Fibrom uterin (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Pentru fetele noi- sunt in Canada- in "provincie"adica in oras mic.dar gasim tot ce vrem, mai putin centre de invatamant si locuri de munca Macao e doar o "diversiune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by arinna

Rosa- eu am facut embolizare, decizia o ia medicul care te recomanda, in general trebuie ajuns la Badea de la Municipal,embolizarea se face tot acolo...Daca cel care preseaza vezica e mare si nu prea sunt sanse sa scada mult trebuie scos, nu poti astepta in asemnea situatie...dar asta numai medicul hotaraste...In general se embolizeaza fibroamele de cativa cm dar au fost si cazuri in care s-a facut unor paciente cu fibrom de 9 cm,care chiar daca nu a regresat a ramas pe loc...

Unii spun ca nu e recomandata celor care vor copii, dar cei de la Municipal spun excat contrariul...






Multumesc mult pentru informatii.Deci ar trebui sa ajung la medicul Badea de la Municipal,probabil cu o trimitere de la medicul meu de aici,nu?Si abia el o sa-mi dea trimitere pentru embolizare,nu?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sylvya spune:

buna fetelor!!
am si eu problema voastra ( fibronul)
as dori niste informatii :
cat dureaza operatia?
cata spitalizare?
cum se face rezervarea?
cat costa ?
la ce spital ati facit embolizarea ?
efecte secundare ?
efecte pozitive?
daca e cineva care a nascut dupa operatie sa ne zica si noua:
cum a decurs sarcina ?
daca au fost ceva problemea cam care au fost alea ?
cumn a decurs nasterea?
si daca totul a fost ok . cum se simte bebelusul ?
va multumesc anticipat !!!
si apropo bravo moderatorilor & succes in continuare
fain si important sait
pa pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Rosa,ai putea sa-l suni direct pe mobil , in general e amabil desi foarte ocupat...iti mai pot spune si fetele care au mai fost la el...Nu cred ca trebuie trimitere, iti face el pentru embolizare daca e cazul, dupa ce te vede...Din cate stiu se poate face embolizare si cu trimitere de la alt medic dar el e cel mai potrivit sa hotarasca...mai poti discuta si cu Dorobatz direct- cel care o face- la radiologie, angiografie...Ei sustin ca o fac in special femeilor care mai vor un copil...Oricum,daca pot fi scoase fara riscuri nu e rea nici operatia, embolizarea pe mine m-a cam traumatizat si am vazut ca e descrisa pe siteuri straine ca foarte neplacuta pentru pacient.Nu stiu de ce ai nostri o bagatelizeaza asa.Durerile sunt foarte mari cateva ore dupa iar psihicul la pamant.
Eu nu aveam de ales, altfel imi scoteau uterul asa ca am incercat.

Feteor sunt racita rau - iar lipsesc de la ora de engleza. Am dormit numai trei ore, imi curg ochii,nasul, sunt din ce in ce mai rau.
De ce mi-o fi facut antigripalul daca i-am spus ca sunt racita ( ieri nu se prea vedea), la noi stiu ca nu e bine. A inceput sa ma doara si mana dar numai daca o ridic - insa nu s-a inrosit ca altadata.
E o zapada pura pe-aici- o placere.Bine ca inca nu bate vantul rau.
Va pup - incerc sa dorm putin sau sa zac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Fetelor, m-a speriat de-a dreptul mesajul cu Tutunaru. Nici macar nu am inteles cine il trimitea si ce a fost cu aceea serie de mesaje in lant, postate de moderator??? Se vede ca sunt noua pe aici!
Cat despre Tutunaru, fetele care-l cunosc, ce parere aveti de subiectul postat de pacienta din Italia?? Pana acum nu am auzit de nici un doctor sa fie asa controversat ca si asta, cand omul lui Dumnezeu, cand diletant. Pai cum e pana la urma??Of, of, internetul asta...MadaS si Mada28, nu ziceti nimic? Ajutati-ma si pe mine sa ies din ceata vizavi de medicul asta daca tot ma dau pe mana lui!
Arinna, sa inteleg ca esti in perioada de acomodare la aerul canadian? Multa bafta si mai ales multa sanatate!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Teonikol, mesajele postate de roxanaz mai sus provin de la alt subiect unde discutia era tot despre fibrom, l-a inchis pe acela si a copiat mesajele aici.

Oana_B

Donatii - Craciunul Bunicutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Oanalumultumesc mult..........

Rosa, eu am vb cu dr. Dorobat specialist in embolizarii (a fost de multe ori in Franta la specializare), este un tip tanar, amabil si sta de vorba cu tine fara nici un fel de problema.Nu se supara daca il suni inainte.Personal a fost o placere sa intalnesc un tip ca el....din pacate nu m-a putut ajuta datorita chistului pe ovarul drept care nu cedeaza.M-a trimis la dr. Badea (dansul are si cabinet particular), mi-a explicat ca ar fi bine sa vb cu dansul, sa ma examineze si dupa ce primesc o evaluare de la dr. Badea (are incredere in parerea dansului, din cate am inteles lucreaza mana in mana) atunci vedem ce este de facut in legatura cu embolizarea.
Cam atat din experienta mea in legatura cu embolizarea.

Pup toate fetele,
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sylvya spune:

voi ma speriatzi .ce e bine pana la urma ?e chiar asa durerosa embolizarea asta ?
ba ca e buna ba ca nu e buna . ma-ti dat peste cap nu stiu ce sa mai cred .

eu as vrea sa iau o hotarare cat mai repede si credeam ca embolizarea e cea mai buna solutie, imi doresc un bebelus .
de asta va rog hotaritziva si voi ce e bun si ce e rau

e cineva online acuma care a facut embolizare ? sa ma lamureasca si pe mine ?
daca da sa imi raspunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Salutari la toate, vechi si noi!

Arinna, ma gandeam eu ca Macao e pt derutarea adversarului. Sa stii ca si Alisuca e racita (suparare mare in casa...), se pare ca urmam noi. Am citit si eu, ca lichidele ajuta f mult, bea apa, ceai, supa. Incearca cu Benylin, face minuni cand esti asa cu ochii plansi si nasul cismea. In rest traditionalele ceapa, usturoi, citrice, stii tu.

Mioritaus, ma bucur de vestile bune, Domne da sa se molipseasca si celellate fete.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Arinna,cum te stiu o adepta a tratamentelor naturiste, pot sa-ti spun ca la mine a mers bine cu echinacea. Dar am luat de la primele semne, nu am avut asa simptome. Am facut o cura de 3 saptamani, apoi trei saptamani pauza si din nou trei saptamani echinaceea. Sper sa dea rezultate.Se va vedea cand vine frigul ca acum e cald de-a binelea.

Sylvya,nu stiu ce sa-ti raspund.Daca vrei un bebi cred ca cel mai bine e sa te sfatuiesti cu medicul.

la toate fetele
Oana

Mergi la inceput