Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 24
tasia spune:
Felicitari aramona pt bebe si rabdare gravidutelor care au mai ramas
Noi am inceput sa folosim scutece LIBERO si deocamdata nu am avut accidente cum ni sa intamplat cu PAMPERS, sa gasesc hainutele ude de pipi
mexxa credeam ca numai eu sunt asa anormala, pentru ca mie frig mereu si cand eram gravida dormeam de multe doar in chiloti sau chiar fara
Mario nu riposteaza cand ii schimb pampersul, cand il sterg cu servetelele umede mai se stramba insa cand ii dau cu crema pe la coitze se calmeaza imediat, si face o fatza asa satisfacuta Si tasu' zice "stie el ce e bine..."
Monique_new noi avem scaun de masina-landou si sta foarte bine in el, in parc il scoatem pe bebe in el, il punem pe banca langa noi si doarme dus...iar acasa lui bebe ii place mai mult in leagan (un fel de saniutza) decat in patut.
Vai fetelor mie mila de voi cele care sunteti singure si va ocupati de bebe si de casa... Eu sunt un pic mai norocoasa, mie imi face soacra mancare, calca, face curatenie. EU ma ocup doar de mine si de bebe. Barbatul meu, care sta acasa cu noi, ma ajuta si el destul de mult, desi inainte nu misca un deget in casa. Ne duce in parc, il schimba pe bebe, mai sta cu el in brate... si cu toate astea nu am timp de mine, sa merg la coafor,manechiura, pedichiura....Abia reusesc sa ma duc la shoping si ma suna barbatul sa aduc tzitzile acasa sa dau la baiat papa
Pupici la toti bebicii
mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
itzy-bitzy spune:
Hei mamici!!! Mi-a fost tare dor de voi insa in astea 2 sapt vreau sa va spun ca am fost cam zombi. Nu credeam ca este asa...stiam eu de ce nu ma grabesc sa nasc...ha ha ha
Bebelina noastra e cumintica insa mananca si la 1 ora jumate-2 iar noaptea ma termina chestia asta. Acum m-am mai obisnuit dar la inceput am fost epuizata. Sper sa isi faca un program in timp...
Eu am avut cateva zile si un pui de depresie cred...adica imi venea sa plang asa din senin numai cand vorbeam despre ea, cand o luam in brate, cand o puneam la san, eram si obosita...o mai auzeam si plangand...ce sa mai...plangeam de mila ei, de epuizare, de neputinta...de dragul ei...desi mi-au fost alaturi si parintii si socrii si sotul care este in concediu o luna.
Ziceam ca va povestesc cum a fost nasterea, acum nu am timp insa va promit detalii complete.
Cert e ca incurajez nasterea NATURALA. Eu a doua zi stateam in sezut pe o parte , am luat doar 2 zile diclofenac, iar acum nici nu zici ca am avut epiziotomie. Nici nu mai doare si aproape ca nici nu se mai vede. Eu am fost operata de apendicita si stiu ca m-a durut rau ceva timp, am mers aplecata...acum in schimb dupa o ora eram capabila sa merg fara pb.
Partea mai grea a venit acasa, cand aratam ca un cadavru viu...pentru ca eram numai cu ochii pe asta mica iar eu m-am neglijat la maximum. Stiti ca va spuneam ca inainte de nastere cu o seara eu imi faceam unghiile in dimineata aia ma machiam, ehe...acum acasa nici sa ma pieptan parca nu am timp.
Dar sa vedeti faza intamplarea a facut ca eu am stat intr-un salon in spital langa cine credeti...o stilista/ make-up artist de la Antena 1 si cum aveam toata trusa de machiaj la mine am profitat si in ultima zi mi-am dat fata la intors ca aratam ca naiba. Numai eu stiu ce era la fundul meu de durere cu epiziotomia aia dar ...eram machiata de o profesionista.
Hai ca va mai povestesc eu dar acum nu pot.
Va pup si va doresc bebei sanatosi iar voua viitoarelor mamici nastere usoara
Itzy-Bitzy
si Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu
POZE
Donia spune:
quote:
Originally posted by eloise
Donia, mi s-a recomandat sa imi iau sonda de 16 si/sau 18 just in case... daca n-au la spital, dar am inteles ca au in maternitatea unde voi naste eu. M-am intalnit insa de curand cu o mamica si mi-a zis sa-mi cumpar singurica cea mai subtire sonda pe care o gasesc, caci altfel pot sa-mi puna ei una mai mare si e de rau (OUCH!!!), am cautat la o gramada de farmacii din oras si doar de 18 am gasit. A costat 3.4RON, adik un euro, sau un dolar canadian si jumate .
Acuma-i drept ca mai sunt sonde si de 20 si de 22, etc, poate pana la urma nu strica sa ai una de 18... Dar poate vor avea in spital de 16, e mai omenoasa.
Multumesc pentru pret... parca nu-i prea rau.
Nastere usoara si un bebe sanatos!
Si la fel celor care mai urmeaza, noi suntem cu ochii pe voi!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Susa spune:
Buna seara fetelor...
Multumim de urari pt ziua mea..am petrecut-o tare bine...dimineata la doctor la controlul de o luna(si cateva zile)..BB Lucas are 5400kg , 56cm si e super sanatos...iesim zilnic afara cateva ore(ieri chiar de trei ori am fost) adica mai toata ziua...azi ne-am intalnit cu prieteni prin oras si apoi musafiri pe acasa....
Doctorul mi-a zis ca la fiecare baita sa incerc sa decalotez putica lui BB atat cat se poate...mi-a aratat cum si pare un pic dureros chiar daca BB n-a ripostat....voi faceti asta?
Si eu am incercat toti pampersii de pe piata..pana la urma am ajuns la concluzia ca ii trebuie numar mai mare si acum am luat Pampers active baby 4-9 kg si sunt multumita de el..daca strang bine banda in jurul burticutei nu mai avem accidente
Avem si noi colicii de rigoare dar numai cate o ora pe zi aprox...laptic e din belsug si nu ii dau altceva...
Si eu sunt singurica(fara sot) vine doar in Martie acasa si nici nu si-a vazut BB-ul decat in poze...dar am noroc cu mami si tati care sunt mai toata ziua la mine plus soacra plus gramada de prietene cu BB-usi cu care ies toata ziua de nici nu prididesc sa ma vad cu toate...
Cam astea ar fi noutatile despre noi..si eu ma bucur ca am gasit forumul asta si ca ne mai spunem offurile si problemele...va pup pe toate si sanatate maximna tuturor...
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">poze drop shot
microbu spune:
Buna seara!
Am ajuns acasa cu printesa, suntem ffff bine amandoua.
Va povestesc maine mai multe.
Sandra
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by eloise
Am gasit colaci insa nu si castane... pacat, nu mai mancasem de ani buni. In schimb mi-am clatit ochii pe la tarabele cu antichitati si mi-am cumparat o fotografie veche (colectionez portrete vechi de la inceputul sec. trecut)
Eloise: nu stiu ziua, da' cel putin seara, pe la 20.30 cand am iesit eu de la munci si am trecut pe drumul Palat--P Ros, am vazut multe tarabe de alea cu castane... 30.000
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
inni spune:
quote:
Originally posted by lullabay
inni voi la farmacie la Pentaxim+Engerix..cum e..un singur flacon?adica o singura intepatura?
Sunt 2 vaccinuri diferite : Pentaxim SI Engerix..i se vor face 2 intepaturi copilului.
Engerix-ul e de hepatita
Pentaxim-ul e impotriva a 5 boli..de unde si numele..de penta
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Hazul spune:
Salutare la toata lumea
Pe data de 10/10/06 s-a nascut ingerasul nostru, gogosica Mathea Roana. Azi am ajuns acasa, si promitem sa va trimitem si poze cat de curand. Deocamdata ne obisnuim cu noul program dar o iubim muuult muuult de tot
Multa bafta pentru fetele care au mai ramas!!!
"Take my advise, I don't use it"
Gogosica Mathea 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000
http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png
Hazul spune:
test cu noua semnatura
"I never said it would be easy, I only said it would be worth it."J.C
de Gogosica Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000
http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png