Fibrom uterin (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Dragele mele, Madaline,
Cred ca si eu o sa incep de luna asta pe sfarsit, Diphereline. Mi-ar ajuta daca mi-ati spune cum se face si ce v-a mai spus doctorul sa faceti/sa nu faceti pe perioada medicatiei(ca tratament nu pot sa-i zic!). La mine va fi mai grea comunicarea cu el, eu fiind din Ardeal. Vreau sa il sun zilele astea pe T sa-mi spuna de unde pot lua medicamentul si toate detaliile dar mi-ar fi mai usor daca am vorbi intre noi despre asta si inclusiv de efectele adverse sa mai comunicam asa, pe parcurs. Mada28 sa inteleg ca esti deja la finalul celor trei luni? cand urmeaza laparo? E bine ca o sa trecem impreuna prin aceasta perioada. Stiu ca exista pe acest site si subiecte referitoare la dr. T si la laparoscopie dar cred ca ar trebui sa ramanem la acest subiect, motivul laparoscopiei si al tratamentului tinand in cazul nostru de fibrom.
Mada 28, ma gandeam sa merg la un al treilea doctor, sa vad care ar fi a treia parere vizavi de laparo sau clasic in cazul meu. Oricum Diphereline-ul veau sa-l fac tocmai pt a mai scapa de risc. Ma gandeam sa merg si la Badea( Noela parca zicea ca e bun). Mada28, poate ma ajuti cu ceva informatii despre doctorii la care ai fost tu, macar sa nu mai bat drumul Bucurestiului degeaba. Eventual prin e-mail.
MadaS, cum e durerea de chist ca pe mine ma doare inca de pe timpul sarcinii pierdute, destul de tare in dreapta, o fi ovarul??
Noela, daca inca mai incerci pe naturiste, am auzit azi ca si argila ar fi buna, nu mai retin daca s-a discutat aici. Eu cred ca o sa iau si din asta pana incep Dipherelinul, ma gandesc ca mai curata organismul.
Fetelor, chiar ma gandeam ca ar merita o statistica facuta pe cazuri de fibrom,tipuri, tratamente, sarcini, etc. Eu sunt profa de mate (statistica) si ma gandeam ca daca mai am energie dupa ce scap de lupta asta, sa fac o analiza (rezumat) a cazurilor vizavi de tratamente incercate, poate va ajuta altor fete. Dar pana atunci sa ne ducem propria lupta cu succes!
Va pup pe toate si sa tinem aproape!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Fetelor, am promis ca revin cu rezultatele analizelor.......DRAGELOR, AM SCAPAT DE FIBROAME....sunt pur si simplu naucita, nu stiu ce sa zic , ce sa cred......
Sa va spun cum am aflat....trebuia sa merg dupa 6 luni la control cu steriletul Mirena...am mers la Medicover si am facut o eco transvaginala....dr. care a efectuat eco, mi-a zis ca am un chist seros pe ovarul drept de 4 cm, de chisturile Naboth nu mi-a pomenit nimic, de fibroame nici atat si nici de endometru(la acest dr. nu am mai facut eco transvaginala), mi-a mai spus numai ca este deplasat un pic steriletul.In mintea mea, imediat am facut legatura intre deplasarea steriletului cu sangerarile de lunga durata.Am iesit de la Medicover sa dau repede telefon dr. care mi-a inserat Mirena.Dansa m-a programat la o alta eco dupa o saptamana si intradevar spre surprinderea mea uterul arata foarte bine, NICI VORBA DE FIBROAME iar steriletul este cat se poate de la locul lui.Sangerarile de lunga durata este posibil sa le am de la neadaptarea organismului cu steriletul.Dr. ca sa ma linisteasca, mi-a aratat pe ecranul televizorului fundul de uter si pozitionarea steriletului aproape de acest fund.Mi-a spus ca daca ar fi fost mai sus imi perfora uterul.Sangerarea de lunga durata este o reactie adversa pe care o poti avea si pana la 1 an.Am luat si rezultatele de sange iar anemia si-a revenit destul de bine dupa hemoragiile suportate de la 32 de ani si pana acum 6 luni (pt fetele care nu stiu , am implinit 38).Asa ca am de gand sa suport inca 6 luni sa vad daca organismul de obisnuieste cu steriletul, daca alte fete au putut, trebuie sa pot si eu.

Fetelor, nu stiu daca ar trebui sa incercati si voi acest sterilet...intradevar el se recomanda celor care au deja o nastere insa poate va interesati la dr. si mai exista o speranta in plus.Am mai intalnit pe forum la FEMINA INTIM fete care au avut intai sterilet si pe urma au ramas insarcinate.

Acum pt. fetele noi posesoare de fibroame, vreau sa le intreb daca a incercat vreuna refelxo........si cu aceasta metoda se deblocheaza niste campuri......

Va mai scriu in cateva zile....
Noapte buna,
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Miorotza, FELICITARI!!!!!!WAW !!!!SUPER VESTEA !!!!SAU SA ZIC CA DEJA MOS NICOLAE A VENIT LA TINE??????ORICUM MA BUCUR PENTRU TINE!!!
Ai scapat de fibroame si anemia nu-ti mai pune probleme.Excelent.Acum linisteste-te si bucura-te din plin de sarbatorile care bat la usa.Meriti.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Asadar, din nou o veste buna! Miorita, ma bucur mult pentru tine! Vedeti, totul e ca pana la urma sa gasim calea care ni se potriveste! Cat despre sterilet, inainte de sarcina, nu stiu, depinde si de varsta. Eu am 33/34 deci nu cred ca am timp sa astept efectele unui sterilet. Despre reflexoterapie, am auzit dar am incercat doar eu singura sa-mi fac, nu m-am dus la un specialist, dar e aceeasi problema, cere timp si nu sunt dintr-un oras in care sa gasesc specialisti buni. Nu ca nu as avea rabdare, dar atata vreme cat rezultatele nu sunt garantate, mi-e frica sa nu pierd timp pretios si sa complic problema. Prefer sa fac si tratamente naturiste dar in paralel. Oricum e caraghios, pt. ca eu eram dintre aceia care preferau sa stranga din dinti decat sa ia un medicament iar ceaiurile si leacurile babesti pt chestii usoare le luam din placere. Nu sunt deloc pt medicamente si tocmai eu am ajuns pe calea Dipherelin-ului! Dar ce sa mai zic as face orice ca sa fac un copil sanatos!
Sa mai auzim de bine si la altele! Imi doresc mult, ca pana la urma, intr-un fel sau altul, toate fetele de aici, sa ne imploinim visele!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

miotitza, hai ca m-ai dat pe spate!!!uite cum ma faci tu sa ies din barlog!
pai asta e un lucru extraordinar. daca iti amintesti prin luna iulie facusei o eco din care rezulta ca fibroamele crescusera un pic si erau vreo 4(?) buc din care cel mai mare ceva in jur de 3 cm. tot atunci ti-am spus ca e posibil ca fibroamele sa dispara datorita progesteronului eliberat de mirena. lucrul acesta mi l-a spus o dr., si mi-a mai zis ca atunci cand a apraut mireana, a fost folosit prima data in Timisoara special pentru tratamentul fibroamelor. nu pot decat sa ma bucur ca a avut dreptate.adica, chiar e un succes ca in 4 luni sa dispara fibroame de 3 cm, e ceva!

ar fi bun si pentru oana...

fetelor eu nu prea ma mai bag pentru ca nu am noutati in ceea ce ma priveste, doar ca am primit in plus de la dr. homeopat un remediu numit "luteinum- corp jeune"...incercam o negociere cu endometrul...daca inainte cu ajutorul klimaktopaltului am scapt de junghiurile si durerile de sani si ramasesem doar cu sensibilitate la atingerea mameloanelor,de cand iau luteinum nici pe acestea nu le mai am, parca s-au mai "dezumfat" un pic, e bine in orice caz...
din ianuarie voi incepe din nou asediul fibroameleor daca nu apar modificari in bine.
sa nu va suparati pe mine ca nu mai intru asa des,si sa interpretati tacerea mea ca pe indiferenta, pentru ca nu este asa, vreau doar sa ma mai detasez un pic,imi incarc bateriile pentru sarbatori.

ma bucur pentru fetele curajoase, si le tin pumnii!

un pupic tuturor de Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Fetelor, am o mare rugaminte. As avea nevoie de nr. de telefon al dr. Iulian Badea. Cred ca unele dintre fete au fost la el. Stiti voi, eu sunt cea cu doua pareri si o vreau si pe a treia ca sa ma scoata din infern sau sa ma afunde si mai tare. Ramane de vazut.
Am doua telefoane de la cabinet, cel mai nou este 3176866 dar nu raspunde!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Teonikol
Chistul meu se pare ca prima data a aparut la o ecografie in martie, dar doctorita nu a stiut ce poate fi...tinand cont ca dr era din categoria "debutante" eu nu i-am dat importanta celor spuse.
toata primavara si vara nu m-a durut asa tare,rar apareau dureri si suportabile,dar in octombrie nu stiu ce l-a apucat, cred ca am avut un exces de hormoni estrogeni atunci, si sanii se umflasera si erau durerosiinainte de ciclu. Iar chistul ma durea ca o torsioune, ca si cum cineva impinge sau trage sa faca loc printre organe...probabil crestea si...impingea singur in organele vecine sa-si faca loc in spatiul stramt si asa...mai e si un fibrom de 4 cm in aceeasi parte. Aveam si niste intepaturi cumplite..Oricum , daca durerea aparea noaptea ma trezeam ca la durere de masea, si nu puteam sa adorm pana nu luam un antiinflamator.Luna asta parca a fost mai bine, am schimbat si tratamentul homeopat. medicul meu homeopat mi-a spus ca daca fibroamele raspund bine in cea mai mare parte la acupunctura, nu la fel sta treaba cu chisturile endometriozice, ele sunt mai putin sensibile la acupunctura, doar homeopatic mai pot fi pacalite.Pe 12 dec merg la ecografistul preferat al dr T- la dr Iosup si voi vedea cat mai are fibromul, cat mai are chisitul.Dupa acesta ecografie, vreau sa discut cu dr T despre inceperea trat cu Diphereline pt ca daca mai am o luna de durei cum a fost octimbrie...clachez nervos.Tin sa-ti spun ca eu am mai avut luni intregi de dureri date de necrozarea fibromului, sunt cred singurul caz (parca Noela de asemenea) cu fibrom necrozat. si sa vezi acolo dureri, cu febra...
Nikol, nu are sens sa-l deranjezi pe dr T pe telefon pt a afla locul de unde se ia cel mai ieftin Diphrelinul, sunt atatea fete care au facut tratamentul si-ti pot spune unde au fost trimise de dr sa-l procure. Incerc s-o sun in seara asta pe o prietena care a facut tratamentul recent sa-mi dea nr de telefon al farmaciei (undeva pe Stefan cel Mare am inteles)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Eu am mai fost pe aici pe cand eram mandra posesoare a unui singur fibrom de 2 cm.Ieri insa am facut o ecografie abdominala si au aparut trei fibroame,nu unul.Va scriu exact ce mi-a scris doctorita:nodul fibromatos submucos anterior 22 mm, la al doilea nu pricep deloc ce scrie, ceva ce incepe cu ist? anterior de 15 mm (poate stiti voi cum se numeste),iar ultimul si cel mai mare - nodul fibromatos anterior fundic 49/40 mm care amprenteaza vezica urinara.Asta s-a vazut la o ecografie abdominala,care nu a fost facuta de un ginecolog,ginecologul nu mi-a zis niciodata ca sunt mai multe fibroame,asa ca m-am gandit sa vad ce parere aveti voi pana reusesc sa ajung la un ginecolog bun.De vreo 6 luni iau Duphaston,dar,dupa cum se vede,fara rezultate.Inca n-am reusit sa citesc tot ce-ati scris voi,dar ma straduiesc.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali-clau spune:

Buna fetelor revin si eu cu ceva intrebari.
Teonikol ai putea sa imi spui si mie cum ai ajuns la doctorul Tutunaru,prin telefon sau ai fost la control.Sunt si eu din Ardeal si am citit numai lucruri bune despre el,am gasit pe net un numar de telefon si adresa de e-mail,dar nu stiu daca sunt corecte.As vrea sa aflu si eu o alta parere.
SA VA ADUCA MOS NICOLAE NUMAI BUCURII SI FERICIRE IN SUFLET!!![

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Teonikol, uite ce numere am eu: 2127809 cabinet ( cred ca incepand cu ora 16) si mobil 0722 295 837 Eu am sunat numai pe mobil si m-a consultat la Municipal.

Uitati un link - daca va intereseaza- despre embolizare si Dr Dorobat, care mi-a facut-o si mie, la recomandarea lui Badea

http://www.topsanatate.ro/article.php/quotopereazaquot_pacientii_prin_arterele_mainii/?id=23113

Mergi la inceput