Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Ma bucur ca aud si eu ceva vesti mai bune, ca isi mai fac efectul tratamentele pentru noi.
Maria08 e bine ca s-a rezolvat problema cu prolactina. Azi am facut si eu aceasta analiza, iar maine dupa-amiaza iau rezultatul. Ce credeti, poate influenta rezultatul faptul ca am baut cafea, ca asistenta mi-a zis ca nu trebuia sa beau nimic. Dar ce sa fac, eu fara cafea nu ma pot trezi
Angelique uite ca ai un motiv sa nu fii suparata cand vine CM daca acum n-a mai fost nevoie de duphaston. Vad ca esti foarte curajoasa, iti doresc mult succes in continuare cu injectiile! Eu n-am reusit sa-l conving pe al meu sot sa le faca, mai ales cand a auzit ca se fac sub omoplat..
Abia astept impresiile tale de la dr. Lutescu si ma gandeam poate ar fi bine sa-i zici de injectiile pe care le faci, desi s-ar putea sa nu fie de acord cu ele.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86647
cititi aici si spuneti-va parerea
ioana iti trebuie un ceai de ginseng tin pumnii sa iasa bine prolactina,ai stat linistita 10-15 min inainte de recoltare?
cris abia astept sa ne povestesti cum a fost la dna lutescu,bine ca nu a mai durut asa rau...

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dimineata fetelor,
cornelianeli, nu am un serviciu foarte stresant, ba chiar mai pot pleca uneori daca ma invoiesc si pana acum nu am avut probleme, multumesc lui Dumnezeu.
maria08, intradevar am rezistat eroic atatia ani si nu stiu cat as mai fi rezistat, totusi am avut sprijin permanent in sotul meu, care a fost increzator ca vom reusi!
Va doresc sa reusiti mult mai repede decat am facut-o noi
pupici la toate

gabi

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli

buna dimineata,
cris nu ma asteptam sa doara asa tare.....oare eficienta e mult mai mica daca se bea gelul de aloe,care e destul de concentrat...

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mi-a explicat care este diferenta. In fiole e gel de aloe vera extract pur, fara alte combinatii chimice, doar apa distilata ca sa poata face solutia injectabila. In gel sunt mai multe minuni, deci e mai diluat. E bun si ala, nimic de zis. Dar cica injectiile subcutanate ajung mai repede in sange acolo unde trebuie.

Nu ii voi spune doamnei dr. de injectiile cu aloe vera pentru ca stiu ca medicii alopati nu sunt de acord cu tratamentele alternative.

Pupici,
Angelique

pozele mele
povestea nuntii
luna de miere

grafice

Mergi la inceput

cris te asteptam sa ne povestesti cum a fost la dr.lutescu

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna seara fetele mele..
Si eu tot la "off topic-ul" asta ma gandesc dar nu se poate sa nu intru sa va salut, si sa va spun ca ma gandesc la voi..
Angeliques te asteptam sa ne povestesti cum a fost la vizita la Lutescu...si te pentru curajul care-l ai cu injectiile alea...
Bun venit la fetele noi, sau mai putin noi.. Imi pare rau ca nu cunosc nimic despre endocrinologi sa va pot ajuta...
Gabiu sa fii sanatoasa si sa ai grija de bebic..
Andicu, inca stau cu pumnii stransi si nu o sa le dau drumul pana nu vii cu vesti bune..
Aa..si fetelor eu am facut prolactina si in ziua 3 care a iesit in limitele normale si in ziua 21, care era un pic peste limita maxima, si mi-a zis doctorul ca nu e nici o problema daca este un pic peste maxim, daca a fost normala in ziua 3. Cica daca sunt probleme cu prolactina, iese marita tot timpul lunii...
Eu o sa sun maine sa vad daca saptamana viitoare ma programeaza la HSG sau nu...si sper sa ma programeze, pentru ca dupa 1 noiembrie vine sotul meu acasa si as vrea sa profit cat mai mult de el, mai ales ca dupa sarbatori pleaca iar..
Acum va spun noapte buna si dulci pentru toate fetele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
Nu stiu ce se intampla, dar mesajul lui Angelique nu apare, desi ar fi ultimul postat. Te asteptam cu detalii de la consultatie, poate trebuie sa mai postezi o data.
pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare...Nu am mai scris de mai multe zile, dar asteptam sa am macar un raspuns "on topic"...Nu il am dar am intrat macar sa va salut si sa va pup
Urez bun venit noilor fete si tin pumnii celor care asteapta rezultate..
Eu azi merg la Dr Circo sa vad ce modalitate de nastere imi recomanda la tiroida mea...Cam am emotii , caci eu as vrea cezariana ....Dar sa vedem.. O zi buna cu multe bucurii...

Andicu:Ce zici?s-au prins ?sau deja s-au tansformat in?Eu zic k DA

Madalina 32+

poze,

Mergi la inceput

buna,
madaluta tu ce probleme cu tiroida ai?
ioana ciudat dar si eu vedeam ca ultim mesaj unul postat de angeliquedeS
cris nu ne mai fierbe scrie-ne
eu astazi imi iau rezultatul la alte analize,sper sa fie ok
ela mai ai putin si vine sotul tau....ce frumos, faceti sarbatorile de iarna impreuna
cat despre HSG am mai citit si eu si am vazut ca parerile sunt impartite,tu vrei neaparat sa faci?
de ce nu-l astepti pe sotul tau,face o spermograma si daca totul e ok la el faci si HSG....nu stiu, ziceam si eu....
eu nu mai fac pentru ca nu are rost,mai ales ca-i dureroasa procedura
va pup pe toate

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

andicu: asteptam vestea cea mare!!!! Doamne Ajuta!!!
madaluta: bafta la dr. Circo ....sa fie asa cum iti doresti! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
Mai fetelor....dr. Balasa are cabinet privat? Unde?
Mai am o intrebare: a gasit cineva Maca de la Inovatics in C-ta?
E asa liniste pe aici....nu mai spune nimeni nimic??!!

Mergi la inceput