Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 26
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lullabay
A nascut Eloise!!!!!!!!!!!!!!!Revin imediat cu detalii ca plange buzuka!
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
am citit bine?????????????
Edit: FELICITARI, ELOISE!!!!!!!! Sa iti revii repede si sa te intorci la fete cat mai curand! Iar bebe sa fie cuminte, sa pape bine si sa creasca mare, sanatos, frumos si sa va aduca numai bucurii...
N-a mai avut rabdare sa o astepte pe dr...
PS--si eu ii povesteam de castane coapte

lullabay spune:
Ce de-a emotii m-au luat cand am citit mesajul lui Eloise...l-am primit dimineata la 9..si cum am avut noapte alba..stiti voi din ce cauze :))) ii injuram pe astia de la Orange ca imi dau mesaje asa dimineata..si cand am citit nu imi venea a crede...
Inni si Infarixul era hexa?Pt ca stiu ca exista un hexa pe piata...sa ii intepam o singura data..de la Gsk oare?
Stefan Andrei
mexxa spune:
Eloise...FELICITARIIII sa fiti sanatosi si refacere cat mai rapida
ma bucur ca sunteti bine...te asteptam acasa..pupici multiii
_
mamica de ingeras lupator
poze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
ramomar spune:
eloise wowwww, felicitari pentru bebe, sa creasca mare si s afie sanatos!
microbu
tare frumoasa bebelina ta. Bine ati revenit!
itzy
bine ca ne-ai dat un semn de viata, cam lunga a fost absenta ta, dar te intelegem, ai un scop nobil.
ehe si acum mamicilor singure acasa daca tot am vazut ca va plangeti, acum sa incep si eu: si pe mine ma apuca batu cateodata ziua. Sunt tot singura cu asta mica(sotul la serviciu in fiecare zi, iar parintii si socrii sunt la 50km de noi, asa ca...huta -huta toata ziua), care numai ziua urla, noaptea doarme (norocul meu) si motaie in brate, incat o sa ajung o cocosata, nu ma mai tin spatele.
Dar totusi ieri seara am evadat la coafor, m-am facut si eu frumoasa, a fost bine caci m-am relaxat putin, dar am si stat ca pe spini la sfarsit, tot sunam sa vad ce face asta mica si culmea: a fost cuminte si a dormit (ce mai ii place cu tati
)
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
amarantina spune:
Si eu m-am gandit la Eloise azi-dimineata, chiar voiam sa-i spun ca bebe mai are 3 zile de asteptat, si cand colo n-a mai vrut sa astepte. Felicitari si refacere usoara!
ramomar spune:
am avut si eu un pic de timp (am lasat-o pe Patricia cu tati ei) si am pus niste : POZICI
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
lullabay spune:
Gripo avem patut la fel de la primii pasi:)))
Si suzeta chicco monobloc :)))
Si vad ca si voi ati pus caruselul intr-o parte..noi ne-am chinuit ca ce am gasit era pt patut cu zabrele si nu stiam unde sa il amplasam..si nici nu-mi place e dela primii pasi da are o singura melodie si tb mereu sa invart de cheita ca sa cante..are cineva carusel cu mai multe melodii si evnetual lumini?care canta si cate 10 minute?ca vreau si eu asa..nu mereu sa ma duc sa invart de cheita..ca nu am rezolvat nimic..
Mie imi place icoana..si tocami pt ca e veche mi se pare un cadou mai deosebit..si daca spui ca e un om deosebit va sti sa aprecieze valoarea..
Hazul,Microbu felicitari..bine ati revenit acasa!!!!!!
Stefan Andrei
osna spune:
buna dimineata si de la noi
azi sunt mai libera ca e tati de servici cu fluturasul,eu responsabila numai cu lapticul din 3 in 3 ore.ieri am iesit la plimbare si am luat cateva hainute urmatorul numar.suntem mari,ce mai!azi de dimineata a fost cam agitat,are colici pentru ca mami a mancat aseara carnat prajit ca nu a mai putut de pofta.dar matei al meu nu vrea sa bea ceiut de colici sub nici o forma.se calmeaza cand sta la tati in brate.
Eloise felicitari!!!!bebe sanatos si mancacios iar tie refacere usoara.
va doresc un week-end minunat!
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
mexxa spune:
Am primit sms de la scumpa noastra Eloise:
"Sunt bine, am ceva dureri dar sper sa treaca sa ma pot ridica din pat si sa ma mut cu bebe cel tarziu maine".
_
mamica de ingeras lupator
poze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
CristinaGoji spune:
Eloise - FELICITARI! CE SURPRIZA! Sper ca bebe al meu sa aiba rabdare si sa-l astepte pe doctor 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 40+