiroiditele post partum dar iata si viceversa
DD stie mai bine
ioana nu stiu care ar fi explicatia,poate au fost un pic "fortate" trompele,sau poate ai racit,nu stiu.... pentru toate fetele
andicu ne gandim la tine si iti tin pumnii stransi stransi
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
madaluta spune:
mamacita:multumesc pt sfaturi si pt promptitudinea lor. Este cea mai buna solutie si asa voi incerca. Urmeaza sa vb pe 2 nov cu d-na Lutescu si apoi sa ne intalnim.
Cat despre tiroida mea, stiam multe lucruri de la dr circo, dar nu stiam ce inseamna boala autoimuna pt k nu il auzisem niciodata folosind acest termen. probabil dansul mi-a explicat in termeni mai simpli evolutia bolii, si nici eu nu m-am informatmai mult.Eu din iunie 2005 sunt fara medicatie, si cam tot de atunci am internet, dar nu am mai fost atat de interesata de tiroida, cat de bb. si toata atentia lecturilor mele a fost canalizata spre acest domeniiu...
cornelianeli:cand eram sub tratament si sub observatie medicala imi faceam multe analize, dar din 2005 mi-a spus sa nu mai iau nimic ci doar sa imi repet TSH-ul la 2-3 luni si dc este in regula sa merg mai departe fara tratament.Asa am facut pana ieri si sper k si de-acum incolo.Mi-a zis k ar fi bine sa imi mai fac si in nov un TGP si un FT4,dar e convins k sunt bune si de acum incolo. TSH-ul meu e de obicei intre 2-4.
Mi-a spus insa k boala poate reveni oricand, deci sa nu ma imbat cu apa rece....dar pe mine ma intereseaza sa nu revina acum pana ce nasc..Dupa vom mai vedea...Va fi tot cum va vrea D-zeu...
Madalina 32+
poze,
cornelianeli spune:
madaluta iti doresc sa nu mai ai nevoie de nici un tratament,nici pentru tiroida nici pentru nimic altceva
cred ca esti nerabdatoare sa-l vezi pe bblush,mai ai putin....te-ai hotarat ce nume ii pui? pt bebe
cris cum a fost azi la injectie?
o zi buna in continuare
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
bal_mascat spune:
Buna madaluta,
Asa cum ai citit in articolul de mai sus boala autoimuna inseamna ca stistemul tau imun a dezvoltat niste anticorpi care iti ataca tiroida. In sarcina sistemul autoimun al mamei este mai scazut (altfel nu am putea pastra sarcina), de aceea si atacul anticorpilor asupra tiroidei tale este mai scazut.
Sunt cazuri cand dupa nastere anticorpii raman scazuti si boala trece ca de la sine, dar sunt cazuri in care anticorpii cresc din nou si isi continua atacul. Singura veste buna este ca tacaul este lent in cazul unei vieti echilibrate fara foarte mult stress.
Eu sunt in tabara cu tiroidita Hashimoto si m-am interesat de acest mecanis in sarcina.
Cateva info:
http://www.matefin.ro/brahms/
iti mai dau un articol ceva mai complex despre sistemul imunitar: http://www.boli-medicina.com/imunologie/IMUNOLOGIE-BM-COM.php
bafta
Kerstin spune:
Buna ziua!
As dori sa stiu unde v-ati facut HSG-ul ? Eu l-am facut acum 4 ani dar a fost o intreaga aventura pana am ajuns sa-l fac si cu toate spagile de rigoare am ajuns la 3 mil cheltuiala ... acum e mai usor sa ajungi sa faci HSG?
Multumesc anticipat!
andicu spune:
Buna dragelor.
Multumesc ca va ganditi inca la mine! luni ajung si eu acasa, iar vineri-saptamana viitoare ar trebui sa fac beta hcg .
Mai stie cineva daca la Synevo pt beta hcg iti da rezultatul in aceeasi zi sau se plateste taxa de urgenta pt asta? si daca-l fac sambata,cand primesc rezultatul?
Mada, poate stii tu!? pupici pe burtici!
Va pup si mult succes cu analizele si tratamentele voastre!
Ma bucur ca dna dr Lutescu nu-si pierde comentariile pozitive despre ea si treaba pe care o face!si eu tot la ea ma intorc dupa FIV. Mai ales daca ma aleg si cu un test pozitiv!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
gabiu spune:
andicu eu cand am intrebat de bHCG mi s-a spus ca e posibil sa primesc rezultatul sambata, in functie de cum lucreaza bioloaga probele si nu mi-a zis nimic de taxa de urgenta. E adevarat ca nici eu nu am mai intrebat, dar mi-a dat totusi de inteles ca se poate ( probabil cu ceva dat persoanei in cauza, nu stiu)
Drum bun si fara gropi la intoarcere si bafta multa la test.
kerstin eu mi-am facut HSG cu dr. Dantes la spitalul din port. Am vazut ca pretul este de 1.800.000 ( afisat la cabinetul lui particular) si probabil va trebui sa-i dai un 500.000 si radiologului. Pe mine nu m-a durut ( si am facut de vreo 2 ori operatiunea, plus inca vreo 2 serii de cate 5 instilatii) , iar dr. e un finutz.
Bafta multa, oriunde ai face
gabi10+
madaluta spune:
andicu: rezultatul ti-l da in aceeasi zi,dupa 14.30, dar nu stiu in cazul zilei de sambata...Maine sun, intreb si iti scriu...
bal_mascat:multumesc mult pt explicatii, esti o draguta...
Madalina 33+
poze,
madaluta spune:
andicu: nu se percepe nicio taxa de urganta si costa 280.000 lei....Drum bun spre casa !
Madalina 33+
poze,