Informatii utile Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 15
mami2 spune:
Maria08, Dr. Balasa are cabinet in Medgidia pe langa Spital. Mai intrebi pe acolo, ca trebuie sa mai urci un pic de la spital...
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, nu am reusit sa postez despre vizita de ieri la doamna Lutzescu fiindca am ajuns foarte tarziu acasa. Acum nu imi este bine, ma doare foarte tare spatele si bratul stang , azi am facut 3 file odata. Daca nu m-ar fi avertizat ca este normal sa ma doara, m-as fi speriat foarte tare. Mi-a spus ca la 4 si la 5 fiole este posibil sa apara frisoane. In dimineata asta a inceput si Cristi injectia, a facut prima fiola si el nici nu a simtit-o... Ma rog, el este mai mare...
In legatura cu controlul de la dna dr. Lutzescu am ramas foarte placut impresionata (in fine, in masura in care poti fi placut impresionata de o vizita la ginecolog...) Am intrat exact la ora la care eram programata, nu am asteptat deloc. Mi-a facut fisa si a fost foarte multumita ca aveam toate analizele facute. Mi-a facut eco intravaginal si toata afacerea m-a costat 800.000 de lei. Am avut o discutie foarte placuta, am vorbit cu ea despre tot ce ma framanta si a spus ca i-a fost si ei usor sa discute cu mine pt ca am foarte multe cunostinte in domeniu (Internetul sa traiasca, dupa cum i-am spus si dumneaei).
Despre faptul ca imi vine ciclul normal, lucru de care v-am spus ca ma bucuram, imi faceam iluzii degeaba, mi-a spus ca nici o sansa nu este sa imi vina normal la ovarele mele, care intr-adevar sunt polichistice, mi-a facut si poza la ele , ca sa am amintire. A spus ca cel mai bun lucru pe care l-a facut sotzul meu a fost ca s-a lasat de fumat, pentru ca singurul lucru dovedit stiintific ca ar afecta calitatea spermei este fumatul, restul sunt mai mult banuieli, adik stresul, oboseala, etc.)
Uterul este retrovers, dar nu foarte grav, un fel intermediar intre normalitate si retroversie. Mi-a spus sa iau duphaston pana imi vine ciclul dupa care sa iau clomifen din ziua a 5 pana in ziua 9, apoi in ziua 12, 13 sau 14 sa merg la ea la monitorizare. Atunci va trebui sa ii duc si o noua spermograma. A spus sa avem toata increderea in spermogramele facute la Synevo pt ca o cunoaste foarte bine pe doctorita care le face si le face bine. Ce a spus ea, asa va spun si voua, asa ca va rog sa nu dati cu rosii in mine...
A spus ca vom incerca cateva luni cu stimulare, si daca nu trecem la inseminare artificiala. Daca aveti alte intrebari, va stau la dispozitie.
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
grafice
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by maria08
andicu: asteptam vestea cea mare!!!! Doamne Ajuta!!!
madaluta: bafta la dr. Circo ....sa fie asa cum iti doresti! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
Mai fetelor....dr. Balasa are cabinet privat? Unde?
Mai am o intrebare: a gasit cineva Maca de la Inovatics in C-ta?
E asa liniste pe aici....nu mai spune nimeni nimic??!!
maca comanzi de pe net si vine imediat,angeliquedes a scris ca sunt foarte prompti,a comandat deja de 3 ori
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
AngeliquedeS spune:
Maria, maca o comanzi de aici direct, http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca , in trei zile iti vine coletul la posta, sunt foarte seriosi
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
grafice
ioana_p76 spune:
Angelique, vad ca si tie ti-a placut de dr. Lutescu, intr-adevar, poti discuta cu ea. Si eu am uter retrovers, dar dna dr. mi-a zis ca nu este o problema. Ref. la ovare polichistice, nu ti-a dat vreun tratam (ce inseamna asta, ca ai chisturi?)
Vad ca ti-a dat tratam. de stimulare, mai putin menogon, poate vrea sa vada cum raspunzi (mie mi-a dat si menogon, dar eu faceam IA).Cum i-a iesit pana acum spermograma sotului tau? Ca poate ai spus, dar eu nu mai stiu.Ma gandesc ca nu prea buna, dc face si el injectiile.Ref. la injectii, imi pare rau ca treci prin asa dureri, dar poate da DD si au efect!
Maria08, nu uita de listuta de la incep. capitolului, vezi ca acolo e nr. de tel pt. cab. dr.Balasa.
Madalutachiar ma gandeam ca nu ai mai scris..Bafta la Dr.!
Cornelianeli ce analize ai facut?
Eu azi iau rez. la prolactina.
si pentru restul fetelor!
AngeliquedeS spune:
Ioana, spermograma sotzului a fost asa: diagnostic - astenoteratospermie, adica 70% imobili, 90% forme aberante. Ovarele polichistice se vindeca numai in urma unei sarcini, or cum ovarele polichistice nu ovuleaza, nu are cum sa apara sarcina ca sa se vindece A avea ovare polichistice nu este totuna cu a avea chisturi, practic este o dereglare hormonala, chisturile propriu-zise pot fi si maligne, pe cand ovarele polichistice nu pot fi maligne. Ele se datoreaza foliculilor care nu au ajuns la maturitate pentru a se putea desprinde si atunci raman acolo, lipite de ovare. Eu una asa stiu din ce am citit si am mai aflat de la medici. dar nu se vindeca complet decat dupa sarcina. Dar si dupa sarcina la un moment dat pot apare din nou.
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
grafice
ioana_p76 spune:
Angelique, in cazul asta, daca tot faci stimulare, n-ar fi fost bine sa faci si IA, ca se imbunatateste calit. sperm.,prin centrifugare, ma mir ca dna dr. nu ti-a zis sa faceti IA direct. Poate vrea in prima faza sa vada cum ovulezi dupa tratam. Sau poate vrea sa vada o noua spermograma, poate s-a mai schimbat ceva in bine! Cat timp mai aveti pana terminati tratam. cu injectii, le terminati pana incepi tu stimularea?
a_deju spune:
Buna fetelor!
Vorbeati undeva mai sus de nr de tel al cabinetului dr. Rusa... Va felicit de pe-acum daca o sa gasiti, si daca o sa va si foloseasca la ceva (in cazul in care gasiti, repet). La Rusa nu se fac programari, se asteapta cu orele, intr-adevar burticile avansate au prioritate, si stiu sigur ca nu pleaca de la cabinet pana nu vede pe toata lumea, dar cu toate astea, e un pic anapoda... Asa ca bafta multa de pe-acum celor interesate!
Tino, am vrut sa trimit PM, dar cred ca nu il ai activat.. Ai dreptate, poate daca te-as vedea mi-as da seama daca ne stim au ba, caci dupa id..sorry, chiar nu-mi dau seama. Sper macar sa fi facut impresie buna cand ne-am cunoscut
Deea 31+ , viitoare mami de Eric
PICS
ERIC
dortmund
ela2004 spune:
Salutare la fete dragute..
Fetelor eu sunt bucuroasa ca am primit zborul sotului meu si vine pe 02 noiembrie..De-abia astept... Intr-adevar Cornelia o sa facem sarbatorile impreuna, dar sa stii ca noi de cand ne cunoastem, de 6 ani, si casatoriti de doi, nu am facut niciodata sarbatorile impreuna..si iti dai seama ce sarbatori pregatim.. Poate se lasa si cu surprize, cine stie... Cat despre HSG eu vreau sa fac, pentru ca asa mi-a zis dr. Balasa, ca sa eliminam si trompele sa pot zice linistita ca eu nu am nimc.. Spermograma sotului o sa o refac cand vine, pentru ca sunt curioasa sa vad daca a mai fost ameliorata de la tratamentul cu Branca ursului care l-a facut in timpul voiajului... Aa..si sa stii ca nu-mi e frica de HSG....
In schimb Angeliques mi-e frica de injectii...si sa nu mai doara..
Maria..dupa cum vezi eu sunt pacienta dr. Balasa (el) si are cabinet particular in Medgidia, numarul este cel de pe prima pagina. Daca ai nevoie de relatii suplimentare, sunt la dispozitia ta..
Madaluta pe burticuta si tinem pumnii la doctor.
O zi buna si linistita.
daniela76 spune:
buna, dragelor, vreau sa va spun ca hsg este nu dureros si, pentru cele mai sensibile exista o injectie care amelioreaza de tot disconfortul, dr meu mi-a facut cu 10 minute inainte, si a fost OK, mi-au trecut si emotiile si tot, am facut si inaintea primelor instilatii, urmatoarele au fost urate de tot, le-am facut pe timpul iernii si frigul isi spunea cuvantul. Asa ca daca trebuie, cu curaj inainte!!!
Andicu: iti mai tin pumnii stansi sa se prinda BB-ii
danielal