Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 25
adameasca spune:
'neatza!
Fi-mea ne-a invitat la pary azi noapte, a urlat cu intermitente pana la 3 dimineata. Ce frumos...
Inni, si eu ma declar fan fi-ta, e frumoasa rau. O sa ti-l trimit pe fi-miu in petit la ea, ca nu-i dat.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
matahut spune:
‘Neata!
Noi am facut ieri 2 saptamani!!!!!!!! Avem vreo 4-500 gr in plus si am facut falcute. Papam numai titi si asta destul de des….Adica cam la 2 ore, dintr-un singur bidonas, vreo 80 ml. Daca trec 3 ore, atunci papam din amandoi si tragem cam 140 ml! O fi bine, o fi rau, habar nu avem. Atata vreme cat creste insa frumos nu ne facem griji. Noaptea e cam nasol fiindca se scoala des (adica la 2 ore, 2 ore ½) si cateodata in totiul noptii nu mai vrea somnic, ci conversatii…Dar ne facem noi mari si cuminti?!
Eu m-am captusit cu o raceala de toata frumusetea de la atata dezbracat noaptea…Iesi de sub plapuma, intra sub plapuma etc. Acum imi curge nasul, ma doare in gat si ma simt ca batuta…Sper sa nu ii dau si micutei, care oricum are mucisori daruiti de surioara ei mai mare. Am incercat asa cum m=ati mai sfatuit si voi si cu ser fiziologic si cu apa de mare dar deocamdata stationam la acest capitol. Spre dimineata e mai rau ca nu poate respira si se ineaca. Cand ii curatam nasucul, evident se trezeste si …adio somn. La fel si daca o schimbam noaptea. Dar nu avem ce face fiindca face sigur un caca in toiul noptii si ne e mila de poponetul ei.
Altfel, iesim la plimbarica de la 5 zile in fiecare zi si e foarte bine, dormim de cele mai multe ori (ce-I drept ca n-am facut imprudenta sa ma opresc pe vreo bancuta – stiu de la Ana ca asta era o catastrofa…. si, in plus, ma gandesc ca asa mai dau jos din burtica). Apropo, la 2 saptamani cum va arata burtica? Mie parca la Ana deja mi se retrasese la 2 saptamani, dar nu mai stiu bine. Acum tot mai un pic profilata si mai am 5 kg in plus – din vreo 15-16 kg.
Noaptea mai ales am probleme cu sanii care se umfla de laptic si ma dor rau rau, nu pot sta pe nici o parte, nici pe spate. Tasia, tu mai ai probleme?
Hai ca incepe sa maraie rau….Am cam neglijat-o in ultimele 10 minute!
Pupici,
Marina, mamica de Ana (21.05.2003) si Maruca (29.09.2006)
CamiSol spune:
Buna dimineata !
Sper sa redevin si eu din ce mai activa.Totusi cred ca ieri m-am laudat prea mult cu gogosica si toata noaptea a vrut titica, din ora in ora...si sugea doar cate 5-10 min maxim. Si cum il puneam in pat cum incepea sa maraie.
Oricum ce vroiam sa va intreb...in legatura cu vaccinul antigripal. Stiti daca imi pot face un astfel de vaccin daca alaptez? Sau daca ii pot face si lui bb? Oricum o sa ma interesez si la pediatra dar ma gandeam ca poate stiti si voi.
Pupici
Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
anangel_lexi spune:
Neata!
Maria a sarit azi noapte 2 mese, dar asta pentru ca era epuizata dupa ce ieri a urlat de la 16 la 24!
Inni, deci nu avem cercelusi identici:))
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
gripo spune:
SANDRA SI HAZUL, BINE ATI REVENIT CU PRINTESE CU TOT!!!!!MULT LAPTIC SI MUUUUUULTA RABDARE!!!
Azi de dimineata la stirile protv l-am vazut pe doctorul meu de la spitalul militar, cel cu care m-am tratat de infertilitate si am reusit sa raman insarcinata....vorbea tocmai de laparoscopie, in care stiam ca e expert....Doamne, ce amintiri, de cate ori am batut curtea aia luuunga, cu speranta in suflet...ei, oricum, sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca tare mult m-a mai ajutat, chiar si cand eu nu am mai crezut, el tot a avut credinta. L-am sunat dupa ce am nascut ca sa-i spun ca am un baietzel, si mi-a multumit de 3 ori ca l-am anuntat si pe el....cati doctori ar mai face asta? As vrea sa-i fac un cadou deosebit, ca, de fapt, copilul asta e meritul lui, ceva legat de Dumnezeu, ca am aflat ca e fff credincios, dar nu stiu ce. Am acasa o icoana veche, cam urata, ca de, e veche, eu i-as da-o p-aia, lumea zice sa-i cumpar una de argint, si eu nu stiu ce sa fac. O sa pun o poza cu icoana mea, sa-mi spuneti si voi ce parere aveti, totusi nu valoreaza mare lucru, pana in 10 milioane. Pun mai tarziu poza cu icoana, ca s-au descarcat bateriile camerei, bineinteles, tocmai acum!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
anangel_lexi spune:
Gripo, eu zic sa-i cumperi o icoana si pe langa asta sa-i faci cadou un CD cu poze din prima luna de viata a lui bebe. Ce zici, e o idee buna? Ca si eu as vrea sa-i fac doctoritei cu care am nascut un astfel de cadou.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
gripo spune:
E buna ideea cu poze de-ale lui bebe, am vazut asta intr-un film, aveau un panou cu poze de la fiecare bebe care se nascuse acolo.
Gata, am pus si poza cu icoana aia veche, ce parere aveti?
gripo spune:
ELOISE, ca tu ai ramas omul de baza cu gestionarea listutzei, vezi ca in acpitolul trecut a postat un tatic, cum ca a nascut sotia lui, Bogdan-alyna parca. Sper ca nu te superi ca ti-am zis, .
lullabay spune:
A nascut Eloise!!!!!!!!!!!!!!!Revin imediat cu detalii ca plange buzuka!
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
lullabay spune:
Felicitari Eloise!!!!!!!!!!!Sa fiti sanatosi,norocosi si fericiti!!!!!
Va scriu mesajul pe care l-am primit:
"Vladutul meu s-a nascut asta noapte la 2:20 cezariana cu rahi,are 3900 gr daca am auzit eu bine,apgar parca 10.Eu ma simt destul de o.k.deocamdata.ma bucur ca am fost pe faza cand s-a nascut bebele.Va pup si sper sa revenim repede acasa!"
Nu era scris cu verde
Felicitari
Mamicile pricepute..va rog daca puteti modifica listuta pt Eloise..
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei