Mamici de sept-oct 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Se pare ca lui bebe de Eloise nu prea ia pasat de congres...nu a mai avut rabdare...sau so fi gandit Eloise ca daca le vine la pelerini sa nasca si nu o mai avea loc in maternitate,...sa isi ocupe ea locu din timp

_
mamica de ingeras lupatorpoze

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Am plans cand am citit ca a nascut Eloise ... de emotie ... si de ciuda ca eu am ajuns la termen si inca n-am nici o contractie. Intru in prelungiri si azi abea au vrut sa ma primeasca la control la spital. Eloise, felicitari pt Vladutzul tau !!!

Sibylle 40 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Sib voiam sa te intreb ce faci, dar vad ca nu se anunta nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by eloise

Mi-am cumparat o sonda urinara foley de 18, dupa ce am intrebat in 80% din farmaciile din Iasi si n-aveau. Vreau sa spun... m-am ingrozit... arata terifiant... asa de groasa tre' sa fie sonda? HEEEEEEEEEEEELP!

Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe[/green][/b]

Ahaaaa. Aia de 16 e mai subtirica, dar nu cu mult.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iolanda77

quote:
Originally posted by MamiLili

Buna seara!

Iolanda, daca vrei info despre dr Grigore, intreaba-ma peste cateva saptamani, eventual prin PM pentru ca n-am idee cat de des o sa frecventez forumul dupa ce apare bebe...si mai ales daca o sa pot citi din urma.

Draga MamiLili si ieri am incercat sa iti scriu pe Pm, insa imi spunea ca nu accepti mesaje private.
Eu te voi contacta oricum.
O nastere cit mai usoara!

Iolanda, eu primesc PM. Cred ca tu trebuie sa ti-l activezi.

Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gripo

Fetele din iasi, se termina in 2-3 zile congresu' si nastetiiiiiiiiiiiiiii!!! tin pumnii sa treceti si peste astea 2 zile de week-end, sa apara si iesenii printre noi!! Mamilili si Eloise.

Si o sa ingrosati si voi randurile celor nedormite, dar fericite, sau poate o sa aveti noroc?

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Dori, esti draguta! Multumim ptr sustinere!

Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Simo, fac bine. Pe la ora 15 merg la spital la un control, iar deseara avem un musafir, pe nashul bebelui. E chiar ziua lui azi si azi e si termenul meu ... dar nah ... bebe asta e tare incapatānat. Eu n-am pierdut nici macar dopul. Sunt o zgarcita!

Sibylle 40 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Sib, ce sa-ti spun... fa o baie fierbinte

Mergi la inceput

Ohh eu citeam din urma....si cand am dat de mesajul ca a nascut Eloise nu mi-a venit a crede! Bravo, mamico! Felicitari! Vladut s-a nascut intr-o zi mare!

Numai eu am ramas pe-aici...cu burtica. Cel putin la Iasi s-a implinit norma de bebei pana la mine. Nu-i nimic, cei din urma vor fi cei dintai. Nu ma uitaaaaaati! Nu ma abandonaaaaati!

Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Acum am sosit din parc si am citit:

ELOISEEEEEEEEEEEEEEE FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! SA-TI TRAIASCA VLADUTZU!!!!

MAMILILI, lasa ca nu te uitam, vine si randul tau, si al lui SIBYLLE, si al tuturor fetelor care au mai ramas.

LULLABAY, pai astea ne-au placut cel mai mult, ma bucur ca si voua la fel.Si eu cred la fel, legat de icoana asta, merci ca teai uitat si mi-ai spus parerea ta.

poze noi, din parc, acum si cu mine, cu cearcane cu to, dar sunt sigura ca ma intelegeti de ce!!!

RAMOMAR, pai si fetita ta e superba, are niste ochi si niste sprancene superbe!!!!

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput