Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 27
mexxa spune:
Se pare ca lui bebe de Eloise nu prea ia pasat de congres...nu a mai avut rabdare...sau so fi gandit Eloise ca daca le vine la pelerini sa nasca si nu o mai avea loc in maternitate,...sa isi ocupe ea locu din timp

_
mamica de ingeras lupator
poze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
Chuny spune:
Am plans cand am citit ca a nascut Eloise ... de emotie ... si de ciuda ca eu am ajuns la termen si inca n-am nici o contractie. Intru in prelungiri si azi abea au vrut sa ma primeasca la control la spital. Eloise, felicitari pt Vladutzul tau !!!
Sibylle
40 +
Pozele mele Poze noi
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Mi-am cumparat o sonda urinara foley de 18, dupa ce am intrebat in 80% din farmaciile din Iasi si n-aveau. Vreau sa spun... m-am ingrozit... arata terifiant... asa de groasa tre' sa fie sonda?HEEEEEEEEEEEELP!
Eloise39+ cu
EU
Virsta bebe[/green][/b]
Ahaaaa. Aia de 16 e mai subtirica, dar nu cu mult.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 39 cu
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by iolanda77quote:
Originally posted by MamiLili
Buna seara!
Iolanda, daca vrei info despre dr Grigore, intreaba-ma peste cateva saptamani, eventual prin PM pentru ca n-am idee cat de des o sa frecventez forumul dupa ce apare bebe...si mai ales daca o sa pot citi din urma.
Draga MamiLili si ieri am incercat sa iti scriu pe Pm, insa imi spunea ca nu accepti mesaje private.
Eu te voi contacta oricum.
O nastere cit mai usoara!
Iolanda, eu primesc PM. Cred ca tu trebuie sa ti-l activezi.
Lili
in sapt 39 cu
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by gripo
Fetele din iasi, se termina in 2-3 zile congresu' si nastetiiiiiiiiiiiiiii!!! tin pumnii sa treceti si peste astea 2 zile de week-end, sa apara si iesenii printre noi!!Mamilili si Eloise.
Si o sa ingrosati si voi randurile celor nedormite, dar fericite, sau poate o sa aveti noroc?
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
Dori, esti draguta! Multumim ptr sustinere!
Lili
in sapt 39 cu
Chuny spune:
Simo, fac bine. Pe la ora 15 merg la spital la un control, iar deseara avem un musafir, pe nashul bebelui. E chiar ziua lui azi si azi e si termenul meu ... dar nah ... bebe asta e tare incapatānat. Eu n-am pierdut nici macar dopul. Sunt o zgarcita!
Sibylle
40 +
Pozele mele Poze noi
MamiLili spune:
Ohh eu citeam din urma....si cand am dat de mesajul ca a nascut Eloise nu mi-a venit a crede! Bravo, mamico! Felicitari! Vladut s-a nascut intr-o zi mare!
Numai eu am ramas pe-aici...cu burtica. Cel putin la Iasi s-a implinit norma de bebei pana la mine. Nu-i nimic, cei din urma vor fi cei dintai. Nu ma uitaaaaaati! Nu ma abandonaaaaati!
Lili
in sapt 39 cu 
gripo spune:
Acum am sosit din parc si am citit:
ELOISEEEEEEEEEEEEEEE FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! SA-TI TRAIASCA VLADUTZU!!!!
MAMILILI, lasa ca nu te uitam, vine si randul tau, si al lui SIBYLLE, si al tuturor fetelor care au mai ramas.
LULLABAY, pai astea ne-au placut cel mai mult, ma bucur ca si voua la fel.Si eu cred la fel, legat de icoana asta, merci ca teai uitat si mi-ai spus parerea ta.
poze noi, din parc, acum si cu mine, cu cearcane cu to, dar sunt sigura ca ma intelegeti de ce!!!![]()
![]()
RAMOMAR, pai si fetita ta e superba, are niste ochi si niste sprancene superbe!!!!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

HEEEEEEEEEEEELP!
Mamilili si Eloise.