Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

daniela, ce bine ca nu te-a durut deloc!
Eu am facut sapt. trecuta test de permeabilitate (am scris detaliile la vremea respectiva)- seamana cu HSG, mi-au iesit trompe permeabile, insa am avut niste dureri groaznice,mai ales seara acasa.Si mie mi-a facut o injectie, dar poate imi trebuiau mai multe
Chiar si acum, la o sapt., mai ma doare burta, ma mai inteapa ovarele. Sau, ce credeti,se poate sa am mici dureri si de la ovulatie?(care ar cam trebui sa fie zilele astea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ioana, doamna doctor a spus ca vom incerca in primul rand natural pentru ca odata vrea sa vada daca ovulez cu stimulare si in al doilea rand vrea sa vada daca nu cumva s-a imbunatatit spermograma sotzului dupa ce s-a lasat de fumat. A spus ca intre doua spermograme trebuie sa treaca cel putin o luna ca sa fie concludent rezultatul or noi pe 21 septembrie am facut-o pe ultima si pe asta o vom face undeva in jurul datei de 10 noiembrie.

Vreau sa facem spermograma dupa ce termina si el cu injectiile cu aloe... Pana incep stimularea o sa termin si eu cu ele, sa vedem dupa aceea. Ultima injectie o voi face eu pe 4 noiembrie si el pe 6 noiembrie.

Va multumesc, fetelor, pentru incurajare, sa stiti ca acum nu ma mai doare asa de tare.

Pupici,
Angelique

pozele mele
povestea nuntii
luna de miere

grafice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mai fetelor.....dar ce repede mi-ati raspuns!
ela, ioana, Angelique , Cornelianeli, mami2 va multumesc si va trimit in schimb cate o floare
Am sa incerc sa comand Maca...daca sunt asa promti...
Eu sunt in ziua 5 si astept cu nerabdare intalnirea cu dr. T de luna asta si apoi refacerea spermogramei la Matei. Poate da DD sa se aflam vesti bune!!
Pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, intru si eu pe fuga, ca tocmai ce mi-am luat rezult. la prolactina si vroiam sa vad si parea voastra: mi-a iesit 9,9, iar val. de referinta: 2,39-25,15. Eu cred ca e bine, dar n-o fi prea mica?
Va pup pe toate si astept parerea voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76

Fetelor, intru si eu pe fuga, ca tocmai ce mi-am luat rezult. la prolactina si vroiam sa vad si parea voastra: mi-a iesit 9,9, iar val. de referinta: 2,39-25,15. Eu cred ca e bine, dar n-o fi prea mica?
Va pup pe toate si astept parerea voastra!

Nu este putin 9,9 atata timp cat 2,39 reprezinta limita minima a normalitatii. Parerea mea

Pupici,
Angelique

pozele mele
povestea nuntii
luna de miere

grafice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salutare..
M-am intors si eu acum de la dr Circo....Era ultima mea speranta pt cezariana...dar mi s-a naruit si ea...
Eu am Hipertiroidie Basedow pe care o tratez de cel putin 6 ani si credeam k din cauza ei imi este recomandata cezariana, dar se pare k un miracol a facut sa se vindece( cel putin pt moment), deci nu mai am motive de ingrijorare in privinta ei. Pe de o parte ma bucur, caci de obicei boala asta este cam "pe viata", dar imi dau inca odata seama k D-zeu face minuni pe toate planurile, nu numai prin faptul k am ramas insarcinata cand nu ma mai asteptam, k am putut duce srcina cu bine pana acum...ci si in legatura cu tiroida mea. Dr nu imi daduse nicio sansa de vindecare a ei in afara operatiei( dar tot nu era o vindecate 100% ci doar ma trecea la hipotiroidie care e mai usoara)...dar uite k s-a putut si asa...
Nu stiu ce sa mai zic....Probabil imi este sortit sa nasc natural....desi si Circo mi-a repetat k dc eu vreau cezariana si simt nevoia sa fac cezariana, sa o fac,dar el nu i-a recomandat-o nici sotiei lui...si a nascut normal de 2 ori...

ioana_p76: dc e in limite normale, inseamna k e normala, nu iti mai face singura griji....

AngeliquedeS:Ma bucur k ai putut vb tot ce te-a interesat cu d-na Lutescu.Intr-adevar discuta altfel cu pacientii informati.Si e foarte bine k pt inceput a luat-o cu o stimulare usoara.Sunt destul de periculoase stimularile si nu trebuie exagerat cu ele si mai ales trebuie monitorizare neaparat.Imi pare rau in schimb pt durerile cauzate de injectii, dar lucrurile durabile cu sacrificii se obtin....
Fie k acet inceput sa iti aduca marea bucurie...

ela2004: wow.... nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi la voi de pe 2 incolo....Va doresc o noua luna de miere, desi cred k o veti avea si fara sa v-o urez eu....

cornelianeli: vezi , k uneori ii putem veni de hac tiroidei...

Andicu:si

Madalina 32+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

ioana este foarte buna prolactina ta,este in valorile normale si acestea depind in functie de fiecare laborator si de unitatile de masura in care sunt exprimate
ela tu stii mai bine,eu sunt doar o fricoasa....fricoasa rau
madaluta super vesti Hipertiroidie Basedow este autoimuna?
de ce nu nasti cu cezariana daca ai indoieli de nasterea naturala? iar vorbeste fricoasa din mine
cris mi-ai dat o idee super sa-mi fac hormonalele de ziua2 inainte sa merg la doamna doctor
te mai doare bratul?
la toate fetele
somn usor

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

cornelianeli: Pana acum nu intalniseam termenul de boala autoimuna alaturi de diagnosticul meu (Basedow-Graves). Si m-ai facut curioasa si am cautat pe net. Am descoperit k, DA, este, alaturi de Hashimodo...Uite aici un subiect intreseant...
http://www.emcb.ro/article.php?story=20040503144311947

Madalina 32+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by madaluta

cornelianeli: Pana acum nu intalniseam termenul de boala autoimuna alaturi de diagnosticul meu (Basedow-Graves). Si m-ai facut curioasa si am cautat pe net. Am descoperit k, DA, este, alaturi de Hashimodo...Uite aici un subiect intreseant...
http://www.emcb.ro/article.php?story=20040503144311947

Madalina 32+

poze,

Credeam ca ti-a explicat dr.Circo totul despre boala ta sau ai apucat tu sa citesti,altfel ti-as fi spus;sorry...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata, fete dragi!!
Intru si eu sa va salut si sa va pup!
madaluata:si eu cred ca DD face multe minuni; uneori chiar acolo unde nu ne asteptam! Felicitari pentru rezultat si o nastere usoara si bb sanatos!
ioana: cred ca e foarte bine atata vreme cat se incadreaza in interval; nu trebuie sa-ti faci griji...
Angeliquedes: cum merge tratamentul? Tot te mai dor injectiile??
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput